Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

QUOTE(Žanetyte @ 2007 11 26, 20:17)
ziureti mano liniuote  ax.gif buvau gigantisko pilvo, liemens apimtis buvo padidejus dvigubai, tiksliau liemens jau ne su ziburiu rast nepavyko  lotuliukas.gif svorio 3 dienas pries gimdymo buvau pritaupius 31 kg!!!!!!!!!!!

thumbup.gif šaunuolė

QUOTE(rentre @ 2007 11 26, 21:15)
38sav.-16-17kg priaugau, bet nelabai nerimauju del to svorio.Yra kaip yra ir nieko cia nepakeisi-valgau tikrai ne ka daugiau nei anksciau, o kad svoris pats auga, tai tokio struktura, matomai biggrin.gif

aš irgi nematau bėdos, jeigu daug priaugsiu, su pirma 22 kg priaugau ir sėkmingai jais atsikračiau nieko nedarydama
ir dėl genų sutinku drinks_cheers.gif nors mano mama nebuvo daug pruiaugusi su mumis, bet vistiek linkusi į stambumą, todėl manau ir mes to neišvengsim, nors sesuo pagimdė su 14 kg, o dabar tapo dar plonesnė negu būdama nenėščia
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2007 11 26, 12:57)
Is kitos puses- jei svorio nera daug, i pabaiga vaikscioti lengviau  unsure.gif

As, mieloji, priaugau 17 kg ir mums 35-ta sav. Kaip ir daug! Bet nieko nejauciu ir vaikscioti labai lengva! Nei dustu nei tinstu. Ir sau neatrodau stora bigsmile.gif Taip, kad pabaigoje vaiksciojimas irgi nuo genu priklauso kaip ir nuo metu laiko. As daznai pagalvoju: kaip gerai, kad dabar ne vasara!!!! Vedziodama suni, daznai lansktausi zemyn ir be uzdusimo uzlekiu su juo i IV a. doh.gif

(o siaip: keista, kad per diena 600g priaugau. Miegu iki 10 -11val., tad pusryciai velyvi (varske su balinta kava), svieziai spaustos sultys po 2-3 val., vyras grizta 17 val, tad pas mane antras valgymas (zuvis vakar buvo su salotom), ir pries miega abuolys/vynuoges. O + 600g g.gif Sveikiau turbut nieks nesimaitina...Bet +17 kg viso nestumo metu. Kas antra diena pasmaliziauju puse plytele sokolado...Nepanikuoju, nes prisiskaiciau, kad maitinant nukris. Jau svorio metimo grafika turiu susisdarius bigsmile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 27 lapkričio 2007 - 13:28
Labukas mums jau 18 savaiciu ir dar nei kilogramo nepriaugau nes su maistu labai jau mes pykstames, kitas apsilankymas gruodzio 14 d tikekimes kad busime bent +1 kg
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 11 27, 07:25)
nu kaip norėčiau,kad ir man taip nukristų kaip tau biggrin.gif

Man 21 sav., turiu +5kg unsure.gif

Nugi o ka cia jums mesti, as 21 sav jau turejau +10, bet labiausiai svoris voztelejo 7-8 men. prie to be abejo prisidejo ir tai kad beveik visa nestuma buvo gulimas rezimas, o jei ir negulimas tai labai mazai judamas biggrin.gif
QUOTE(artita @ 2007 11 27, 07:25)
thumbup.gif šaunuolė
aš irgi nematau bėdos, jeigu daug priaugsiu, su pirma 22 kg priaugau ir sėkmingai jais atsikračiau nieko nedarydama
ir dėl genų sutinku  drinks_cheers.gif nors mano mama nebuvo daug pruiaugusi su mumis, bet vistiek linkusi į stambumą, todėl manau ir mes to neišvengsim, nors sesuo pagimdė su 14 kg, o dabar tapo dar plonesnė negu būdama nenėščia

