Sveikos, merginos
Man eina 27-tą savaitę - +8 kg. Per pirmus 2 neštumus buvau priaugusi po 20 kg
QUOTE(airishka @ 2007 11 16, 20:32)
34 sav + 21 kg
31 sav + 18 kg
Papildyta:
QUOTE(Nutellina @ 2007 11 17, 00:35)
Sveikos, merginos
per pirma nestuma 10 kg
Mums jau 29 sav. +8kg. Labai intensyviai pradejo augti paskutinemis savaitemis, o dar ligoninej pagulejau .... Velyvi lankytojai su lauktuvem
na mes...12 sav +5kg.
na mum 28 sav. +12.5 kg.
QUOTE(Nutellina @ 2007 11 17, 00:35)
Sveikos, merginos
o kaip viskas ejosi "po to"? Uzsiliko? Nusimete? MAno drauge priaugus buvo +17 kg. Per 4.5 men grizo i savo linijas.
Mes irgi vietoje nestovim
Ipusejo 22-a savaite ir turim +4 kg
Ipusejo 22-a savaite ir turim +4 kg
Saldūmynai netraukia prie šaldytuvo naktimis nemiegu .., bet 20sav. + 7kg.
Ir čia dar tik pradžia.....
Ir čia dar tik pradžia.....
QUOTE(ishiri @ 2007 11 12, 16:44)
Sveikutes, na zinote skaitau su pavydu. Mano ugis 176 sverdavau iki nestumo 57-59 kg pastoviai svyruodavo svoris, atrodziau visada liekna, net nedavalgius. dabar mano pilvukui tuoj 14 savaiciu o as jau priaugau iki 63 kg . Manau tai yra daug , labai daug. Taciau visa pirma trimestra manes nepykino, kaip tik labai noriu valgyti, ypac rytais ir vakarais. Pasidariau besote .
Turbut reikes kreiptis i dietologe, nes jei tokiu tempu toliau tai bus baisu
Tai va , noriu jusu paklausti, koks svoris buvo nestumo pradzioje pirmame trimestre
Turbut reikes kreiptis i dietologe, nes jei tokiu tempu toliau tai bus baisu
Tai va , noriu jusu paklausti, koks svoris buvo nestumo pradzioje pirmame trimestre
nesinervuok!!! man lygiai tas pats!!! 176, iki nestumo sveriau panasiai..pastojus jauciausi puikiai, nors nestuma pajauciau vos 4 savaiciu visai nepykino, nei karto nevemiau apetitu nesiskundziu, bet per labiausiai ir neriboju saves, juk jai norisi, tai reiskes organizmui to reikia aisku viskam ribos yra!!! dabar mums jau 20 savaite prasidejo, turime +6-7kg ir tikrai nesuku del to galvos
esu isitikinus, kad pagimdziusi susigrazinsiu buvusias formas
ir tau siulyciau megautis leliumi o ne apie svori galvoti
QUOTE(busVakare @ 2007 11 19, 14:29)
o kaip viskas ejosi "po to"? Uzsiliko? Nusimete? MAno drauge priaugus buvo +17 kg. Per 4.5 men grizo i savo linijas.
nors ne manes klausei, bet pasisakysiu Su pirmu buvau priaugusi +18kg., tai kazkur po 3 men. visus numeciau, teisingiau pasakius patys nukrito Ir negana to, dar numeciau 5kg. virsaus. Taigi, priaugau 18kg., numeciau 23 kg.
Kazkaip dabar irgi svieciasi, kad panasi situacija bus. Nors bandau prisilaikyti, bet visgi svoris manes neklauso. Todel bandau tiketis, kad situacija taip pat sekmingai baigsis, kaip ir pirma karta
As su pirmu priaaugau + 10 kg. Dabar esu 23 savaite priaugom + 5 kg.
Dabar 31 savaitė eina ir turim + 7,5 kg... Neznau dziaugtis cia, ar kiek daugoka...