mums jau 27 savaite ir turim 9kg per paskutine savaite uzsidejo 1.5kg net nesupratau.. ypac todel kad labai aktyvi buvau ir pamirsdavau pavalgyt per darbus net, o sustorejau vis svajoju iki 15kg issisukt, bet jauciu gali ir nepavykt per praeita turejau 22kg
man jau dabar matos kad biski sutinus esu.. veidas burbulyn eina
o as +20 jau turiu,ir dar truputuka turbut uzsimesiu
Prisiduodu
Man 37 savaitės ir turiu +10 kg.
Nesijaučiu sustorėjus labai, tik žinoma kad pilvas jau laaabai didelis, ir šiek tiek užpakalis-klubai pastorėję, bet taip proto ribose
Dabar apetitas žvėriškas, ir per likusias 2-3 savaites manau dar kokius 5 kg. priaugsiu, tai visumoje esu patenkinta
Na juk jau galas
Nieko nebepriaugsi, o ir priaugai visai normaliai, aš su pirmu priaugau 30 ir visai egrai jaučiausi juk čia svarbiausia savijauta o ne skaičius kg.
Lengvo gimdymo tau
Nesijaučiu sustorėjus labai, tik žinoma kad pilvas jau laaabai didelis, ir šiek tiek užpakalis-klubai pastorėję, bet taip proto ribose
Dabar apetitas žvėriškas, ir per likusias 2-3 savaites manau dar kokius 5 kg. priaugsiu, tai visumoje esu patenkinta
QUOTE(sayonara2 @ 2007 12 13, 16:59)
o as +20 jau turiu,ir dar truputuka turbut uzsimesiu
Na juk jau galas
Nieko nebepriaugsi, o ir priaugai visai normaliai, aš su pirmu priaugau 30 ir visai egrai jaučiausi juk čia svarbiausia savijauta o ne skaičius kg.
Lengvo gimdymo tau
QUOTE(Stabilo @ 2007 12 14, 09:38)
Prisiduodu
nu ir kaip jum iseina tiek nedaug priaugt va man auga nors visai nedaug tevalgau aij ka darysi, teks imtis sporto vel po gimdymo svarbiausia brangenybe savo turet labai laukiu nesulaukiu
o storeju as tai visur gerai kad proporcingai bent
QUOTE(ajuka @ 2007 12 14, 10:45)
nu ir kaip jum iseina tiek nedaug priaugt va man auga nors visai nedaug tevalgau aij ka darysi, teks imtis sporto vel po gimdymo svarbiausia brangenybe savo turet labai laukiu nesulaukiu
Aš turėjau irgi 9kg tokiam nėštume, kaip tavo ir labai ilgai man laikėsi jie, tie patys, nedaauginėjo
Va dabar prisidėjo 1kg per savaitę (ir tai dar man panašu, kad gal ir daugiau ), užtat sakau per likusias kelias savaites nenustebdžiau, kad dar nemažai priaugčiau
Prisijungsiu prie jūsų,kadangi ir laukiuosi antro ir su svoriu nelabai darugauju. Dabar yra 23 savaitės, tai priaugusi esu 1 kg.Tik va bijau,kad į pabaigą kilai nepradėtų nežmoniškai kilti
man 17saw jau turiu 3,5kg labai noreciau rpiaugti iki 10kg per wisa nestuma nes siaip ir pries nestuma nebuwau plona,sweriau 62kg,sako wiltis durniu motina bet turiu wilty kad pagimdziusi numesiu iki koki 50kg,butu swajones issipildymas
O man 26 savaitė ir jau priaugau apie 7 kg... Nors šiaip neisjaučiu tiek pasunkėjusi, bet jau darosi baisu
Man 23 sav. ir jau +10kg. Per paskutinę sav nė gramo, bet prieš tai per dvi sav. +3Kg. Taip ir banguoju. Per Ateinančias 2 sav tiek baliukų nusimato, kad per 2 sav. jei neviršysiu +4, tai bus gerai. ir nežinau , ką daryti su savimi, nes kai sėdžiu prie stalo, negaliu nevalgyti. Esu tikra bevalė
man 18sav., plius 4kg. labai normalu manau. po gimdymo bodyflexu rimtai uzsiimsiu, drauge isbande, sake super, sustangrejo, sukudo, nes po gimdymo kaip viksras atrode (taip save pati vadino )
Sveikos,
Prisiduodu ir as dar karta... Man 25sav., ir jau menuo, kai tai priaugu 1kg, tai nukrenta, zodziu, laikosi tie patys apie +5-6kg. Gal del to, kad stengiuosi kas diena mankstintis? Nors apetitas mano didelis... Ir per visas sias sventes tai jau tikrai nemazai teks priaugti...
Prisiduodu ir as dar karta... Man 25sav., ir jau menuo, kai tai priaugu 1kg, tai nukrenta, zodziu, laikosi tie patys apie +5-6kg. Gal del to, kad stengiuosi kas diena mankstintis? Nors apetitas mano didelis... Ir per visas sias sventes tai jau tikrai nemazai teks priaugti...
QUOTE(kerija @ 2007 12 17, 10:09)
Man 23 sav. ir jau +10kg. Per paskutinę sav nė gramo, bet prieš tai per dvi sav. +3Kg. Taip ir banguoju. Per Ateinančias 2 sav tiek baliukų nusimato, kad per 2 sav. jei neviršysiu +4, tai bus gerai. ir nežinau , ką daryti su savimi, nes kai sėdžiu prie stalo, negaliu nevalgyti. Esu tikra bevalė
Va su apetitu ir man tas pats
Ir šiaip kai pasiimu ką valgyti tai negaliu, kol nesuvalgau iki gal (pvz. maišas mandarinų ar dėžutė ledų) sakiau reikės nebepirkt nieko ar kaip
nes valgau tiesiog pati nejausdama, kaip koks badaujantis vaikas, ryju tiesiog
O šiaip dabar 38 savaitė turiu +10-11 kg.