35 sav. + 10 kg.
Is pradziu svoris greitai augo, 20 sav. jau turejau + 5 kg, tai buvau truputi issigandusi , svajojau, kaip gerai butu sutilpti i 12 kg. Dabar atrodo, kad svajone- visai reali
QUOTE(artita @ 2007 12 26, 12:29)
nu aš nemanau, kad tai girežtos valgymo taisyklės, tiesiog kai dirbau tokiu ritmu valgiau, tai ir namie nėra sunku taip valgyti, aišku nuo pat pradžių taip dariau, jeigu būčiau šiek tiek leidusi organizmui paišdykauti, turbūt būčiau viską išderinusi, o dabar ir soti esu ir gerai jaučiuosi ir svorio nedaug....
o šiaip tai manau kad ir kiek bepriaugtumėm savo leliukams visada būsim pačios gražiausios ir geriausios o tas svoris tik laiko klausimas
o šiaip tai manau kad ir kiek bepriaugtumėm savo leliukams visada būsim pačios gražiausios ir geriausios o tas svoris tik laiko klausimas
Aciu, brangioji, uz grazius zodzius as tis tikruju labai nepergyvenu...bet tiesiog pati visa laika buvau smulki ir aktyvi, greita...o dabar darausi panasi i begemote ir tokia letapede todel ir kyla noras kazkaip pristabdyti ta storejimo procesa, nors zinau, ka ddabar mano maziukas intensyviai auga, todel ir as apvaleju i visus sonus
QUOTE(Primadona-A @ 2007 12 26, 18:59)
Aciu, brangioji, uz grazius zodzius as tis tikruju labai nepergyvenu...bet tiesiog pati visa laika buvau smulki ir aktyvi, greita...o dabar darausi panasi i begemote ir tokia letapede todel ir kyla noras kazkaip pristabdyti ta storejimo procesa, nors zinau, ka ddabar mano maziukas intensyviai auga, todel ir as apvaleju i visus sonus
aš irgi lėtapėdė pasidariau nieko nieko...tuoj suksimės tokiu greičiu, kad nebus kada galvot apie užkandžiavimus
as tai labai pergywenu del sawo sworio,niekada nebuwau plona,o db 18 sawaite ir turiu jau 5kg,tai isiwaizduokit sweriu 67,tai isiwaizduokit 9menesi kas bus,tikiuosi kad sworis nukris kaip pagimdysiu,tikiuosi net gal nukris daugiau nei priaugau neduok diewe sustambesiu,nezinau tada reiks sportuot ziauriai nes stambi buti nebenoriu
na, man taip jau gavosi, kad nuo nėštumo pradžios beveik visą laiką sėdžiu namie ir viską kemšu iš eilės tai dabar eina 32sav ir aš jau turiu +10kg
aij bet manau, kad kaip gyvenant neaktyviai, tai dar normaliai priaugau
QUOTE(bliutaite @ 2007 12 27, 14:57)
as tai labai pergywenu del sawo sworio,niekada nebuwau plona,o db 18 sawaite ir turiu jau 5kg,tai isiwaizduokit sweriu 67,tai isiwaizduokit 9menesi kas bus,tikiuosi kad sworis nukris kaip pagimdysiu,tikiuosi net gal nukris daugiau nei priaugau neduok diewe sustambesiu,nezinau tada reiks sportuot ziauriai nes stambi buti nebenoriu
mano startas buvo nuo 74 kg, ir visai nesijaučiu baisiai stora, dabar sveriu 84 kg
viskas bus gerai, nenori būti stora - pasportuosi ir nebūsi dabar svarbiausia lelius ir jo sveikata aišku nieks nesako, kad reikia kimšti už du, bet kankintis dėl svorio ir laikytis dietų tikrai neverta
Papildyta:
QUOTE(edditka @ 2007 12 27, 15:17)
na, man taip jau gavosi, kad nuo nėštumo pradžios beveik visą laiką sėdžiu namie ir viską kemšu iš eilės tai dabar eina 32sav ir aš jau turiu +10kg
netgi labai normaliai turi ypač kemšant viską iš eilės kaip sakai
aš irgi baisiai neaktyviai gyvenu bet jau prisiverčiu save prievarta išeiti pasivaikščiot, nes tik gimdyti sunkiau bus o svorį tikrai numesim ot optimistė pažiūrėsiu ką po pusmečio kalbėsiu
QUOTE(bliutaite @ 2007 12 27, 14:57)
Nepergyvenk dėl svorio dabar
O buvai tikrai plona, aš skaitau, kad gana plona, o svėriau prieš nėštumą tiek, kiek tu dabar na čia kaip pažiūrėsi
Šiaip dabar svarbiausias yra leliukas, o visi tie kg esant norui dings po gimdymo, pamatysi, tik nereikia sureikšminti to
Sėkmės auginant pilvuką
Labukas brnagiosios pirmiausia tai su sventemis.
Mano pilvukui 24 savaites tai nepriaugau nei gramo na gal per sventes priaugsiu, nes jau paciai baisu darosi kad svoris neauga, o siaip gydytojas sake priklauso ka valgai, koks maisto racionas ir koks aktyvumas. Sekmes jums ir geru artejanciu naujuju metu
Mano pilvukui 24 savaites tai nepriaugau nei gramo na gal per sventes priaugsiu, nes jau paciai baisu darosi kad svoris neauga, o siaip gydytojas sake priklauso ka valgai, koks maisto racionas ir koks aktyvumas. Sekmes jums ir geru artejanciu naujuju metu
35sav ir 5d - svoris - +11kg
30 savaiciu su trupuciu ir +9kg, kazin kiek dar priaugsiu...
13 savaiciu, o svoris -5 kg