Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

35 sav. + 10 kg.
Is pradziu svoris greitai augo, 20 sav. jau turejau + 5 kg, tai buvau truputi issigandusi blink.gif , svajojau, kaip gerai butu sutilpti i 12 kg. Dabar atrodo, kad svajone- visai reali thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2007 12 26, 12:29)
nu aš nemanau, kad tai girežtos valgymo taisyklės, tiesiog kai dirbau tokiu ritmu valgiau, tai ir namie nėra sunku taip valgyti, aišku nuo pat pradžių taip dariau, jeigu būčiau šiek tiek leidusi organizmui paišdykauti, turbūt būčiau viską išderinusi, o dabar ir soti esu ir gerai jaučiuosi ir svorio nedaug....

o šiaip tai manau kad ir kiek bepriaugtumėm savo leliukams visada būsim pačios gražiausios ir geriausios  thumbup.gif o tas svoris tik laiko klausimas  thumbup.gif

Aciu, brangioji, uz grazius zodzius blush2.gif ax.gif as tis tikruju labai nepergyvenu...bet tiesiog pati visa laika buvau smulki ir aktyvi, greita...o dabar darausi panasi i begemote ir tokia letapede doh.gif todel ir kyla noras kazkaip pristabdyti ta storejimo procesa, nors zinau, ka ddabar mano maziukas intensyviai auga, todel ir as apvaleju i visus sonus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Primadona-A @ 2007 12 26, 18:59)
Aciu, brangioji, uz grazius zodzius blush2.gif  ax.gif  as tis tikruju labai nepergyvenu...bet tiesiog pati visa laika buvau smulki ir aktyvi, greita...o dabar darausi panasi i begemote ir tokia letapede doh.gif todel ir kyla noras kazkaip pristabdyti ta storejimo procesa, nors zinau, ka ddabar mano maziukas intensyviai auga, todel ir as apvaleju i visus sonus blink.gif

aš irgi lėtapėdė pasidariau lotuliukas.gif nieko nieko...tuoj suksimės tokiu greičiu, kad nebus kada galvot apie užkandžiavimus lotuliukas.gif
Atsakyti
34 -ios savaites +8kg

68kg g.gif
Atsakyti
as tai labai pergywenu del sawo sworio,niekada nebuwau plona,o db 18 sawaite ir turiu jau 5kg,tai isiwaizduokit sweriu 67,tai isiwaizduokit 9menesi kas bus,tikiuosi kad sworis nukris kaip pagimdysiu,tikiuosi net gal nukris daugiau nei priaugau blush2.gif ax.gif neduok diewe sustambesiu,nezinau tada reiks sportuot ziauriai nes stambi buti nebenoriu schmoll.gif
Atsakyti
na, man taip jau gavosi, kad nuo nėštumo pradžios beveik visą laiką sėdžiu namie ir viską kemšu iš eilės blush2.gif tai dabar eina 32sav ir aš jau turiu +10kg blush2.gif
aij bet manau, kad kaip gyvenant neaktyviai, tai dar normaliai priaugau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bliutaite @ 2007 12 27, 14:57)
as tai labai pergywenu del sawo sworio,niekada nebuwau plona,o db 18 sawaite ir turiu jau 5kg,tai isiwaizduokit sweriu 67,tai isiwaizduokit 9menesi kas bus,tikiuosi kad sworis nukris kaip pagimdysiu,tikiuosi net gal nukris daugiau nei priaugau blush2.gif  ax.gif neduok diewe sustambesiu,nezinau tada reiks sportuot ziauriai nes stambi buti nebenoriu schmoll.gif

mano startas buvo nuo 74 kg, ir visai nesijaučiu baisiai stora, dabar sveriu 84 kg mirksiukas.gif
viskas bus gerai, nenori būti stora - pasportuosi ir nebūsi mirksiukas.gif dabar svarbiausia lelius ir jo sveikata smile.gif aišku nieks nesako, kad reikia kimšti už du, bet kankintis dėl svorio ir laikytis dietų tikrai neverta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(edditka @ 2007 12 27, 15:17)
na, man taip jau gavosi, kad nuo nėštumo pradžios beveik visą laiką sėdžiu namie ir viską kemšu iš eilės blush2.gif  tai dabar eina 32sav ir aš jau turiu +10kg blush2.gif
aij bet manau, kad kaip gyvenant neaktyviai, tai dar normaliai priaugau cool.gif

netgi labai normaliai turi mirksiukas.gif ypač kemšant viską iš eilės kaip sakai lotuliukas.gif
aš irgi baisiai neaktyviai gyvenu blush2.gif bet jau prisiverčiu save prievarta išeiti pasivaikščiot, nes tik gimdyti sunkiau bus doh.gif o svorį tikrai numesim mirksiukas.gif ot optimistė lotuliukas.gif pažiūrėsiu ką po pusmečio kalbėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bliutaite @ 2007 12 27, 14:57)
as tai labai pergywenu del sawo sworio,niekada nebuwau plona,o db 18 sawaite ir turiu jau 5kg,tai isiwaizduokit sweriu 67,tai isiwaizduokit 9menesi kas bus,tikiuosi kad sworis nukris kaip pagimdysiu,tikiuosi net gal nukris daugiau nei priaugau blush2.gif  ax.gif neduok diewe sustambesiu,nezinau tada reiks sportuot ziauriai nes stambi buti nebenoriu schmoll.gif

Nepergyvenk dėl svorio dabar 4u.gif
O buvai tikrai plona, aš skaitau, kad gana plona, o svėriau prieš nėštumą tiek, kiek tu dabar lotuliukas.gif na čia kaip pažiūrėsi ax.gif

Šiaip dabar svarbiausias yra leliukas, o visi tie kg esant norui dings po gimdymo, pamatysi, tik nereikia sureikšminti to mirksiukas.gif

Sėkmės auginant pilvuką wub.gif
Atsakyti
Labukas brnagiosios pirmiausia tai su sventemis.
Mano pilvukui 24 savaites tai nepriaugau nei gramo na gal per sventes priaugsiu, nes jau paciai baisu darosi kad svoris neauga, o siaip gydytojas sake priklauso ka valgai, koks maisto racionas ir koks aktyvumas. Sekmes jums ir geru artejanciu naujuju metu
thumbup.gif
Atsakyti
35sav ir 5d - svoris - +11kg thumbup.gif
Atsakyti
30 savaiciu su trupuciu ir +9kg, kazin kiek dar priaugsiu... g.gif
Atsakyti
13 savaiciu, o svoris -5 kg thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti