QUOTE(Will @ 2007 11 09, 22:36)
Nežinau ar yra koks interneto puslapis, bet pvz kiekius (porcijomis) aš turiu- kai pastojau, pirmiausiai nuėjau ne pas ginekologę, o pas dietologę
Tai gal gali pakomentuoti tuos kiekius (porcijomis), manau nei vienai nepakenks
QUOTE(lelytemeda @ 2007 11 11, 00:24)
wow pavydziu, mum 32 savaites ir jau +15 kg tikiuosi kad kaip nors stebuklingai daugiau nepriaugsiu
Pas mane toks pats nėštumas, +9 kg.
QUOTE(rutuliukas j @ 2007 11 12, 12:22)
Siaip tai dauguma busimu mamyciu (aisku, ne visos) prisiaugina daug kg, nes neturi valios, o ne del to, kad lelium labai rupintusi.
Ir pati esu ne be nuodemes. 28 sav. +8kg (tiek priaugau per visa pirma nestuma, nes needziau pretekstu, kad esu nescia).
Ir pati esu ne be nuodemes. 28 sav. +8kg (tiek priaugau per visa pirma nestuma, nes needziau pretekstu, kad esu nescia).
Tikriausiai tu teisi
Bet nėščiosioms būna vadinamos "užgaidos", kurios pasitaiko ne visoms nėštukėms, toli gražu... o va tam nenumaldomam norui neįmanoma atsispirti, tai čia jau valia nelabai ką ir padės
Man su pirmuoju taip ir buvo, plius dar gulimas režimas paskirtas, ir priaugau nerealiai daug, o dabar viskas gerai, ir tų norų tokių nebėra, na norisi ir to ir ano, be norisi žmoniškai, kaip ir šiaip visada norėdavosi, bet susilaikyti galima
Taip kad nesipykim tik ir vienos kitų pasistenkim neerzinti, juk visos sutinkam, kad dabar svarbiausia yra lėliuko sveikata, gera savijauta, malonios emocijos
O tie kg esant norui nukris visoms