Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

33 savaitė ir +10kg smile.gif

Gine sakė - idealu 4u.gif Aišku norėtųsi mažiau blush2.gif
Atsakyti
na,kaip bebutu su tuo svoriu ,juk svarbiausia leliukas ir jo sveikatele soske.gif
Atsakyti
Aš irgi nemanau, kad vien nuo maiso priklauso svoris. Valgau kiek daugiau nei prieš nėštumą, bet tikrai nėra taip, kad nuolat kemšu kas papuola po ranka... Šiaip, labai svarbu ir kaip organizmas vandenuka kaupia. Per diena stengiuosi apie 2 litrus skysčių išgerti. Ir šiaip, visai nesijaučiu tiek kg priaugus blush2.gif jaučiuosi visai graži nėštukė flirt.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolele @ 2007 12 04, 14:44)
tik tiek ?? blink.gif
nu tau ir gerai tada ir as taip noreciau unsure.gif

QUOTE(meduolele @ 2007 12 04, 15:57)
pas mane tai +7kg  blush2.gif

Na aš dėl įdomumo net užrašus susiradau lotuliukas.gif
Pas mane 28 savaičių buvo irgi +7 kg. mirksiukas.gif
Tai pas mane tie patys +9 kg. yra nuo 30 savaičių. Teko ligoninėj pagulėti ir pasimaitinti sveikai unsure.gif ir šiaip sveikata buvo ne kokia verysad.gif
O dabar kažkaip labai gerai jaučiuosi, tai jau matau, kad šią savaitę pokyčių tikrai bus lotuliukas.gif

QUOTE(nezinia @ 2007 12 04, 15:50)
As per pirmus 5 men. priaugau 10 kg, tai maniau kad 20 kg tikrai uzvarysiu, o dabar per du menesius tik 2 kg priaugau.

Na va panašiai kaip ir man, skirtingu laiku skirtingai auga tas svoris, net keista, pvz man kai leliukas daugiausiai priauginėja, aš priaugau mažiausiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stabilo: 05 gruodžio 2007 - 09:11
Sveikos,

Rasiau cia pries savaite... Tuomet buvo +6kg ir per pora dienu dar +0,5 priaugo! verysad.gif Tai as labai issigandau ir pradejau valgyti tik labai sveika maista ir dar kasdien mankstintis min po 30-40min... Ir ka jus sau galvojat... Praejus 5dienoms svoris sumazejo 1,5kg! bigsmile.gif Tad ir vel galiu pasigirti, kad dabar man 24sav ir esu priaugusi tik +5kg. thumbup.gif As pastebejau tiesiogini rysi tarp maisto ir judejimo jau ne pirma karta. Nes kai sveikai maitiniesi, tai ir i tulika "ant rimto" zymiai dazniau vaikstai ir pati tokia lengvesne jautiesi ir energijos zymiai daugiau. Nezinau tik, kiek kantrybes uzteks cia man taip sveikai maitintis... g.gif

QUOTE(Ramone @ 2007 11 29, 15:33)
Sveikos,

Man 23sav. ir as priaugau apie 6kg, manau, kad normaliai, nors galetu buti maziau, nes nesu manekene ir turiu truputi rezervo, kuri gaetu ir sunaudoti... tongue.gif  Kazkodel jau pora savaiciu svoris svyruoja tai padideja, tai sumazeja... Pilvo apimtis padidejusi apie 14cm., krutine ir klubai apie 4cm. Dziaugiuosi, kad bent jau rankos ir kojos kol kas visai nepasikeitusios! biggrin.gif

Atsakyti
32 savaite +7kg blink.gif per paskutini menesi +4 kg g.gif matyt vyras gerai pamaitino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(idomu @ 2007 12 06, 15:36)
32 savaite +7kg  blink.gif  per paskutini menesi +4 kg  g.gif  matyt vyras gerai pamaitino  doh.gif

tai ką lig šiol buvai tik 3 kg priaugusi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2007 12 06, 17:08)
tai ką lig šiol buvai tik 3 kg priaugusi? blink.gif

na taip, 28 savaite tik 3 kg buvau priaugus unsure.gif taigi rupesciu pilna , mokslai spaudzia, lakstymas visur istisa diena smile.gif o dabar su mokslais susivarkiau tai puse dienos praguliu, lepinuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramone @ 2007 12 06, 14:34)
Sveikos,

