Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

QUOTE(artita @ 2007 11 08, 08:15)
vakar buvau pas giną - 26 savaitė iš viso priaugau 6 kg. Per du paskutinius mėnėsius po 3 kg  smile.gif

saunuole thumbup.gif po truputi augi nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2007 11 08, 10:24)
saunuole  thumbup.gif po truputi augi  nestuke.gif

aga, tikiuosi viskas taip gražiai ir eisis toliau, su pirma tai 22 kg priaugau, gal dabar pavyks mažiau mirksiukas.gif
Atsakyti
31 savaitele + 10kg doh.gif fear.gif cray.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabilo @ 2007 11 07, 14:36)
1.O pas tave prieaugis idealus  thumbup.gif
2.O aš jas kartais apgaudinėju  ax.gif  (pas mane ne elektroninės, o su rodyklyte, tai trypčioju, kol kokiu kilu mažiau rodo)  lotuliukas.gif
3.RAPORTUOJU - 32 SAVAITĖ +9 KG pioneer.gif

1. Aciu 4u.gif
2. Pas mane irgi tokios blush2.gif ir as trypcioju doh.gif ta rodykle norima kryptim pasukti taip maga biggrin.gif
3. tai irgi saunu thumbup.gif
As su pirmu priaugau 12 kg, manau si karta virsysim, bet gal tik keliais kg blush2.gif O siaip naturoj nesu kudute, bet ir ne bandute, tokia sakyciau "moteriskai minksta" kaip MB sako lotuliukas.gif Tai gal nestumui uzteks tu 12 ax.gif
Atsakyti
Noreciau pasiteirauti, gal kuri zinot koki interneto puslapi,kur butu parasyta ka rekomenduojama valgyti, ko ne, kiek kaloriju suvartoti? Man kazkaip keista, kodel tiek mazai demesio yra skiriama nestukiu mitybai. As kai turejau suni, tai net jai buvo sudarytas racionas mitybos, kai savo suniukus pilvelyje nesiojo. O pavyzdziui as niekur neradau knygos ar kazkokios literaturos skirtos butent nestukiu mitybai. Nes kazkodel man atrodo, kad visi tie saldumynai, miltiniai produktai ir t.t. prideda tik mamytei kilogramus, o ne vaisiui duota kazka maistingo...
Noretusi zinoti kiek rekomenduoja suvalgyti mesos, zuvies, vaisiu (ir kokiu vaisiu... nes sako, kad nuo obuoliu auga labai svoris, jei ne mamytei, tai vaikiukui plvelyje), kokiu sulciu naturaliu isgerti ir kiek, kiek kruopu ir t.t....
Butu smagu, jei kas apsiimtu ir sudarytu mitybos raciona butent nestukems... Nes visos tos miglotos frazes: reik zuvies, vaisiu ir darzoviu... Man mazai ka sako, nes nepasakyta nei kokios rusies, nei kiek ir t.t....

Tai va norejau paklausti, gal kuri nors zinote kur galima butu rasti tokia info...
Dekui labai smile.gif
Papildyta:
Noreciau pasiteirauti, gal kuri zinot koki interneto puslapi,kur butu parasyta ka rekomenduojama valgyti, ko ne, kiek kaloriju suvartoti? Man kazkaip keista, kodel tiek mazai demesio yra skiriama nestukiu mitybai. As kai turejau suni, tai net jai buvo sudarytas racionas mitybos, kai savo suniukus pilvelyje nesiojo. O pavyzdziui as niekur neradau knygos ar kazkokios literaturos skirtos butent nestukiu mitybai. Nes kazkodel man atrodo, kad visi tie saldumynai, miltiniai produktai ir t.t. prideda tik mamytei kilogramus, o ne vaisiui duota kazka maistingo...
Noretusi zinoti kiek rekomenduoja suvalgyti mesos, zuvies, vaisiu (ir kokiu vaisiu... nes sako, kad nuo obuoliu auga labai svoris, jei ne mamytei, tai vaikiukui plvelyje), kokiu sulciu naturaliu isgerti ir kiek, kiek kruopu ir t.t....
Butu smagu, jei kas apsiimtu ir sudarytu mitybos raciona butent nestukems... Nes visos tos miglotos frazes: reik zuvies, vaisiu ir darzoviu... Man mazai ka sako, nes nepasakyta nei kokios rusies, nei kiek ir t.t....

