Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

mums 38 sav. ir 2 dienos, turim + 6 kg. jaučiuosi neapsunkusi visai ir tikiuosi jų neliks kai pagimdysiu smile.gif
Atsakyti
Laba man 12 sav.ir +2kg.gal per greit?pilvukas po truputy jau kyla.esu antra kart nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2007 11 09, 09:21)
nu šiaip daugoka  g.gif bet gal šiaip smulkutė esi? tada normalu sakyčiau  mirksiukas.gif o ką ginė sako?

Gine sake, kad dar normos ribose. Dabar sveriu 61 {ugis 166}.
Atsakyti
28 sav. + 7,5 kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukas j: 09 lapkričio 2007 - 22:25
Mane ginė šiandien kūdute išvadino lotuliukas.gif Jau porą kg priaugau, dabar 22-a savaitė ax.gif

QUOTE(Ievuze23 @ 2007 11 08, 13:26)
...Nes kazkodel man atrodo, kad visi tie saldumynai, miltiniai produktai ir t.t. prideda tik mamytei kilogramus, o ne vaisiui duota kazka maistingo...
Noretusi zinoti kiek rekomenduoja suvalgyti mesos, zuvies, vaisiu (ir kokiu vaisiu... nes sako, kad nuo obuoliu auga labai svoris, jei ne mamytei, tai vaikiukui plvelyje), kokiu sulciu naturaliu isgerti ir kiek, kiek kruopu ir t.t....
Butu smagu, jei kas apsiimtu ir sudarytu mitybos raciona butent nestukems... Nes visos tos miglotos frazes: reik zuvies, vaisiu ir darzoviu... Man mazai ka sako, nes nepasakyta nei kokios rusies, nei kiek ir t.t....

Tai va norejau paklausti, gal kuri nors zinote kur galima butu rasti tokia info...
Dekui labai smile.gif

Teisingai atrodo mirksiukas.gif Šiaip svarbiausia yra sveika mityba, o visi saldumynai, bandelės ir pan į tai neįeina schmoll.gif
Nežinau ar yra koks interneto puslapis, bet pvz kiekius (porcijomis) aš turiu- kai pastojau, pirmiausiai nuėjau ne pas ginekologę, o pas dietologę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 11 10, 00:36)
Mane ginė šiandien kūdute išvadino  lotuliukas.gif  Jau porą kg priaugau, dabar 22-a savaitė  ax.gif
Teisingai atrodo  mirksiukas.gif  Šiaip svarbiausia yra sveika mityba, o visi saldumynai, bandelės ir pan į tai neįeina  schmoll.gif 
Nežinau ar yra koks interneto puslapis, bet pvz kiekius (porcijomis) aš turiu- kai pastojau, pirmiausiai nuėjau ne pas ginekologę, o pas dietologę  ax.gif

Atleiskit jus man visos, bet manau to jau per daug!!! blink.gif Eiti pas dietologes ir ziureti, kad tik nepriaugtum per daug svorio ir, neleisti sau suvalgyti to ko labai norisi, o riboti dietomis net kai esi nescia! Nu cia kazkokia nesamone!!!
Ar zinot, kad yra tikima, kad jei nescioji negaus to ko nori - vaikas gims nesveikas!
Aisku, cia gal ne 100% tiesa, bet jei jau pastojai, tai turi ziureti , kad leliui nieko netruktu, o ne dietos laikytis schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
As irgi buvau kuda pries pastojant, bet kai leliu prarast grese, tai tikrai negalvojau kaip cia maziau priaugti ir priaugau jau 12kg. ir dar priaugsiu, ir didelio cia daikto, juk po to numesiu ir vel busiu tokia kokia noriu, o cia tai man baisios jus mamos atrodot du tokiom mintim, kai pacios sau svarbiau verysad.gif
Oi, kaip pasipiktinau!
Tai dar tikriausiai mastot ir nemaitint, nes papukai nukars, tai juk vel negraziai atrodysit?! Ir gal dar cezari pasidarykit, kad tik jusu nesugadintu tas lelius gimdamas!!!
Kam is vis tada pastojot?! g.gif
Atsakyti
QUOTE(jola24 @ 2007 11 09, 20:36)
mums 38 sav. ir 2 dienos, turim + 6 kg. jaučiuosi neapsunkusi visai ir tikiuosi jų neliks kai pagimdysiu  smile.gif

wow pavydziu, mum 32 savaites ir jau +15 kg doh.gif tikiuosi kad kaip nors stebuklingai daugiau nepriaugsiu
Atsakyti
QUOTE(jola24 @ 2007 11 09, 17:36)
mums 38 sav. ir 2 dienos, turim + 6 kg. jaučiuosi neapsunkusi visai ir tikiuosi jų neliks kai pagimdysiu  smile.gif
4u.gif na pas mus dar tik 33 savaites, bet jau +4.5 kg... Na bet irgi neblogai visai... Tik zinokit nebeturiu fantazijos ka valgyt... kazkaip, ziuriu vis tas pats per ta pati...

