Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

Sveikos, merginos nestuke.gif
Man eina 27-tą savaitę - +8 kg. Per pirmus 2 neštumus buvau priaugusi po 20 kg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(airishka @ 2007 11 16, 20:32)
34 sav  + 21 kg

31 sav + 18 kg ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nutellina @ 2007 11 17, 00:35)
Sveikos, merginos  nestuke.gif
Man eina 27-tą savaitę - +8 kg. Per pirmus 2 neštumus buvau priaugusi po 20 kg  ax.gif

per pirma nestuma 10 kg
Atsakyti
Mums jau 29 sav. +8kg. Labai intensyviai pradejo augti paskutinemis savaitemis, o dar ligoninej pagulejau .... Velyvi lankytojai su lauktuvem tongue.gif doh.gif
Atsakyti
na mes...12 sav +5kg. blush2.gif
Atsakyti
na mum 28 sav. +12.5 kg.
Atsakyti
QUOTE(Nutellina @ 2007 11 17, 00:35)
Sveikos, merginos  nestuke.gif
Man eina 27-tą savaitę - +8 kg. Per pirmus 2 neštumus buvau priaugusi po 20 kg  ax.gif

o kaip viskas ejosi "po to"? Uzsiliko? Nusimete? MAno drauge priaugus buvo +17 kg. Per 4.5 men grizo i savo linijas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi vietoje nestovim wub.gif
Ipusejo 22-a savaite ir turim +4 kg
Atsakyti
Saldūmynai netraukia birthday.gif prie šaldytuvo naktimis nemiegu essen.gif .., bet 20sav. + 7kg.
Ir čia dar tik pradžia..... nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krabytee: 19 lapkričio 2007 - 17:15
QUOTE(ishiri @ 2007 11 12, 16:44)
Sveikutes, na zinote skaitau su pavydu. Mano ugis 176 sverdavau iki nestumo 57-59 kg pastoviai svyruodavo svoris, atrodziau visada liekna, net nedavalgius. dabar mano pilvukui  nestuke.gif  tuoj 14 savaiciu o as jau priaugau iki  63 kg . Manau tai yra daug , labai daug. Taciau visa pirma trimestra manes nepykino, kaip tik labai noriu valgyti, ypac rytais ir vakarais. Pasidariau besote .
Turbut reikes kreiptis i dietologe, nes jei tokiu tempu toliau tai bus baisu verysad.gif

Tai va , noriu  jusu paklausti, koks svoris buvo nestumo pradzioje pirmame trimestre  mirksiukas.gif

smile.gif nesinervuok!!! man lygiai tas pats!!! 176, iki nestumo sveriau panasiai..pastojus jauciausi puikiai, nors nestuma pajauciau vos 4 savaiciu 4u.gif visai nepykino, nei karto nevemiau thumbup.gif apetitu nesiskundziu, bet per labiausiai ir neriboju saves, juk jai norisi, tai reiskes organizmui to reikia biggrin.gif aisku viskam ribos yra!!! dabar mums jau 20 savaite prasidejo, turime +6-7kg ir tikrai nesuku del to galvos lotuliukas.gif
esu isitikinus, kad pagimdziusi susigrazinsiu buvusias formas smile.gif
ir tau siulyciau megautis leliumi nestuke.gif o ne apie svori galvoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 11 19, 14:29)
o kaip viskas ejosi "po to"? Uzsiliko? Nusimete? MAno drauge priaugus buvo +17 kg. Per 4.5 men grizo i savo linijas. mirksiukas.gif

nors ne manes klausei, bet pasisakysiu 4u.gif Su pirmu nestuke.gif buvau priaugusi +18kg., tai kazkur po 3 men. visus numeciau, teisingiau pasakius patys nukrito biggrin.gif Ir negana to, dar numeciau 5kg. virsaus. Taigi, priaugau 18kg., numeciau 23 kg.
Kazkaip dabar irgi svieciasi, kad panasi situacija bus. Nors bandau prisilaikyti, bet visgi svoris manes neklauso. Todel bandau tiketis, kad situacija taip pat sekmingai baigsis, kaip ir pirma karta rolleyes.gif
Atsakyti
As su pirmu priaaugau + 10 kg. Dabar esu 23 savaite nestuke.gif priaugom + 5 kg. smile.gif
Atsakyti
Dabar 31 savaitė eina ir turim + 7,5 kg... Neznau dziaugtis cia, ar kiek daugoka... g.gif
Atsakyti