Sveikos nu jus tikrai visos mazai priaugot, man 33 sav. o jau + 15 iki nestumo sveriau 56 kg. o dabar 71 kg. man jau baisu daros jauciuosi kaip begemotas
Nestumo pradzioje iki 3 menesiuko buvo -4kg; paskui palaipsniui augo, 28 sav. jau buvo +7kg, gimdyt 41 savaite vaziavau su +11 kg, gimdymo metu iskart netekau 7 kg, savaite po gimdymo buvo jau 0
nesikoncentruokite tik i savo svori - svarbu gera savijauta
ir siaip - pliki kilogramai visiskai nieko nereiskia. labai lieknoms yra normalu priaugti ir 20 kg, o apkunioms - tik 5 kg! svarbu savijauta - kaip sekasi judeti, pasilenkti, kaip jauciates!
nesikoncentruokite tik i savo svori - svarbu gera savijauta
ir siaip - pliki kilogramai visiskai nieko nereiskia. labai lieknoms yra normalu priaugti ir 20 kg, o apkunioms - tik 5 kg! svarbu savijauta - kaip sekasi judeti, pasilenkti, kaip jauciates!
sveikos,
mano pilvukui 17 savaite - priaugau 1.5 kg net nezinau ko laukti po menesio kito. bijau, kad nebutu kaip mano mamai: 1-2 trimestra vos kelis kilogramus priaugo, ir kad laukiasi beveik nesimate. o per paskutinius tris menesius - 25 kg
mano pilvukui 17 savaite - priaugau 1.5 kg net nezinau ko laukti po menesio kito. bijau, kad nebutu kaip mano mamai: 1-2 trimestra vos kelis kilogramus priaugo, ir kad laukiasi beveik nesimate. o per paskutinius tris menesius - 25 kg
Man 36 sav. priaugau 15 kg ( nuo 52 kg iki 67 kg ) bet atrodau kaip kamuolį prarijus
lapkricio 20 d,kai buvau pas gine,mums buvo 21 sav,o priaugus buvau nuo nestumo pradzios +6 kg .... idomu kiek svarstykles rodys gruodzio 20 d,kai vel lankysiuos pas gine... tada mums bus 25 savaiteles esu auksta 181 cm ugio. tikiuos zindydama numesiu viska nes jau mano vyriokas sako,kad net ir slaunys sustorejo,bet as nesijauciu jau toookia stora... zinoma didejantis pilvas daro savo : sunkiau batus apsiauti,nusidepiliuoti kojas bet nieko tokio.... laukiam savo aukselio
sekmes visoms
sekmes visoms
22 savaites ir +5kg. O pikciausia, kad paskutinis kilas pasoko per savaite, tai dabar baisu kas bus jei ir vel kaip savaite taip ir kilas Beto, aiskai bent jau tas paskutinis kg. nuropojo tiesiai ant manes, nes ir slaunys ir kojos pastambejo
mums 36 savaiteles + 14 kg.
Mums 20 savaiciu penktadieni einu pas gine tai ziuresim kiek bus pliuso nes kol kas tik - buvo, tada ir as parasysiu kiek priaugau ar ne
Mums jau beveik 34 savaiteles ir as papildomai priaugau beveik 11kg. Bet ir jauciu tuos papildomus kilogramiukus, nes jauciuosi apsunkusi ir nerangi....
QUOTE(Valodkaite @ 2007 12 13, 13:29)
Mums jau beveik 34 savaiteles ir as papildomai priaugau beveik 11kg. Bet ir jauciu tuos papildomus kilogramiukus, nes jauciuosi apsunkusi ir nerangi....
o tu pabandyk i viska kitaip ziureti ir dziauktis savo padetimi.as per nestuma priaugau viso 17kg, po 5d. po gimdymo 7 kg nukrito.tad, nieko cia baisaus.juk priaugau ne del to, kad apsileidai, o del fiziologijos.
Mums rytoj prasideda 26 sav. Priaugau jau +5,5 kg. Manau, kad nei per daug nei per mazai . Toliau dziaugiuosi savo .
33 sav.- priaugau 9 kg. Paciai atrodo, kad normalu, nes rezervo pries nestuma neturejau visai. Svoris labiausiai augo 20-26 sav., o po to apstojo. Na, ir pradzioje jautesi, kad susikaupe daugiau skysciu ir krutys vos ne po tona sveria
Tikiuosi dar pora kg prisideti, o po gimdymo viska mikliai numesti Na, bet ir dabar su 169 cm ugiu 61 kg ne tragedija , nors jau fiziskai sunkoka antsvori nesioti.
Tikiuosi dar pora kg prisideti, o po gimdymo viska mikliai numesti Na, bet ir dabar su 169 cm ugiu 61 kg ne tragedija , nors jau fiziskai sunkoka antsvori nesioti.