33 savaitė ir +10kg
Gine sakė - idealu Aišku norėtųsi mažiau
na,kaip bebutu su tuo svoriu ,juk svarbiausia leliukas ir jo sveikatele
Aš irgi nemanau, kad vien nuo maiso priklauso svoris. Valgau kiek daugiau nei prieš nėštumą, bet tikrai nėra taip, kad nuolat kemšu kas papuola po ranka... Šiaip, labai svarbu ir kaip organizmas vandenuka kaupia. Per diena stengiuosi apie 2 litrus skysčių išgerti. Ir šiaip, visai nesijaučiu tiek kg priaugus jaučiuosi visai graži nėštukė
QUOTE(meduolele @ 2007 12 04, 14:44)
QUOTE(meduolele @ 2007 12 04, 15:57)
pas mane tai +7kg
Na aš dėl įdomumo net užrašus susiradau
Pas mane 28 savaičių buvo irgi +7 kg.
Tai pas mane tie patys +9 kg. yra nuo 30 savaičių. Teko ligoninėj pagulėti ir pasimaitinti sveikai ir šiaip sveikata buvo ne kokia
O dabar kažkaip labai gerai jaučiuosi, tai jau matau, kad šią savaitę pokyčių tikrai bus
QUOTE(nezinia @ 2007 12 04, 15:50)
As per pirmus 5 men. priaugau 10 kg, tai maniau kad 20 kg tikrai uzvarysiu, o dabar per du menesius tik 2 kg priaugau.
Na va panašiai kaip ir man, skirtingu laiku skirtingai auga tas svoris, net keista, pvz man kai leliukas daugiausiai priauginėja, aš priaugau mažiausiai
Sveikos,
Rasiau cia pries savaite... Tuomet buvo +6kg ir per pora dienu dar +0,5 priaugo! Tai as labai issigandau ir pradejau valgyti tik labai sveika maista ir dar kasdien mankstintis min po 30-40min... Ir ka jus sau galvojat... Praejus 5dienoms svoris sumazejo 1,5kg! Tad ir vel galiu pasigirti, kad dabar man 24sav ir esu priaugusi tik +5kg. As pastebejau tiesiogini rysi tarp maisto ir judejimo jau ne pirma karta. Nes kai sveikai maitiniesi, tai ir i tulika "ant rimto" zymiai dazniau vaikstai ir pati tokia lengvesne jautiesi ir energijos zymiai daugiau. Nezinau tik, kiek kantrybes uzteks cia man taip sveikai maitintis...
Rasiau cia pries savaite... Tuomet buvo +6kg ir per pora dienu dar +0,5 priaugo! Tai as labai issigandau ir pradejau valgyti tik labai sveika maista ir dar kasdien mankstintis min po 30-40min... Ir ka jus sau galvojat... Praejus 5dienoms svoris sumazejo 1,5kg! Tad ir vel galiu pasigirti, kad dabar man 24sav ir esu priaugusi tik +5kg. As pastebejau tiesiogini rysi tarp maisto ir judejimo jau ne pirma karta. Nes kai sveikai maitiniesi, tai ir i tulika "ant rimto" zymiai dazniau vaikstai ir pati tokia lengvesne jautiesi ir energijos zymiai daugiau. Nezinau tik, kiek kantrybes uzteks cia man taip sveikai maitintis...
QUOTE(Ramone @ 2007 11 29, 15:33)
Sveikos,
Man 23sav. ir as priaugau apie 6kg, manau, kad normaliai, nors galetu buti maziau, nes nesu manekene ir turiu truputi rezervo, kuri gaetu ir sunaudoti... Kazkodel jau pora savaiciu svoris svyruoja tai padideja, tai sumazeja... Pilvo apimtis padidejusi apie 14cm., krutine ir klubai apie 4cm. Dziaugiuosi, kad bent jau rankos ir kojos kol kas visai nepasikeitusios!
Man 23sav. ir as priaugau apie 6kg, manau, kad normaliai, nors galetu buti maziau, nes nesu manekene ir turiu truputi rezervo, kuri gaetu ir sunaudoti... Kazkodel jau pora savaiciu svoris svyruoja tai padideja, tai sumazeja... Pilvo apimtis padidejusi apie 14cm., krutine ir klubai apie 4cm. Dziaugiuosi, kad bent jau rankos ir kojos kol kas visai nepasikeitusios!
QUOTE(idomu @ 2007 12 06, 15:36)
32 savaite +7kg per paskutini menesi +4 kg matyt vyras gerai pamaitino
tai ką lig šiol buvai tik 3 kg priaugusi?
