Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

QUOTE(InGridutia @ 2007 11 20, 19:06)
Dabar 31 savaitė eina ir turim + 7,5 kg... Neznau dziaugtis cia, ar kiek daugoka...  g.gif

manau labai jau daug priaugai doh.gif visos cia esancios priauga tik kokius 4-5 kg g.gif
Atsakyti
Aš per nestuke.gif priaugau 11 kg
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2007 11 20, 19:44)
manau labai jau daug priaugai  doh.gif  visos cia esancios priauga tik kokius 4-5 kg  g.gif

cia turbut tik manekenes renkasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2007 11 20, 19:44)
QUOTE(InGridutia @ 2007 11 20, 19:06)
Dabar 31 savaitė eina ir turim + 7,5 kg... Neznau dziaugtis cia, ar kiek daugoka... 
manau labai jau daug priaugai  doh.gif  visos cia esancios priauga tik kokius 4-5 kg  g.gif

Nejaugi? blink.gif
Man 22 sav. ir priaugau +7. Buvau iki 20 savaites priaugus +8, o dabar ziuriu sumazejo svoris, nors pilvas paaugo rolleyes.gif
Pagrindini svori priaugau per pirmus 3 men. +5 kg. Gine sake, kad buvau per liesa, todel pirmiausia atstaciau savo normalu KMI. O dabar svoris augs normaliai (tikekimes biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(InGridutia @ 2007 11 20, 18:06)
Dabar 31 savaitė eina ir turim + 7,5 kg... Neznau dziaugtis cia, ar kiek daugoka...  g.gif

kur jau čia daugoka mirksiukas.gif sakyčiau netgi labai idealu

QUOTE(sherla @ 2007 11 20, 18:44)

iš kur jau čia taip????? blink.gif

QUOTE(sayonara2 @ 2007 11 20, 21:28)
cia turbut tik manekenes renkasi g.gif

aga ir aš tą patį pagalvojau doh.gif

man 28 sav ir priaugau 6 kg, jau galvoju ar ne per mažai, o ne ar per daug blink.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2007 11 21, 08:51)
man 28 sav ir priaugau 6 kg, jau galvoju ar ne per mažai, o ne ar per daug  blink.gif

As tiesiog juokauji ir ironiskai pasiepiau blush2.gif manau, labai "nesazininga" klausti tokiu klausimu forume verysad.gif jei per nestuma priaugi iki 15 kg - tai manau yra laaabi netgi normose thumbup.gif o cia kalba apie kelis kg ir jau verkslena kad per daug priauga...jau geriau vietoj tu galvojimu apie savo leliukus pagalvotu ir tegu jie sveiki auga pilvelyje g.gif o jei vien suki galva apie kuno linijas - tai manau dar ne laikas buvo leliuka tureti blink.gif
Atsakyti
na jei as 12sav +5kg,o kitos 28 sav +6kg. blink.gif bet tikrai taip nesimato,as pati kudute... blush2.gif
dabar tai jau baisu... fear.gif
Atsakyti
o as jau 35sav ir +15kg biggrin.gif
Atsakyti
Mamytės, nesijaudinkit taip dėl svorio. ax.gif Aš per abu nėštumus priaugau po 26 - 28 kg. Bet ir po pirmo, ir po antro gimdymo svoris visai nesunkiai sugrįžo į buvusį prieš nėštumus. Esu tikrai kūda, ir matyt, per nėštumą taip reaguodavo organizmas, kad svoris augdavo kaip ant mielių, nors nerijau maisto už du (sąžiningai). unsure.gif Bet lelkos gimė sveikos, aš irgi neturėjau problemų, tai ir jaudintis nebuvo dėl ko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2007 11 21, 08:35)
o cia kalba apie kelis kg ir jau verkslena kad per daug priauga...jau geriau vietoj tu galvojimu apie savo leliukus pagalvotu ir tegu jie sveiki auga pilvelyje  g.gif

Žinai, aš irgi verkšlendavau dėl svorio (priaugau apie 12 kg), bet ir dabar verkšlenu, nors viskas ir nukrito. Šiaip literatūroje rašo, kad mažai kg priauga apkūnios moteriškės. Taip kad gal ne manekenės čia renkasi wink.gif

P.S. Nervindavausi ir aš labai, skaitydama šį skyrelį. Lėkdavau ant svarstyklių po to...
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2007 11 21, 12:30)
na jei as 12sav +5kg,o kitos 28 sav +6kg. blink.gif bet tikrai taip nesimato,as pati kudute... blush2.gif 
dabar tai jau baisu... fear.gif

smile.gif Man taip pat buvo, per pirmus tris menesius priaugau +5 kg. Galvojau, jei ir toliau tokiais tempais svoris augs... Bet dabar jau svoris auga letai, prasidejo sestas menesis, o turiu +7 kg.
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2007 11 08, 17:35)
l@ura, gal skyciai kaupiasi, nes gal siaip kiek daugoka butu i menesi pradzioje 3kg. g.gif Juk pats lelius dar ne ka tesveria...

net nezinau, kas darosi, kai tie skysciai kaupiasi.. blink.gif gal kas gali papasakoti, kokios bedos gali uzpulti?

Papildyta:
QUOTE(Stabilo @ 2007 11 08, 17:40)
Aha aš net mąstau kad teks nusipirkti normalias svarstykles, nes įsigudrinus ten galima ir kokius 3 kg. "nuo savęs nusukt" hihihi.gif o pas ginę paskiau jau raudonuoti  blush2.gif
O per 12 savaičių čia iš viso 3kg., ar dar prieš tai priaugai?
Jei iš viso tai tikrai viskas ok  thumbup.gif
o šiaip viskas nuo savijautos priklauso  mirksiukas.gif

cia is viso, o dabar jau 14sav., ir svoris nepadidejo, tai jauciu per mazai pries nestuma buvo, nes tikrai smulkute as, tai organizmas reikalus pats susitvarke, kad normaliai butu lotuliukas.gif
Atsakyti