Gal tos, kurios "prilaikot" svori pasidalinkit ka valgot..? Pusryciai, priespieciai, vakariene... blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(TheSweetest @ 2007 11 10, 15:02)
Atleiskit jus man visos, bet manau to jau per daug!!! blink.gif Eiti pas dietologes ir ziureti, kad tik nepriaugtum per daug svorio ir, neleisti sau suvalgyti to ko labai norisi, o riboti dietomis net kai esi nescia! Nu cia kazkokia nesamone!!!
Ar zinot, kad yra tikima, kad jei nescioji negaus to ko nori - vaikas gims nesveikas!

tongue.gif na nereik taip ziauriai... Pvz., as kai pradejau vartoti gelezies papildus isvis nelabai noriu valgyt. Vistiek valgau, zinau reik ten kiausiniu, mesytes, darzoviu, zuvytes, vaisiu... Tai per keturis kartus graziai pasiruosus suvalgau. ax.gif Kartais uzsinori sokolado, tai ir valgau, bet tada koki juodesni ir kokybiska.

O isijaust kad as cia nescia, tai ir valgysiu viska ko tik norisi... doh.gif Netiesa, kad tas priaugtas svoris 20-30kg taip ima ir langvai nukrenta... schmoll.gif Kaip tik pasigimdzius zindant negalima mest svorio, kai prasideda primaitinimas, mamos dazniausiai suvalgo ne tik savo pietus, bet ir likucius nuo vaiko... unsure.gif Ir niekur tie kilogramai nenukrenta.
Atsakyti
QUOTE(vaidoose @ 2007 11 09, 18:37)
mamkos, o ka reikia daryt, kad skysciai nesikauptu???

Sveika as gulejau lygoninei nes kaupesi skysciai,tai liepe po 2.5 litro isgert skysciu i diena ir daryt pratimus ant lovos keturiom atsiklaupi alkunes sulenktos ir taip 10 min paklupet as paskaitau zurnala vyras tai juokesi is mano tokios pozos lotuliukas.gif .aisku as dar ligoninei gavau lasaliniu,ir matavau kiek isgeriu ir kiek sisioju nes man ir rankos veidas tino tai va sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TheSweetest @ 2007 11 10, 16:02)
Atleiskit jus man visos, bet manau to jau per daug!!! blink.gif Eiti pas dietologes ir ziureti, kad tik nepriaugtum per daug svorio ir, neleisti sau suvalgyti to ko labai

Ne dėl to ėjau mirksiukas.gif Aš valgau tik sveiką maistą ir dietų išvis niekuomet nesilaikiau ir jų nepripažįstu. Norėjau jos rekomendacijų dėl to, kiek ir ko turiu suvalgyti, kad gaučiau viską, ko reikia, be to, pirmus tris mėnesius išvis negalėjau valgyti ir reikėjo patarimų, nes visą laiką jaučiausi soti doh.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif mums 25 sav. ir priaugau jau+10kg doh.gif .mano ūgis 172cm.bet kažkaip visai nesijaudinu dėl to svorio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TheSweetest @ 2007 11 10, 17:02)
ziureti, kad tik nepriaugtum per daug svorio ir, neleisti sau suvalgyti to ko labai norisi, o riboti dietomis net kai esi nescia! Nu cia kazkokia nesamone!!!
Aisku, cia gal ne 100% tiesa, bet jei jau pastojai, tai turi ziureti , kad leliui nieko netruktu, o ne dietos laikytis schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Atsiprasau, bet svori reikia sekti kad ir sveikatos sumetimais. Pati turiu problemu su skrandziu, tai mano senas geras gydytojas amziais krato galva ir stebisi, kaip zmones kemsa i save visoki slamsa "ko labai norisi", o po to stebisi, kad turi ne tik antsvorio, bet ir sveikatos problemu. Butent nesciajai labai reikia SVEIKO maisto, o ne kimsti "ka norisi"- juk visa slamsta valgo ir vaikas.
Beje, saikingom dozem turbut niekas nekenkia, o vat ryti... schmoll.gif
O is tu prietaru tai dar tikima, kad negalima daiktu pries gimima pirkti, nagu kirpti kudikiui negalima (nukramtyti reikia blink.gif ) ir t.t. Mirtinas argumentas hihihi.gif

Siaip tai dauguma busimu mamyciu (aisku, ne visos) prisiaugina daug kg, nes neturi valios, o ne del to, kad lelium labai rupintusi.
Ir pati esu ne be nuodemes. 28 sav. +8kg (tiek priaugau per visa pirma nestuma, nes needziau pretekstu, kad esu nescia).
Atsakyti