Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

QUOTE(Vijone @ 2007 11 23, 16:06)
labai skirtingai rodo g.gif Knygoje man dabar reiketu buti priaugus ~2kg. o internetineje nuorodoje ~5kg. Zodziu, kam kas labiau patinka pagal ta ir renkiesi hihihi.gif

Aha skiriasi, tose letelėsse reikia priaugnėti nuo pradžių, o pas mus gi teigiama, kad tik nuo 12 savaičių g.gif
Na man bendra suma tai gaunasi panaši, tik šiek tiek skirtingai pasiskirstę, bet kad ir priaugau nelabai nuosekliai tai man tas pats biggrin.gif
Atsakyti
Ir vel prisiduodu. 30+ sav., + 8 kg. Jei tiketi namu svarstyklemis, per paskutini menesi nieko nepriaugau blink.gif (7 men), kai turetu bene sparciausias augimas buti. Aisku, tai tik i gera- dabar jau turiu vilciu itilpti i 12 kg norma.
Turbut gimda jau "uzspaude" skrandi, nebegaliu valgyti tiek, kiek anksciau.

(Pirmas trimestras + 3kg, antras + 5kg)
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2007 11 26, 09:48)
Ir vel prisiduodu. 30+ sav., + 8 kg. Jei tiketi namu svarstyklemis, per paskutini menesi nieko nepriaugau  blink.gif (7 men), kai turetu bene sparciausias augimas buti. Aisku, tai tik i gera- dabar jau turiu vilciu itilpti i 12 kg norma.
Turbut gimda jau "uzspaude" skrandi, nebegaliu valgyti tiek, kiek anksciau.

(Pirmas trimestras + 3kg, antras + 5kg)

aš irgi šį mėnesį nieko nepriaugau g.gif gal ir gerai, o viso turiu 6 kg viršaus, pirmadinį pas gydytoją keliausiu, žiūrėsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2007 11 26, 11:26)
aš irgi šį mėnesį nieko nepriaugau  g.gif gal ir gerai, o viso turiu 6 kg viršaus, pirmadinį pas gydytoją keliausiu, žiūrėsim  mirksiukas.gif

Perdaug nepergyvenu, bet mano startinis svoris buvo mazas, tai kartais pakamuoju save paranojinemis mintimis, kodel tas svoris augti nustojo g.gif
Gine irgi patylom sako, kad daugiau galetu buti. Bet as neturiu to zverisko apetito, gal del to... Be to, iki 35 sav dirbsiu, tai turbut irgi tirpdo kg.

Is kitos puses- jei svorio nera daug, i pabaiga vaikscioti lengviau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2007 11 26, 11:57)
Perdaug nepergyvenu, bet mano startinis svoris buvo mazas, tai kartais pakamuoju save paranojinemis mintimis, kodel tas svoris augti nustojo  g.gif
Gine irgi patylom sako, kad daugiau galetu buti. Bet as neturiu to zverisko apetito, gal del to... Be to, iki 35 sav dirbsiu, tai turbut irgi tirpdo kg.

Is kitos puses- jei svorio nera daug, i pabaiga vaikscioti lengviau  unsure.gif

nu aš prieš nėštumą svėriau 74 kg, ūgis 175 cm, tai kaip ir turėjau rezervo smile.gif
Atsakyti
man tai pirmus 2 tirmestrus svoris normaliaij krito...o db va pastebejau kad pradejau valgyti kaip uz du....ir diedulis jau zvengia is manes....nebespeja jisiaj man valgyt daryti.....db gal jua kokie +5 bet juk jau 7 menesiukas mums nestuke.gif
Atsakyti
36 savaite +11kg cool.gif
Atsakyti
37 savaitės +15 kg blush2.gif , nors 35 savaičių buvo +16 kg rolleyes.gif
Atsakyti
ziureti mano liniuote ax.gif buvau gigantisko pilvo, liemens apimtis buvo padidejus dvigubai, tiksliau liemens jau ne su ziburiu rast nepavyko lotuliukas.gif svorio 3 dienas pries gimdymo buvau pritaupius 31 kg!!!!!!!!!!!
Atsakyti
38sav.-16-17kg priaugau, bet nelabai nerimauju del to svorio.Yra kaip yra ir nieko cia nepakeisi-valgau tikrai ne ka daugiau nei anksciau, o kad svoris pats auga, tai tokio struktura, matomai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rentre @ 2007 11 26, 20:15)
38sav.-16-17kg priaugau, bet nelabai nerimauju del to svorio.Yra kaip yra ir nieko cia nepakeisi-valgau tikrai ne ka daugiau nei anksciau, o kad svoris pats auga, tai tokio struktura, matomai biggrin.gif

sako kad daugiausia sitam reikale lemia genai, bent jau man pasitvirtino, mano mama taip pat turejo gigantiska pilva ir daug +kg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2007 11 26, 20:17)
ziureti mano liniuote  ax.gif buvau gigantisko pilvo, liemens apimtis buvo padidejus dvigubai, tiksliau liemens jau ne su ziburiu rast nepavyko  lotuliukas.gif svorio 3 dienas pries gimdymo buvau pritaupius 31 kg!!!!!!!!!!!

nu kaip norėčiau,kad ir man taip nukristų kaip tau biggrin.gif

Man 21 sav., turiu +5kg unsure.gif
Atsakyti