ir wel labas sakau mamytems na kagi jau 7kilogramai priaugti,siaundiena suejo 20sawaite..
30 sav. +8kg. Gyd sako,kad per dideli ismatavimai
36 sav. ir po poros savaiciu ligoninej intensyviai priaugau 2 kg. turim jau +11 kg.
oho keik mazai jus priaugat
QUOTE(bliutaite @ 2008 01 08, 14:05)
oho keik mazai jus priaugat
sveikos,man eina 35sav. buvo 53kg dabar 78kg tiesa dvynukai
na, ka, mum beveik 36 sav, svoris +12 kg, nestumo pradzioj planavau sutilpt i 15, nes pradzioj svoris labai neaugo... tai jei organizmas neiskres man poksto , tikekimes, kad tiksla pavyks igivendint
o po gimdymo, tai sakiau darysiu po viena atsilenkima vakarais - daugiau kantrybes neturiu
visoms, kurios jauciasi, kaip begemotukai po as taip irgi jauciuos, bet tikekimes, kad po nestumo leliuku grozis mum viska atpirks
o po gimdymo, tai sakiau darysiu po viena atsilenkima vakarais - daugiau kantrybes neturiu
visoms, kurios jauciasi, kaip begemotukai po as taip irgi jauciuos, bet tikekimes, kad po nestumo leliuku grozis mum viska atpirks
26 sav. ir jau +7kg. Daugiausiai zalos svoriui pridare praejusios sventes. Vien per tas 2 savaites 2 kg. priaugau....Kazkaip nutolo mano svajone sutilpti i +12 kg.... Dabar belieka naiviai tiketis, kad nevirsysiu per pirma nestuma priaugtu +18kg. ribos
kaip jums taip su tuo svoriu.....
as tokia plona ir grazi buvau (ir dabar tokia jauciuosi)
nors svarstykles sako, kad nebetureciau tokia jaustis....
man +24 kg ir, kas svarbiausia, visai netinstu, o tai reiskia, kad visas svoris man liks po gimdymo
as tokia plona ir grazi buvau (ir dabar tokia jauciuosi)
nors svarstykles sako, kad nebetureciau tokia jaustis....
man +24 kg ir, kas svarbiausia, visai netinstu, o tai reiskia, kad visas svoris man liks po gimdymo
mums 27 sav jau o priaugom 12 kg
mums eina 32 savaitę ir auga 11 kilogramas
Mums 20 savaite ir priaugom 4,5 kg. Paskaiciau kitu rezultattus ir nusprendziau, kad nera jau taip baisu kaip galvojau
beveik 40 savaiciu ir +21kg daktare juokiasi kad kaip su dvinukais as cia, nors viena maziuliuka tik nesioju bet tikiuosi po gimdimo numesiu viena pazystama per svaite -15 o svoris vis dar jai krenta krenta viltis durniu motina kaip sakant...