Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

Sveikos nestuke.gif:

QUOTE(Will @ 2007 11 09, 22:36)
Nežinau ar yra koks interneto puslapis, bet pvz kiekius (porcijomis) aš turiu- kai pastojau, pirmiausiai nuėjau ne pas ginekologę, o pas dietologę  ax.gif

Tai gal gali pakomentuoti tuos kiekius (porcijomis), manau nei vienai nepakenks mirksiukas.gif

QUOTE(lelytemeda @ 2007 11 11, 00:24)
wow pavydziu, mum 32 savaites ir jau +15 kg  doh.gif tikiuosi kad kaip nors stebuklingai daugiau nepriaugsiu

Pas mane toks pats nėštumas, +9 kg. unsure.gif

QUOTE(rutuliukas j @ 2007 11 12, 12:22)
Siaip tai dauguma busimu mamyciu (aisku, ne visos) prisiaugina daug kg, nes neturi valios, o ne del to, kad lelium labai rupintusi.
Ir pati esu ne be nuodemes. 28 sav. +8kg (tiek priaugau per visa pirma nestuma, nes needziau pretekstu, kad esu nescia).

Tikriausiai tu teisi g.gif
Bet nėščiosioms būna vadinamos "užgaidos", kurios pasitaiko ne visoms nėštukėms, toli gražu... o va tam nenumaldomam norui neįmanoma atsispirti, tai čia jau valia nelabai ką ir padės g.gif
Man su pirmuoju taip ir buvo, plius dar gulimas režimas paskirtas, ir priaugau nerealiai daug, o dabar viskas gerai, ir tų norų tokių nebėra, na norisi ir to ir ano, be norisi žmoniškai, kaip ir šiaip visada norėdavosi, bet susilaikyti galima ax.gif

Taip kad nesipykim tik ir vienos kitų pasistenkim neerzinti, juk visos sutinkam, kad dabar svarbiausia yra lėliuko sveikata, gera savijauta, malonios emocijos wub.gif

O tie kg esant norui nukris visoms 4u.gif
Atsakyti
[quote=Stabilo,2007 11 12, 14:28]
Sveikos nestuke.gif:
Tai gal gali pakomentuoti tuos kiekius (porcijomis), manau nei vienai nepakenks mirksiukas.gif
Pas mane toks pats nėštumas, +9 kg. unsure.gif
Tikriausiai tu teisi g.gif
Bet nėščiosioms būna vadinamos "užgaidos", kurios pasitaiko ne visoms nėštukėms, toli gražu... o va tam nenumaldomam norui neįmanoma atsispirti, tai čia jau valia nelabai ką ir padės g.gif
Man su pirmuoju taip ir buvo, plius dar gulimas režimas paskirtas, ir priaugau nerealiai daug, o dabar viskas gerai, ir tų norų tokių nebėra, na norisi ir to ir ano, be norisi žmoniškai, kaip ir šiaip visada norėdavosi, bet susilaikyti galima ax.gif

Taip kad nesipykim tik ir vienos kitų pasistenkim neerzinti, juk visos sutinkam, kad dabar svarbiausia yra lėliuko sveikata, gera savijauta, malonios emocijos wub.gif

O tie kg esant norui nukris visoms 4u.gif
Pritariu tau, visiskai teisingai pasakyta mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, na zinote skaitau su pavydu. Mano ugis 176 sverdavau iki nestumo 57-59 kg pastoviai svyruodavo svoris, atrodziau visada liekna, net nedavalgius. dabar mano pilvukui nestuke.gif tuoj 14 savaiciu o as jau priaugau iki 63 kg . Manau tai yra daug , labai daug. Taciau visa pirma trimestra manes nepykino, kaip tik labai noriu valgyti, ypac rytais ir vakarais. Pasidariau besote .
Turbut reikes kreiptis i dietologe, nes jei tokiu tempu toliau tai bus baisu verysad.gif

Tai va , noriu jusu paklausti, koks svoris buvo nestumo pradzioje pirmame trimestre mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2007 11 12, 15:44)
Sveikutes, na zinote skaitau su pavydu. Mano ugis 176 sverdavau iki nestumo 57-59 kg pastoviai svyruodavo svoris, atrodziau visada liekna, net nedavalgius. dabar mano pilvukui  nestuke.gif  tuoj 14 savaiciu o as jau priaugau iki  63 kg . Manau tai yra daug , labai daug. Taciau visa pirma trimestra manes nepykino, kaip tik labai noriu valgyti, ypac rytais ir vakarais. Pasidariau besote .
Turbut reikes kreiptis i dietologe, nes jei tokiu tempu toliau tai bus baisu verysad.gif

Tai va , noriu  jusu paklausti, koks svoris buvo nestumo pradzioje pirmame trimestre  mirksiukas.gif

