Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

ir wel labas sakau mamytems biggrin.gif na kagi jau 7kilogramai 4u.gif priaugti,siaundiena suejo 20sawaite.. happybday.gif
Atsakyti
30 sav. +8kg. Gyd sako,kad per dideli ismatavimai unsure.gif
Atsakyti
36 sav. ir po poros savaiciu ligoninej intensyviai priaugau 2 kg. smile.gif turim jau +11 kg.
Atsakyti
oho keik mazai jus priaugat g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bliutaite @ 2008 01 08, 14:05)
oho keik mazai jus priaugat g.gif  biggrin.gif
sveikos,man eina 35sav. buvo 53kg dabar 78kg verysad.gif tiesa dvynukai smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elli: 08 sausio 2008 - 15:25
na, ka, mum beveik 36 sav, svoris +12 kg, nestumo pradzioj planavau sutilpt i 15, nes pradzioj svoris labai neaugo... ax.gif tai jei organizmas neiskres man poksto essen.gif , tikekimes, kad tiksla pavyks igivendint hihihi.gif
o po gimdymo, tai sakiau darysiu po viena atsilenkima vakarais - daugiau kantrybes neturiu lotuliukas.gif
visoms, kurios jauciasi, kaip begemotukai po 4u.gif as taip irgi jauciuos, bet tikekimes, kad po nestumo leliuku grozis mum viska atpirks mirksiukas.gif
Atsakyti
26 sav. ir jau +7kg. ax.gif Daugiausiai zalos svoriui pridare praejusios sventes. Vien per tas 2 savaites 2 kg. priaugau....Kazkaip nutolo mano svajone sutilpti i +12 kg.... Dabar belieka naiviai tiketis, kad nevirsysiu per pirma nestuma priaugtu +18kg. ribos doh.gif
Atsakyti
kaip jums taip su tuo svoriu.....
as tokia plona ir grazi buvau (ir dabar tokia jauciuosi) biggrin.gif
nors svarstykles sako, kad nebetureciau tokia jaustis....
man +24 kg ir, kas svarbiausia, visai netinstu, o tai reiskia, kad visas svoris man liks po gimdymo g.gif
Atsakyti
mums 27 sav jau 4u.gif o priaugom 12 kg blink.gif
Atsakyti
mums eina 32 savaitę ir auga 11 kilogramas doh.gif
Atsakyti
Mums 20 savaite ir priaugom 4,5 kg. Paskaiciau kitu rezultattus ir nusprendziau, kad nera jau taip baisu kaip galvojau ax.gif
Atsakyti
beveik 40 savaiciu ir +21kg blush2.gif daktare juokiasi kad kaip su dvinukais as cia, nors viena maziuliuka tik nesioju smile.gif bet tikiuosi po gimdimo numesiu 4u.gif viena pazystama per svaite -15 o svoris vis dar jai krenta krenta biggrin.gif viltis durniu motina kaip sakant... blush2.gif
Atsakyti