QUOTE(artita @ 2007 12 06, 17:08)
tai ką lig šiol buvai tik 3 kg priaugusi?
na taip, 28 savaite tik 3 kg buvau priaugus taigi rupesciu pilna , mokslai spaudzia, lakstymas visur istisa diena o dabar su mokslais susivarkiau tai puse dienos praguliu, lepinuosi
QUOTE(Ramone @ 2007 12 06, 14:34)
Sveikos,
O ką valgai
Papildyta:
QUOTE(kodelciuke @ 2007 12 04, 13:51)
Nesuprantu, kaip jums pavyksta tiek mazai priaugti. Man 13 sav. +3 kg. nevalgau uz du, bet apetitu nesiskundziu. Nera potraukio saldumynams, suvalgau retkarciais viena saldaini arba sausaini, bet kg. dideja kaip ant mieliu gal del to, kad mazai judu-darbas sedimas, po darbo pareinu namo-rupi paguleti, nes silpnoka... neisivaizduoju, kokia as busiu 25 sav. ir t.t.
Man irgi tik pastojus labai svoris pradėjo augti, nes pykindavo, o kad mažiau pykintų turėdavau dažniau valgyti Paskui turėtų apstoti tas augimas Nors kaip kam
QUOTE(joločka @ 2007 12 06, 20:38)
O ką valgai
Mano pagrindinis maisto racionas: is ryto 1-2stiklines silto vandens ir puodelis arbatos (zalios, raudonos, zoleliu ar pan.) Veliau jogurto apie 300g su kvieciu selenom. O pietums dazniausiai valgau ivairiausias kruopas, prisipirkau visokiausiu ir kasdien varijuoju (miezines, avizines, perlines, keturiu, penkiu grudu, lesiai, grikiai ir pan.) Dar verdu sriubas su visokiom darzovem ar kruopom su trupuciu sultinio. Vakarienei irgi kruopos arba zuvis, mesa (tik troskinta) ir darzoves. Dar valgau kiwi, obuolius, apelsinus. Geriu pasukas, kefyra. Stengiuosi valgyti po truputi, bet kas 3val. mazdaug ir daug skysciu, daug arbateliu ir pan. Kai noriu saldaus, tuomet dziovinti vaisiai po truputi... Kai taip maitinuosi, jauciuosi puikiai, viskas gerai funkcionuoja, jokiu viduriu uzkietejimu ar pan... Bet aisku, cia ne visada taip man pavyksta... bet kai pora dienu "sugriesiju"... tuomet vel pradedu ir vel atsistato... Tik nezinau, kiek laiko dar cia man taip uzteks kantrybes...
Papildyta:
Man irgi tik pastojus labai svoris pradėjo augti, nes pykindavo, o kad mažiau pykintų turėdavau dažniau valgyti Paskui turėtų apstoti tas augimas Nors kaip kam
Mano pagrindinis maisto racionas: is ryto 1-2stiklines silto vandens ir puodelis arbatos (zalios, raudonos, zoleliu ar pan.) Veliau jogurto apie 300g su kvieciu selenom. O pietums dazniausiai valgau ivairiausias kruopas, prisipirkau visokiausiu ir kasdien varijuoju (miezines, avizines, perlines, keturiu, penkiu grudu, lesiai, grikiai ir pan.) Dar verdu sriubas su visokiom darzovem ar kruopom su trupuciu sultinio. Vakarienei irgi kruopos arba zuvis, mesa (tik troskinta) ir darzoves. Dar valgau kiwi, obuolius, apelsinus. Geriu pasukas, kefyra. Stengiuosi valgyti po truputi, bet kas 3val. mazdaug ir daug skysciu, daug arbateliu ir pan. Kai noriu saldaus, tuomet dziovinti vaisiai po truputi... Kai taip maitinuosi, jauciuosi puikiai, viskas gerai funkcionuoja, jokiu viduriu uzkietejimu ar pan... Bet aisku, cia ne visada taip man pavyksta... bet kai pora dienu "sugriesiju"... tuomet vel pradedu ir vel atsistato... Tik nezinau, kiek laiko dar cia man taip uzteks kantrybes...
Papildyta:
QUOTE(joločka @ 2007 12 06, 21:38)
Man apstojo. 13 sav. jau turejau + 3 kg, nes pastoviai pykino ir vis kazka grauziau. Be to, ryskiai pajutau, kaip tik pastojus iskart zymiai padidejo skysciu kiekis. Pries pastojant buvau gan liekna- 169 cm, 52 kg.
O dabar baigiasi 32 sav. ir + 9 kg, gan normoje. 6 men sustojo tas zveriskas svorio augimas.