Man 15 savaičių - priaugau 3 kg
38 savaitėlės +10 kg.
Man 35-ta savaite +9 kg.
Mums 27sav. ir turim +6kg...viskas i pilva eina, nu aisku dar ir strenos placios, uzpakalis toks papilnejes, bet ant veidelio ir rankyciu nieko As tai labai noreciau sutilpti i 10kg, bet nezinau kaip cia pavyks...nes iki siol labai intensyviai gyvenau, o dabar prasidejo atostogos-ar tik nebus saldytuvas geriausias draugas
QUOTE(Primadona-A @ 2007 12 23, 11:07)
Mums 27sav. ir turim +6kg...viskas i pilva eina, nu aisku dar ir strenos placios, uzpakalis toks papilnejes, bet ant veidelio ir rankyciu nieko As tai labai noreciau sutilpti i 10kg, bet nezinau kaip cia pavyks...nes iki siol labai intensyviai gyvenau, o dabar prasidejo atostogos-ar tik nebus saldytuvas geriausias draugas
nu aš kad ir tinginiauju namie, bet stengiuosi valgyti įprastu kaip anksčiau ritmu....pusryčiai, tada sulaukiu vyro kada grįžta pietų ir vakarienę valgom kartu, šiaip stengiuosi neužkandžiauti tuo laiku, nu aišku išskyrus obuolius ir džiovintus arba šviežius vgaisius.
Man 33 sav turiu 10 kg.
Virš 22kg tikrai yra Normaliai jaučiuos, jei ne svarstyklės, niekada neatspėčiau, kad tiek priaugau. Prieš nėštumą buvau kūda, tai dabar neatrodau stora nėštukė Prisidėjo labai antro trimestro problemos, negalėjau net vaikščiot po namus, buvo užspaustas nervas, skaudėjo nugarą ir šonkaulius. Beveik tris savaites gulėjau ligoninėj, po jos namie gulimas režimas. Po to atsigavau, trečiame trimestre pradėjau judėt, dabar 39 sav, judu kaip reikalas, taigi ir nebepriaugu.
Po nėštumo nemanau, kad bus didelių problemų numest svoriui
Mums 26 savaites +7kg
QUOTE(artita @ 2007 12 23, 17:40)
nu aš kad ir tinginiauju namie, bet stengiuosi valgyti įprastu kaip anksčiau ritmu....
Reikes ir man laikytis grieztu valgymo tasykliu bet as ir iki siol megdavau uzkandziauti...iki siol nieko sau nedraudziau, tiesiog mano valgymo iprociai buvo tokie patys kaip ir iki , tikiuosi liks ir dabar
QUOTE(Abo @ 2007 12 25, 14:32)
Kaip man patinka tokios optimistines, o gal labiau, realistines gaideles is kart nuotaika pagereja
QUOTE(Abo @ 2007 12 25, 12:32)
Virš 22kg tikrai yra Normaliai jaučiuos, jei ne svarstyklės, niekada neatspėčiau, kad tiek priaugau. Prieš nėštumą buvau kūda, tai dabar neatrodau stora nėštukė Prisidėjo labai antro trimestro problemos, negalėjau net vaikščiot po namus, buvo užspaustas nervas, skaudėjo nugarą ir šonkaulius. Beveik tris savaites gulėjau ligoninėj, po jos namie gulimas režimas. Po to atsigavau, trečiame trimestre pradėjau judėt, dabar 39 sav, judu kaip reikalas, taigi ir nebepriaugu.
aš irgi tikiuosi,kad nebus
QUOTE(Abo @ 2007 12 25, 13:32)
Aš pirmo besilaukdama priaugau 30 kg. Pusę nėštumo, kaip ir tu dabar praleidau lovoj su gręsiančiu. Šįkart probemų neturiu, tai ir svorio +10
Tai po pirmojo gimdymo ~20 kg. nukrito be jokių pastangų per kokius keturis mėnesius ir sustojo, tai su likusiais teko kiek paplušėti, na bet nukrito ir jie
Taip kad probemų tikrai nebus, o jau tiek ir priaugt nebespėsi
Mums 35 sav.- priaugau 14 kg.
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Primadona-A @ 2007 12 25, 21:23)
Reikes ir man laikytis grieztu valgymo tasykliu bet as ir iki siol megdavau uzkandziauti...iki siol nieko sau nedraudziau, tiesiog mano valgymo iprociai buvo tokie patys kaip ir iki , tikiuosi liks ir dabar
Kaip man patinka tokios optimistines, o gal labiau, realistines gaideles is kart nuotaika pagereja
nu aš nemanau, kad tai girežtos valgymo taisyklės, tiesiog kai dirbau tokiu ritmu valgiau, tai ir namie nėra sunku taip valgyti, aišku nuo pat pradžių taip dariau, jeigu būčiau šiek tiek leidusi organizmui paišdykauti, turbūt būčiau viską išderinusi, o dabar ir soti esu ir gerai jaučiuosi ir svorio nedaug....
o šiaip tai manau kad ir kiek bepriaugtumėm savo leliukams visada būsim pačios gražiausios ir geriausios o tas svoris tik laiko klausimas