Rasiau cia pries savaite... Tuomet buvo +6kg ir per pora dienu dar +0,5 priaugo!  verysad.gif  Tai as labai issigandau ir pradejau valgyti tik labai sveika maista ir dar kasdien mankstintis min po 30-40min... Ir ka jus sau galvojat... Praejus 5dienoms svoris sumazejo 1,5kg! bigsmile.gif  Tad ir vel galiu pasigirti, kad dabar man 24sav ir esu priaugusi tik +5kg.  thumbup.gif  As pastebejau tiesiogini rysi tarp maisto ir judejimo jau ne pirma karta. Nes kai sveikai maitiniesi, tai ir i tulika "ant rimto" zymiai dazniau vaikstai ir pati tokia lengvesne jautiesi ir energijos zymiai daugiau. Nezinau tik, kiek kantrybes uzteks cia man taip sveikai maitintis... g.gif

O ką valgai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kodelciuke @ 2007 12 04, 13:51)
Nesuprantu, kaip jums pavyksta tiek mazai priaugti. Man 13 sav. +3 kg. nevalgau uz du, bet apetitu nesiskundziu. Nera potraukio saldumynams, suvalgau retkarciais viena saldaini arba sausaini, bet kg. dideja kaip ant mieliu smile.gif gal del to, kad mazai judu-darbas sedimas, po darbo pareinu namo-rupi paguleti, nes silpnoka... neisivaizduoju, kokia as busiu 25 sav. ir t.t. smile.gif

Man irgi tik pastojus labai svoris pradėjo augti, nes pykindavo, o kad mažiau pykintų turėdavau dažniau valgyti cool.gif Paskui turėtų apstoti tas augimas mirksiukas.gif Nors kaip kam g.gif
Atsakyti
38 savaite +11kg tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(joločka @ 2007 12 06, 20:38)
O ką valgai  blush2.gif

Mano pagrindinis maisto racionas: is ryto 1-2stiklines silto vandens ir puodelis arbatos (zalios, raudonos, zoleliu ar pan.) Veliau jogurto apie 300g su kvieciu selenom. O pietums dazniausiai valgau ivairiausias kruopas, prisipirkau visokiausiu ir kasdien varijuoju (miezines, avizines, perlines, keturiu, penkiu grudu, lesiai, grikiai ir pan.) Dar verdu sriubas su visokiom darzovem ar kruopom su trupuciu sultinio. Vakarienei irgi kruopos arba zuvis, mesa (tik troskinta) ir darzoves. Dar valgau kiwi, obuolius, apelsinus. Geriu pasukas, kefyra. Stengiuosi valgyti po truputi, bet kas 3val. mazdaug ir daug skysciu, daug arbateliu ir pan. Kai noriu saldaus, tuomet dziovinti vaisiai po truputi...  smile.gif  Kai taip maitinuosi, jauciuosi puikiai, viskas gerai funkcionuoja, jokiu viduriu uzkietejimu ar pan... Bet aisku, cia ne visada taip man pavyksta... bet kai pora dienu "sugriesiju"... tuomet vel pradedu ir vel atsistato... smile.gif  Tik nezinau, kiek laiko dar cia man taip uzteks kantrybes... g.gif

Papildyta:
Man irgi tik pastojus labai svoris pradėjo augti, nes pykindavo, o kad mažiau pykintų turėdavau dažniau valgyti  cool.gif  Paskui turėtų apstoti tas augimas  mirksiukas.gif  Nors kaip kam  g.gif

Atsakyti
QUOTE(joločka @ 2007 12 06, 21:38)
Man irgi tik pastojus labai svoris pradėjo augti, nes pykindavo, o kad mažiau pykintų turėdavau dažniau valgyti  cool.gif  Paskui turėtų apstoti tas augimas  mirksiukas.gif  Nors kaip kam  g.gif

Man apstojo. 13 sav. jau turejau + 3 kg, nes pastoviai pykino ir vis kazka grauziau. Be to, ryskiai pajutau, kaip tik pastojus iskart zymiai padidejo skysciu kiekis. Pries pastojant buvau gan liekna- 169 cm, 52 kg.

O dabar baigiasi 32 sav. ir + 9 kg, gan normoje. 6 men sustojo tas zveriskas svorio augimas.
Atsakyti