QUOTE(TheSweetest @ 2007 11 10, 16:02)
Atleiskit jus man visos, bet manau to jau per daug!!!
Eiti pas dietologes ir ziureti, kad tik nepriaugtum per daug svorio ir, neleisti sau suvalgyti to ko labai norisi, o riboti dietomis net kai esi nescia! Nu cia kazkokia nesamone!!!
.....
Tai dar tikriausiai mastot ir nemaitint, nes papukai nukars, tai juk vel negraziai atrodysit?! Ir gal dar cezari pasidarykit, kad tik jusu nesugadintu tas lelius gimdamas!!!
Kam is vis tada pastojot?!
1. Aš irgi nubėgau pirmiausia pas dietologę, nes buvau numetus 15 kg. ir pastojau. tai negi dabar mano svorio metimas, kurio laikiausi 1.5 metų turi nueiti šuniui ant uodegos.
Todėl man dietologė sudarė sveikos mitybos valgiaraštį. Nueiti pas dietologę nereiškia laikyti tų visų nenormalių dietų, o reiškia maitintis pagal sveiką valgiaraštį ir neryti visokiausio šlamšto.
Na ir nepadėjo man tas valgiaraštis, norėjosi ir kugelių ir cepelinų ir Mcdonaldso ir kartais valgiau. Ir net nežiūrint to kad sąžiningai laikiausi tos dietos, svoris vistiek žiauriai augo.
Per pirmą nėštumą priaugau viso labo 13 kg. be jokių valgiaraščių.
Dabar liko dar 1.5 mėn iki gimdymo, o aš jau priaugau 18 kg.
Manau priaugsiu dar 3-4, viso bus + 21-22 kg.
Bet tie 7-8 kg tai jo-jo efektas, kuris pasireiškia po to kai laikaisi sumažinto kaloringumo dietos ir staiga nebegali tęsti. Taip kad manau po 1.5 pastangų pradėsiu vėl su svoriu, nuo kurio ir pradėjau savo dietas.
2. Ir prie ko čia cezaris. Kaip tik tos, kurio daug priauga, turi didelę tikimybę pagimdyti būtent cezario būdu, nes vaikeliai būna virš 4 kg ir daugiau komplikacijų.
Taip kad aš už tai, kad kartu eiti ne tik pas ginekologę, bet ir pas dietologę, tiesiog mano atveju tas valgiaraštis nepadėjo...