Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

QUOTE(jola24 @ 2007 11 15, 11:38)
39 savaitė +6 kg.  thumbup.gif

Šaunuolė thumbup.gif

QUOTE(Agneja @ 2007 11 15, 12:23)
iki gimdymo liko 3 dienos, svoris sustojo augti jau praeita savaite, turiu uzsidejus +17 kg. kazkur skaiciau kad priaugti nuo 11 iki 16kg yra normalu, taip kad padauginau tik vienu kilu thumbup.gif

Super thumbup.gif

Lengvo gimdymo Jums wub.gif
Atsakyti
O as manau (ir pati tai grupuotei priklausau), kad dauguma lieknu "iki nestumo" ir beprisiziurinciu maisto, priauga daugiau svorio. Kaip kompensacija leliaus sveikatai, kai truksta tam tikru medziagu pvz. riebalinio sluoksnio. As irgi nesuprantu, kur sulipo 16 kg ant manes, bet su dideliu pilvuziuku nesijauciu. Ai, numesim mes ta svori, miargos!!! Per 3 men. kris savaime, o paskui vienas kitas kg su pastangom irgi nueis...
Atsakyti
Pas mane 36 sav. + 8.5 kg ax.gif
Atsakyti
Siandien gine ligonineje pagyre, kad nedaug priaaugau biggrin.gif Nors man atrodo "normaliai". tai mamkos nesinervuokit mirksiukas.gif mums 28 sav +7 kg.
Ir akusere paguode, kad po gimdymo dazniausiai nukrenta is karto 5-7 kg, tai jai po visko ir liks dar kokis 5-7 kg, manau numesim tuos pertelius
Atsakyti
4u.gif tai as turbut viena is burbuliausiu ax.gif ,turiu beveik +20,ir pati nelabai suprantu kur jis ant manes sulipo,visur po truputi taip ir gavosi ax.gif
Atsakyti
Paskaitinėjus, kiek mažai jūs visos priaugat, jau buvau pradėjus pergyvent, kad pas mane kažkas negerai doh.gif va, dabar pas mane 24,5 savaitės o priaugau gal kokius 7-8 kg. Bet vakar nuėjau pas daktarę, tai ji mane išbarė, kad neprisigalvočiau nesamonių ir viskas pas mane normose thumbup.gif ir pilvuką pamatavus viskas atitinka clap.gif net ramiau širdelei pasidarė yu.gif
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2007 11 12, 14:44)
Tai va , noriu  jusu paklausti, koks svoris buvo nestumo pradzioje pirmame trimestre  mirksiukas.gif

kadangi sveriuosi beveik kasdien, tai ir svori gerai atsimenu ax.gif Zinau, kad 13 sav. buvau priaugusi +1kg., nes mane nors ir pykino, bet turedavau valgyti, kadangi nepavalgius pykindavo dar labiau doh.gif
Siaip labai pavydziu toms,, kurioms neauga svoris kaip nat mieliu, ar tiesiog jos sugeba teisingai maitintis, nes man labai sunkiai sekasi drausti save nuo saldumynu ir visokio nesveiko slamsto blush2.gif Nors stengiuosi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TheSweetest @ 2007 11 10, 16:02)
Atleiskit jus man visos, bet manau to jau per daug!!! blink.gif Eiti pas dietologes ir ziureti, kad tik nepriaugtum per daug svorio ir, neleisti sau suvalgyti to ko labai norisi, o riboti dietomis net kai esi nescia! Nu cia kazkokia nesamone!!!
.....
Tai dar tikriausiai mastot ir nemaitint, nes papukai nukars, tai juk vel negraziai atrodysit?! Ir gal dar cezari pasidarykit, kad tik jusu nesugadintu tas lelius gimdamas!!!
Kam is vis tada pastojot?! g.gif

1. Aš irgi nubėgau pirmiausia pas dietologę, nes buvau numetus 15 kg. ir pastojau. tai negi dabar mano svorio metimas, kurio laikiausi 1.5 metų turi nueiti šuniui ant uodegos.

Todėl man dietologė sudarė sveikos mitybos valgiaraštį. Nueiti pas dietologę nereiškia laikyti tų visų nenormalių dietų, o reiškia maitintis pagal sveiką valgiaraštį ir neryti visokiausio šlamšto.

Na ir nepadėjo man tas valgiaraštis, norėjosi ir kugelių ir cepelinų ir Mcdonaldso ir kartais valgiau. Ir net nežiūrint to kad sąžiningai laikiausi tos dietos, svoris vistiek žiauriai augo.
Per pirmą nėštumą priaugau viso labo 13 kg. be jokių valgiaraščių.

Dabar liko dar 1.5 mėn iki gimdymo, o aš jau priaugau 18 kg.

Manau priaugsiu dar 3-4, viso bus + 21-22 kg.
Bet tie 7-8 kg tai jo-jo efektas, kuris pasireiškia po to kai laikaisi sumažinto kaloringumo dietos ir staiga nebegali tęsti. Taip kad manau po 1.5 pastangų pradėsiu vėl su svoriu, nuo kurio ir pradėjau savo dietas. doh.gif

2. Ir prie ko čia cezaris. Kaip tik tos, kurio daug priauga, turi didelę tikimybę pagimdyti būtent cezario būdu, nes vaikeliai būna virš 4 kg ir daugiau komplikacijų.

Taip kad aš už tai, kad kartu eiti ne tik pas ginekologę, bet ir pas dietologę, tiesiog mano atveju tas valgiaraštis nepadėjo...
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2007 11 16, 13:13)
kadangi sveriuosi beveik kasdien, tai ir svori gerai atsimenu ax.gif Zinau, kad 13 sav. buvau priaugusi +1kg., nes mane nors ir pykino, bet turedavau valgyti, kadangi nepavalgius pykindavo dar labiau doh.gif

Mano tokia pat situacija. Pries nestuma sveriau 52 kg, pirma trimestra pykino, negaledavau buti nevalgydama. Na ir kas, kad valgiau vaisius, vistiek + 3 kg per pirma trimestra blush2.gif
O toliau viskas normoje. Dabar 29 sav+ ir +8 kg, vadinasi, per antra trimestra nieko baisaus neivyko ax.gif Tikiuosi, kad ir toliau taip, ir drambliene nepavirsiu. Dabar ir galima prisiziureti bei valgyti sveika maista, nes pirma trimestra tas pykinimas+ baisus ko nors norejimas tai nesuvaldomi.
Pagimdzius pirma sunu man per savaite nukrito 12g, tikrai ne 5-7 kg...

Nors svoris ir neesminins dalykas, baisiai nesinoretu, kad pagimdzius prie bemiegiu naktu prisidetu dar ir rupestis del priaugtu kg.
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2007 11 16, 10:34)
4u.gif tai as turbut viena is burbuliausiu ax.gif ,turiu beveik +20,ir pati nelabai suprantu kur jis ant manes sulipo,visur po truputi taip ir gavosi ax.gif

nu nevisai viena as irgi turiu jau 18 kg blush2.gif ax.gif
Atsakyti
34 sav + 21 kg
Atsakyti
QUOTE(a-katyte @ 2007 11 16, 21:22)
nu nevisai viena as irgi turiu jau 18 kg blush2.gif  ax.gif

Prisijunsiu ir aš turbūt, nes 18 sav. +7,5kg blush2.gif
Atsakyti