Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

Man 28 savaites ir priaugau 9kg. Tie kg visiskai nieko nereiskia, viena 30 priauga, o po to vel kaip sakele, o kita 8-9 per visa nestuma, bet ir tu numesti negali. Cia taip individualiai..
As irgi taip pergivenau ar cia per daug priaugau, ar per mazai, kad tik neisstoreti blush2.gif . Gydytoja man is karto pasake, kadangi iki nestumo sveriau maziau negu reiketu, tai priaugsiu daug, nes organizmas kiekviena kalorija kaupia.
O jeigu turejote virssvorio, tai priaugsite maziau - iki 12kg.Bet aisku isimciu buna.
Linkiu del kg nesikrimsti, o dziaugtis nestumu ir kartais save palepinti ir sokoladuku ir bandele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noraxxx @ 2007 12 18, 12:07)
Man 28 savaites ir priaugau 9kg. Tie kg visiskai nieko nereiskia, viena 30 priauga, o po to vel kaip sakele, o kita 8-9 per visa nestuma, bet ir tu numesti negali. Cia taip individualiai..

Čia jau aš nelabai sutikčiau g.gif 8-9 kilus tikrai be problemų numesi, vien leliukas su priklausiniais ir organizme sukaupti skysčiai, plius nuovargis gimdymo metu 7-8 kg tikrai nuneša mirksiukas.gif

O 30 kg. retai kuri numeta BE PASTANGŲ, o dėdamos pastangas aišku, kad viską į savo vietas grąžinti galim bet kuriuo atveju mirksiukas.gif

Pritariu, kad nereikia dėl to krimstis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolia @ 2007 12 15, 06:55)
Prisijungsiu prie jūsų,kadangi ir laukiuosi antro ir su svoriu nelabai darugauju.  ax.gif Dabar  yra 23 savaitės, tai priaugusi esu 1 kg.Tik va bijau,kad į pabaigą kilai nepradėtų nežmoniškai kilti  g.gif

nesuprantu kaip taip svoris jums neauga g.gif
as jau dabar esu priaugusi 6kg, o pries tai buvau labai liekna .negaliu pasakyti kad valgau daugiau, tik dabar net vakare kazka pavalgau nes visada labai norisi. Tikiuosi man pavyks tu kg atsikratyti po nestuke.gif
Atsakyti
man 27sav ir priaugau apie 5kg,nors kasdien sokoladus ir visokias bandeles valgau,bet siaip valgau tik kokius 3 kartus per diena aplamai thumbup.gif Istikruju keista,kad tiek mazai,nes visa gyvenima kovojau su svoriu,tiesiog kiekvienas suvalgytas sokoladas pasijausdavo ant svarstykliu uzlipus rolleyes.gif
Atsakyti
Su pirmu nėštumu priaugau 10kg.,nors visą gyvenimą kovoju su svoriu,po gimdymo tuoj dingo.O dabar taip išeitų-kad nepriaugau nei kg unsure.gif ,buvo +2kg.,bet pasisveriu-nėra jų unsure.gif ,nors beveik 28sav.
Atsakyti

as priaugau 15,5kg. iki gimdymo liko trys savaites tai dar manau priaugsiu siek tiek, bet mano gydytoja jau kelis kartus man aiskina, kad prisiziureciau ka valgau,nes pagal ja esu smulki ir netureciau virsyti 14kg.
Nesilaikysiu gi nescia dietu g.gif
Atsakyti
Mums rytoj 27-ta savaite prasides, priaugau +6 kg 4u.gif . Jauciu, kad per likusius 3 men priaugsiu daugiau negu per pirmus 6 men mirksiukas.gif .
Atsakyti
Aš per nėštumą priaugau apie 16 kg. Po gimdymo nukrito gal tik kokie 5-6 doh.gif Kadangi visada buvau kūdutė, tai tie likę kilogramai labai matėsi, ypač kai jau likau be pilvo nestuke.gif Nu dabar jau metai po gimdymo, sveriu mažiau dar nei prieš nėštumą, o savo normalų svorį atgavau gal tik pusė metų po gimdymo ar dar vėliau, nes apetitas buvo žvėriškas doh.gif
Atsakyti
mum 29 sav.
sveriu 62,5kg.
pradžioj svėriau 56-57
po poros men... nuo pykinimo ir vėmimo nukrito ... iki 53(jau išties nepamenu mastau.gif )

realiai priaugom... net nežinau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm0nytė: 20 gruodžio 2007 - 23:51
mums 22sav. priaugau apie 7kg, nors pries nestuma tai buvau pagaliukas, o dabar i moteri panasesne lotuliukas.gif , apetitas nera zveriskas, valgau tiek pat kaip ir pries tai tongue.gif
Atsakyti
Su pirmu nestumu buvau priaugusi 24 kg doh.gif .( 60kg pries pastojant, 84kg vaziuojant gimdyti) Po gimdymo laibai sunkiai svoris krito. Nors siaip tai ir nenumeciau jo viso, liko kazkur 8-9 kg. Dabar jau esu 36sav. ir 6 dienos ir priaugau 12kg. Manau 24 kg tikrai nepriaugsiu. Bet jei ziuresim, kad nuo praito nestumo buvo like kg, tai kai vaziuosiu gimdyti galutinis variantas bus toks pat kaip ir su pirmu nestumu apie 84 kg. Nes dar turbut kelis kg priaugsiu. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos. Man 16 sav. +3.5-4 kg. Manau, kad daugoka. Bet nebuvo toksikozes smile.gif Noreciau palausti del pilvo...man nuo pirmu dienu kaip ispute pilva, tai ir vaikstai, lyg apsirijusi. Tokio kaip nescio pilvo dar nesimato, tik mazas kauburelis atsirado pilvo apacioje, bet pats pilvas tai kaip arbuza prarijus-itraukiu-nera jo, bet nevaiksciosi visa laika su itrauktu pilvu smile.gif
Atsakyti