dekui labai, kuomet man nieko nebuvo galima daryti, buvau kaip iskiles kiausinis, tai sakiau jei atimsit is manes maista isprotesiu, tai buvo tikrai tik vienintelis malonumas, visad sakiau kad numest man bus paprasciau nei nepriaugt, nors mano daktare sake, kad tai visai nepriklauso nuo suvalgyto maisto kiekio ar kaloringumo, daznai buna kad nescioji valgo be galo daug o priaugo vos kokius 10kg, arba atvirksciau, taigi, kaip bus taip, svarbu nenustoti saves labai labai myleti tam tikru metu (po gimdymo praejus kokiems 2-3 men ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2007 11 27, 09:25)
thumbup.gif šaunuolė
ir dėl genų sutinku  drinks_cheers.gif nors mano mama nebuvo daug pruiaugusi su mumis, bet vistiek linkusi į stambumą, todėl manau ir mes to neišvengsim, nors sesuo pagimdė su 14 kg, o dabar tapo dar plonesnė negu būdama nenėščia

mano sesuo irgi priaugo nemazai, bet po gimdymo labai greitai numete daugiau negu reikia ir dabar kaip sakaliukas smile.gif
Atsakyti
Su abiem priaugau po 30kg ir paskui per pirmus metus be jokių pastangų numečiau. Vien tik žindydama.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2007 11 28, 19:23)
Su abiem priaugau po 30kg ir paskui per pirmus metus be jokių pastangų numečiau. Vien tik žindydama.

o gimdyt nesunku buvo su tokiu svoriu?
Atsakyti
Sveikos,

Man 23sav. ir as priaugau apie 6kg, manau, kad normaliai, nors galetu buti maziau, nes nesu manekene ir turiu truputi rezervo, kuri gaetu ir sunaudoti... tongue.gif Kazkodel jau pora savaiciu svoris svyruoja tai padideja, tai sumazeja... Pilvo apimtis padidejusi apie 14cm., krutine ir klubai apie 4cm. Dziaugiuosi, kad bent jau rankos ir kojos kol kas visai nepasikeitusios! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramone: 29 lapkričio 2007 - 15:33
QUOTE(Ramone @ 2007 11 29, 15:33)
Sveikos,

Man 23sav. ir as priaugau apie 6kg, manau, kad normaliai, nors galetu buti maziau, nes nesu manekene ir turiu truputi rezervo, kuri gaetu ir sunaudoti... tongue.gif  Kazkodel jau pora savaiciu svoris svyruoja tai padideja, tai sumazeja... Pilvo apimtis padidejusi apie 14cm., krutine ir klubai apie 4cm. Dziaugiuosi, kad bent jau rankos ir kojos kol kas visai nepasikeitusios! biggrin.gif

Tai viskas normaliai thumbup.gif

Mano 'talija' hihihi.gif jau per 100 cm. perkopė biggrin.gif

O šiaip 35 savaitė eina ir turiu +9 kg., pilvas ir pilvinukas didžiuliai wub.gif , krūtinė padidėjo DAR (jau 75E-F) gun_bandana.gif o daugiau lyg ir viskas panašiai kaip buvo g.gif ai dar užpakalis paplatėjo, ir klubai skęčiasi ir lašinuko užsimetė blush2.gif na bet nieko nusportuosim viską jei nenusibėgiosiu natūraliai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stabilo: 29 lapkričio 2007 - 15:40
Laba diena VISIEMS BUSIMIEMS MAMYTIEMS. Mums jau 24 savaite ir +11. Su pirma dukryte priaugau 24. Dabar labai pergyvenu del svorio, ir man labai jau sunkoka.
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2007 11 29, 06:45)
o gimdyt nesunku buvo su tokiu svoriu?

Kadangi nezinau kaip gidyt su maziau svorio tai sunku pasakyt, bet manau kad taip pat sunku kaip ir su +15, jug ne krosa begt mirksiukas.gif Obe to pasirinkimo tai ner ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2007 11 29, 22:45)
Kadangi nezinau kaip gidyt su maziau svorio tai sunku pasakyt, bet manau kad taip pat sunku kaip ir su +15, jug ne krosa begt  mirksiukas.gif Obe to pasirinkimo tai ner  ax.gif

thumbup.gif aš kai su pirma buvau priaugusi 22 kg, tai man vis mama ir gydytoja sakydavo, kaip tu pagimdysi doh.gif o pagimdžiau labai lengvai ir nesijaučiau visai stora, dabar su 7 kg viršaus sunkiau vaikščiot negu tada su 22 kg, ot ką jaunystė daro lotuliukas.gif
Atsakyti