Na tik tiu nesijaudink,normalu,kad moteris priauga kg nestumo metu mirksiukas.gif ir tikrai nemanau,kad tu per daug sveri,budama tokia auksta doh.gif suprantu,kad tau neiprasta,jog svarstykles rodo daugiau nei iprastai...,bet tavo padetis jau kitokia tiu busima mamyte soske.gif tad nurimk mirksiukas.gif 4u.gif ir lauk ramiai savo stebuklelio 2.gif
o po gimdymo viskas susitvarkys mirksiukas.gif
Atsakyti
Svoris svoris svoris.....daugiau atrodo nieko neisgirsi doh.gif nesakau, kad nereikia rupintis ka valgai, pati gerai zinau, kad sveikas maistas tai gera sveikata. Bet tik nereikia cia pulti i panika del tu kg, nes daugeliui svoris auga tikrai nuo beprotisko kimsimo, o tiesiog nuo nieko....pvz man. Pries nestuma buvau labai liekna, 51kg ir 170ugis, o kai pastojau tiesiog eme augti svoris, ir ne nuo valgymo tikrai. Valgau tiek kiek ir pries tai, ir neatrodau kaip tankas, net pati nesuprantu kur tie kg pasislepe, juk ne pilvelis +15kg, o mums dabar 31 sav. Bet turiu labai daug draugiu, kurios buvo dar ne tiek priauge ir po gimdymo tie kg tiesiog nukrito. Del to ir as stengiuosi nepulti i panika, nes nieko nepakeisiu. O ir gydytoja man pasake, kad svarbiausia tai, jog juda lelius ir gerai jauciuosi, vat!!! Taip kad aukstyn galvas visos ir dziaukites tuo, kad laukiate savo stebukliuku thumbup.gif
Atsakyti
as nesakau, kad ryti per visa nestuma ar dangstytis tuo, kad esi nescia ir ryti reikia, bet valgyti tai - ko organizmas reikalauja! Aisku ne po kg, o po truputi smile.gif
O del to dietologo, Will, tai ne taip supratau, atleisk, jei per arsiai suregavau 4u.gif
Ir del svorio numetimo irgi nesakau, kad lengva bus, bet juk noresis graziai atrodyti, tai ir stengsies, tada vat pas dietologes, pas trenerius galima bus vaiksciot. O vaiko maistelio pabaigineti grieztai draudziama kai laikaisi dietos, cia turbut pirmoji taisykle, kaip neprivalgyti pap. kaloriju.
Bet as manau, kad vis tiek leliai turi buti svarbiausi!!! thumbup.gif Juk del ju ir ryztames tokiom baisiom permainom (priaugtas svoris, skausmai...) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2007 11 12, 14:44)
Sveikutes, na zinote skaitau su pavydu. Mano ugis 176 sverdavau iki nestumo 57-59 kg pastoviai svyruodavo svoris, atrodziau visada liekna, net nedavalgius. dabar mano pilvukui  nestuke.gif  tuoj 14 savaiciu o as jau priaugau iki  63 kg . Manau tai yra daug , labai daug. Taciau visa pirma trimestra manes nepykino, kaip tik labai noriu valgyti, ypac rytais ir vakarais. Pasidariau besote .

Tai va , noriu  jusu paklausti, koks svoris buvo nestumo pradzioje pirmame trimestre  mirksiukas.gif

Be reikalo jaudiniesi mirksiukas.gif
Aš puikiai suprantu, kad tau pačiai keista, kad auga svoris, ypač kai nėštumo pradžia, ir nesimato, kad tai būtų "konkrečiai pilvukas". Labai gerai atsimenu tą laiką, kai jautiesi daugiau 'stora' nei nėščia.
Bet tavo nerimas tikrai be pagrindo, nes buvai itin liekna, aš esu tokio pat ūgio, nes nebuvau jau labai kūda, aš svėriau 68 prieš nėštumą. Tai matai 10 kg. daugiau biggrin.gif Natūralu, kad mažiau reikalinga, nei tau mirksiukas.gif
Normalu, kad lieknutės priauga daugiau, nes organizmas ruošiasi, kaupia riebaliukus ir ant užpakalio, ant šlaunų, ant krūtinės. Be to, jums, kūdutėms, ir kraujo labiau padaugėja. Taip kad nesijaudink be reikalo, aukštyn galvą 4u.gif

O aš prisiduodu vėl. 33 savaitė +9 kg. nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stabilo: 12 lapkričio 2007 - 19:28
Sveikutes ikisau nosi pas jus mums ryt prasides 17 savaite ir jau +4 kg idomu ar cia normalu istikruju tai jau tuoj ir +5 kg bus as ko tai sunerimus bijau kas bus paskui kaip nenoriu daug priaugti su pirmu priaugau 22 kg ir ne visi nukrito o sita nestuma startavau su 64 kg
Atsakyti
Per pirmaji nestuma priaugau 18 kg blush2.gif , o dabar jau 13-ta savaite ir +2, labai jau daug nenoriu priaugt smile.gif
Atsakyti
39 savaitė +6 kg. thumbup.gif
Atsakyti
iki gimdymo liko 3 dienos, svoris sustojo augti jau praeita savaite, turiu uzsidejus +17 kg. kazkur skaiciau kad priaugti nuo 11 iki 16kg yra normalu, taip kad padauginau tik vienu kilu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2007 11 15, 13:23)
iki gimdymo liko 3 dienos, svoris sustojo augti jau praeita savaite, turiu uzsidejus +17 kg. kazkur skaiciau kad priaugti nuo 11 iki 16kg yra normalu, taip kad padauginau tik vienu kilu thumbup.gif

Saunuole thumbup.gif ir tikriausiai lengvas vaiksciojimas bigsmile.gif
Atsakyti