Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

mums jau 27 savaite ir turim 9kg blush2.gif per paskutine savaite uzsidejo 1.5kg blink.gif net nesupratau.. ypac todel kad labai aktyvi buvau ir pamirsdavau pavalgyt per darbus net, o sustorejau doh.gif vis svajoju iki 15kg issisukt, bet jauciu gali ir nepavykt doh.gif per praeita turejau 22kg blush2.gif
man jau dabar matos kad biski sutinus esu.. veidas burbulyn eina lotuliukas.gif
Atsakyti
o as +20 jau turiu,ir dar truputuka turbut uzsimesiu ax.gif
Atsakyti
Prisiduodu biggrin.gif

Man 37 savaitės ir turiu +10 kg. ax.gif
Nesijaučiu sustorėjus labai, tik žinoma kad pilvas jau laaabai didelis, ir šiek tiek užpakalis-klubai pastorėję, bet taip proto ribose blush2.gif
Dabar apetitas žvėriškas, ir per likusias 2-3 savaites manau dar kokius 5 kg. priaugsiu, tai visumoje esu patenkinta smile.gif

QUOTE(sayonara2 @ 2007 12 13, 16:59)
o as +20 jau turiu,ir dar truputuka turbut uzsimesiu  ax.gif

Na juk jau galas wub.gif
Nieko nebepriaugsi, o ir priaugai visai normaliai, aš su pirmu priaugau 30 ir visai egrai jaučiausi blush2.gif juk čia svarbiausia savijauta o ne skaičius kg.
Lengvo gimdymo tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stabilo: 14 gruodžio 2007 - 08:39
QUOTE(Stabilo @ 2007 12 14, 09:38)
Prisiduodu  biggrin.gif

Man 37 savaitės ir turiu +10 kg.  ax.gif
Nesijaučiu sustorėjus labai, tik žinoma kad pilvas jau laaabai didelis, ir šiek tiek užpakalis-klubai pastorėję, bet taip proto ribose  blush2.gif
Dabar apetitas žvėriškas, ir per likusias 2-3 savaites manau dar kokius 5 kg. priaugsiu, tai visumoje esu patenkinta  smile.gif

nu ir kaip jum iseina tiek nedaug priaugt blush2.gif tongue.gif va man auga nors visai nedaug tevalgau verysad.gif aij ka darysi, teks imtis sporto vel po gimdymo fitness3.gif svarbiausia brangenybe savo turet thumbup.gif labai laukiu nesulaukiu 4u.gif
o storeju as tai visur tongue.gif gerai kad proporcingai bent thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2007 12 14, 10:45)
nu ir kaip jum iseina tiek nedaug priaugt  blush2.gif  tongue.gif va man auga nors visai nedaug tevalgau  verysad.gif aij ka darysi, teks imtis sporto vel po gimdymo  fitness3.gif svarbiausia brangenybe savo turet  thumbup.gif labai laukiu nesulaukiu  4u.gif
o storeju as tai visur  tongue.gif gerai kad proporcingai bent  thumbup.gif

Aš turėjau irgi 9kg tokiam nėštume, kaip tavo mirksiukas.gif ir labai ilgai man laikėsi jie, tie patys, nedaauginėjo ax.gif
Va dabar prisidėjo 1kg per savaitę (ir tai dar man panašu, kad gal ir daugiau blush2.gif ), užtat sakau per likusias kelias savaites nenustebdžiau, kad dar nemažai priaugčiau cool.gif
Atsakyti
Prisijungsiu prie jūsų,kadangi ir laukiuosi antro ir su svoriu nelabai darugauju. ax.gif Dabar yra 23 savaitės, tai priaugusi esu 1 kg.Tik va bijau,kad į pabaigą kilai nepradėtų nežmoniškai kilti g.gif
Atsakyti
man 17saw jau turiu 3,5kg doh.gif labai noreciau rpiaugti iki 10kg per wisa nestuma nes siaip ir pries nestuma nebuwau plona,sweriau 62kg,sako wiltis durniu motina bet turiu wilty kad pagimdziusi numesiu iki koki 50kg,butu swajones issipildymas wub.gif cool.gif nestuke.gif
Atsakyti
O man 26 savaitė ir jau priaugau apie 7 kg... nestuke.gif Nors šiaip neisjaučiu tiek pasunkėjusi, bet jau darosi baisu g.gif
Atsakyti
Man 23 sav. ir jau +10kg. Per paskutinę sav nė gramo, bet prieš tai per dvi sav. +3Kg. Taip ir banguoju. Per Ateinančias 2 sav tiek baliukų nusimato, kad per 2 sav. jei neviršysiu +4, tai bus gerai. ir nežinau , ką daryti su savimi, nes kai sėdžiu prie stalo, negaliu nevalgyti. Esu tikra bevalė doh.gif
Atsakyti
man 18sav., plius 4kg. labai normalu manau. po gimdymo bodyflexu rimtai uzsiimsiu, drauge isbande, sake super, sustangrejo, sukudo, nes po gimdymo kaip viksras atrode (taip save pati vadino lotuliukas.gif )
Atsakyti
Sveikos,

Prisiduodu ir as dar karta... Man 25sav., ir jau menuo, kai tai priaugu 1kg, tai nukrenta, zodziu, laikosi tie patys apie +5-6kg. smile.gif Gal del to, kad stengiuosi kas diena mankstintis? g.gif Nors apetitas mano didelis... Ir per visas sias sventes tai jau tikrai nemazai teks priaugti... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2007 12 17, 10:09)
Man 23 sav. ir jau +10kg. Per paskutinę sav nė gramo, bet prieš tai per dvi sav. +3Kg. Taip ir banguoju. Per  Ateinančias 2 sav tiek baliukų nusimato, kad per 2 sav. jei neviršysiu +4, tai bus gerai. ir nežinau , ką daryti su savimi, nes kai sėdžiu prie stalo, negaliu nevalgyti. Esu tikra bevalė doh.gif

Va su apetitu ir man tas pats doh.gif
Ir šiaip kai pasiimu ką valgyti tai negaliu, kol nesuvalgau iki gal (pvz. maišas mandarinų ar dėžutė ledų) wacko.gif sakiau reikės nebepirkt nieko ar kaip g.gif
nes valgau tiesiog pati nejausdama, kaip koks badaujantis vaikas, ryju tiesiog doh.gif

O šiaip dabar 38 savaitė turiu +10-11 kg. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stabilo: 18 gruodžio 2007 - 09:18