lb aciu jums mergytes uz palaikyma ryt jau 19 sawaite prasideda..zinoma,kad swarbiausia lelius,as ji myliu laikykites mamytes geru ir linksmu jums nauju metu,ir aisku ne tik jums,bet ir jusu maziukams
sveikutes... o mano ugis 160cm, svoris buvo 47kg, o dbr beliko savaitele iki gimdymo bet svorio priaugau labai per daug, o rodos ypac daug nevalgiau. dabar sveriu 67kg
QUOTE(Jorkiuke @ 2008 01 02, 23:01)
sveikutes... o mano ugis 160cm, svoris buvo 47kg, o dbr beliko savaitele iki gimdymo bet svorio priaugau labai per daug, o rodos ypac daug nevalgiau. dabar sveriu 67kg
nepergyvenkit greit pagimdysim ir susiimsim pas mane tas pats +20kg
Sveikos mums 26 savaitės ir jau turiu +9kg Na man tai labai nepatinka.Ir atrodo valgau nedaug, bet manęs nei karto nėra pykinę, o ir pastojus nei vienas kg nebuvo nukritęs.
Man 36 sav ir jau 15 kg, o dar beveik visas mėnuo liko Kažkaip tikėjausi, kad per visą nėštumą tilpsiu į 15 kg, o dabar jau abejoju ar į 20 tilpsiu, nes kažkodėl apetitas labai pagerėjo. O dar sako, kad paskutinį mėnesį mažiau suvalgo, nes rūgštys kankina ar skrandis užspaustas. Man nieko panašaus nėra Žodžiu, valgau ir storėju
QUOTE(joločka @ 2008 01 03, 17:02)
Man 36 sav ir jau 15 kg, o dar beveik visas mėnuo liko Kažkaip tikėjausi, kad per visą nėštumą tilpsiu į 15 kg, o dabar jau abejoju ar į 20 tilpsiu, nes kažkodėl apetitas labai pagerėjo. O dar sako, kad paskutinį mėnesį mažiau suvalgo, nes rūgštys kankina ar skrandis užspaustas. Man nieko panašaus nėra Žodžiu, valgau ir storėju
as irgi galvojau kad tilpsiu iki +15kg bet siandienai turiu +22kg o dar iki gimdymo laiko yra tai man toks jausmas beleka suvalgau ir viskas nuseda ant manes
QUOTE(bliutaite @ 2007 12 27, 15:57)
neduok diewe sustambesiu,nezinau tada reiks sportuot ziauriai nes stambi buti nebenoriu
Viskas bus gerai tik nenukabink nosytes
QUOTE(edditka @ 2007 12 27, 16:17)
na, man taip jau gavosi, kad nuo nėštumo pradžios beveik visą laiką sėdžiu namie ir viską kemšu iš eilės tai dabar eina 32sav ir aš jau turiu +10kg
aij bet manau, kad kaip gyvenant neaktyviai, tai dar normaliai priaugau
aij bet manau, kad kaip gyvenant neaktyviai, tai dar normaliai priaugau
Jeigu gyvenant neaktyviai tiek priaugai,vadinasi, visai ne daug
39 savaiteles ir + 15,5 kg jauciuosi kaip begemotukas
O mums 37 savaitėlės, o turim tik +7,5kg. Mažoka , bet gydytoja sako- viskas normaliai....
Ojojoj, kaip baisu po tu svenciu ant svarstykliu lipti!... Kaip ir prognozavau, kad per sventes tureciau min +2-3kg priaugti, tai taip ir atsitiko... Per gera savaite priaugau ir dabar jau turiu +8kg, o dar tik 29savaite eina...
kaip smagiai jus cia savo pupulius auginat. Mum snd prasidejo 18savaite. Pradzioj nestumo sveriau 71-72 (ugis 174cm)
dabar sveriam 74.5
tikiuos priaugti iki 80kg, bet kaip bus tik Dievas zino ir mano skrandukas
dabar sveriam 74.5
tikiuos priaugti iki 80kg, bet kaip bus tik Dievas zino ir mano skrandukas