Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

Labukas,

mums 28 sav.
priaugom 5kg.
savijauta gera, tik kartais nugara paskausta, nes visas svoris priaugtas pilve:)
Atsakyti
sveikos, as jau 8,5 kg priaugau, sakyciau tokiam kulverstukui kaip as jau per daug lotuliukas.gif , judet, aisku, sunkiau nei pries nestuma. taigi pasimokiau, kad pries kita nestuma reiks naikint kulverstuko statusa ir bent truputi kg numest, nes vienintele vieta, kur vis dar jauciuosi apylengve, tai baseinas lotuliukas.gif
sekmes visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2007 11 30, 08:34)
man vis mama ir gydytoja sakydavo, kaip tu pagimdysi  doh.gif o pagimdžiau labai lengvai ir nesijaučiau visai stora....

man tai kazkaip keistai atrodo tokie klausimai g.gif Koks skirtumas gimdant ar +10 ar +20 unsure.gif Na, nebent pats svoris kazkokiu negalavimu sukele pvz. kraujo spaudima, cukralige ar pan. Suprantu, kad vaikscioti gale sunkiau svorio prisiauginus, bet prie ko cia gimdymas... Ar storejant skylute vaikui islysti uzanka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2007 12 01, 16:07)
man tai kazkaip keistai atrodo tokie klausimai g.gif Koks skirtumas gimdant ar +10 ar +20 unsure.gif Na, nebent pats svoris kazkokiu negalavimu sukele pvz. kraujo spaudima, cukralige ar pan. Suprantu, kad vaikscioti gale sunkiau svorio prisiauginus, bet prie ko cia gimdymas... Ar storejant skylute vaikui islysti uzanka biggrin.gif

hihihi.gif
Na aš jaučiu galėsiu palygint, pirmą kartą buv +30, gimdžiau labai sunkiai (ale tikrai abejoju, kad dėl svorio g.gif ), dabar turiu +8 kg., 36-a savaitė prasidėjo, tai manau kaip bebūtų - kg bus mažiau, tai turbūt lengvai ir pagimdysiu (pagal bobučių logiką) lotuliukas.gif
Atsakyti
Labu! Kaip jum taip iseina priaugt tik tiek kg. Su pirma buvau priaugus 14kg.bet dirbau iki 38sav. dabar jauciu,kad bus daugiau:/ tik tikiuosi,kad jie taip greitai istirps kaip ir pirma kart. Nukrito 6kg.daugiau nei sveriau pries nestuma...
Atsakyti
Aš šiandien pasisvėriau ir buvau šokiruota doh.gif . Per savaitę 1kg. o iš viso +8kg. blush2.gif . Tai nusprendžiau laikytis dietos. Mano dieta: jokių sadainįų, jokių pyragaičių, jokių bandelių. manau padės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerija: 02 gruodžio 2007 - 18:35
QUOTE(joločka @ 2007 09 25, 15:46)
Man 22 sav ir +7 kg. Sėkmingai pučiuosi per visur  ax.gif  biggrin.gif

karsta.gif Labai norėjau surasti kur anksčiau rašiau savo svorį blush2.gif Ir radau thumbup.gif
Raportuoju: 32 savaitės ir +12 kg pagal ginę. O pagal mane , tai +10 kg, nes namie pasisveriu be batų, be rūbų, ryte, kaip ir reikia svertis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Man 34 sav. priaugau +9kg. Kaip ir nedaug, noretusi daugiau smile.gif . Su pirmu priaugau +15Kg.
Atsakyti
QUOTE(Moge @ 2007 12 03, 13:23)
Sveikos,
Man 34 sav. priaugau +9kg. Kaip ir nedaug, noretusi daugiau  smile.gif . Su pirmu priaugau +15Kg.

Gimdziau 38 sav. ta lemtinga dienele buvo +15, per pirmas 10 nestumo savaiciu numeciau 4kg, o per likusias priaugau 15. kiekvienai tikrai skirtingai buna ir tikrai nesvarbu, ar valgai viska, ka nori, ar prisilaikai dietu. as asmeniskai nevalgiau uz du, bet ir tikrai nevarziau saves, nes buti nestuke.gif labai gera!!!
Atsakyti
Nesuprantu, kaip jums pavyksta tiek mazai priaugti. Man 13 sav. +3 kg. nevalgau uz du, bet apetitu nesiskundziu. Nera potraukio saldumynams, suvalgau retkarciais viena saldaini arba sausaini, bet kg. dideja kaip ant mieliu smile.gif gal del to, kad mazai judu-darbas sedimas, po darbo pareinu namo-rupi paguleti, nes silpnoka... neisivaizduoju, kokia as busiu 25 sav. ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Aš per visą nėštumą priaugau 20 kg, nors tikrai nevalgiau už du, labai daug judėjau, lankiau aerobiką baseine ir pan. Dieną po gimdymo netekau 8 kg, per pirmą savaitę dar 3, o dabar liko 5 kg.
Atsakyti
smile.gif

user posted image

Atsakyti