Tai va norejau paklausti, gal kuri nors zinote kur galima butu rasti tokia info...
Dekui labai smile.gif
Papildyta:

Dekui labai smile.gif
Papildyta:
Atsiprasau labai uz tiek tekstu doh.gif ... serveris buvo uzluzes... 4u.gif
Atsakyti
priaugau tuos 3kg per paskutines 4savaites, man dabar trylikta savaitele eina. manyciau spartokai tongue.gif
Atsakyti
l@ura, gal skyciai kaupiasi, nes gal siaip kiek daugoka butu i menesi pradzioje 3kg. g.gif Juk pats lelius dar ne ka tesveria...
Va, man 18 sav. +3,5kg. ir tai skaitau, kad per daug, nes paskutinis 1kg. per paskutine savaite priaugo doh.gif Bandysiu susiimti, t.y. prisilaikyti nuo bandeliu ir pyragaiciu i kuriuos buvau paskutiniu metu besaiko ijunkusi blush2.gif
Su pirmu vaiku buvau +18kg. priaugusi. Zinoma, jie visi ir net dar daugiau nukrito, bet dabar tiek ar dar daugiau nenoriu...
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2007 11 08, 12:09)
1. Aciu 4u.gif
2. Pas mane irgi tokios  blush2.gif ir as trypcioju  doh.gif  ta rodykle norima kryptim pasukti taip maga  biggrin.gif
3. tai irgi saunu  thumbup.gif
As su pirmu priaugau 12 kg, manau si karta virsysim, bet gal tik keliais kg  blush2.gif O siaip naturoj nesu kudute, bet ir ne bandute, tokia sakyciau "moteriskai minksta" kaip MB sako  lotuliukas.gif Tai gal nestumui uzteks tu 12  ax.gif

Aha aš net mąstau kad teks nusipirkti normalias svarstykles, nes įsigudrinus ten galima ir kokius 3 kg. "nuo savęs nusukt" hihihi.gif o pas ginę paskiau jau raudonuoti blush2.gif

QUOTE(l@ura @ 2007 11 08, 14:57)
priaugau tuos 3kg per paskutines 4savaites, man dabar trylikta savaitele eina. manyciau spartokai tongue.gif

O per 12 savaičių čia iš viso 3kg., ar dar prieš tai priaugai?
Jei iš viso tai tikrai viskas ok thumbup.gif
o šiaip viskas nuo savijautos priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
As per pirma turejau 22kg blush2.gif bet iki tol perpuciama smilga buvau...
Dabar yra 22 sav. ir jau 5kg, o juk pats augimas prasideda.. Man gine sake, kad per savaite galiu dabar priaugt 500g... jei bus daugiau atsiet iskrovos reikes blush2.gif
zinokit su svoriu yra taip, kad priaugi, bet ir numeti thumbup.gif aisku nera lengva, man pasispaust reikejo, kad nukristu. Bet jei noresit ir numesit, tad as per daug ir dabar nesijaudinu, nu prieugsiu ir nieko tokio juk, numesiu, sunku tik paciai paskutiniais menesiais nes kai tiek svorio prilimpa ir dar pilvas jau ohoho buna, tai sunku gyvent apskritai pasidaro, ir dusti, ir vos paeini, zodziu i ankstyva pensija iseini blush2.gif taigi del siu priezasciu noreciau tiek nebepriaugt smile.gif
Atsakyti
Vajetau doh.gif .O as tai per 17 sav. piraugau 7kg. Tai ziuriu palyginus su kitom, tai labai daug verysad.gif . Bet svoris pradejo augti nuo pat pradziu, nes labai pykino, o geriau jauciaus tik tada , kai valgiau.
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2007 11 08, 20:53)
Vajetau doh.gif .O as tai per 17 sav. piraugau 7kg. Tai ziuriu palyginus su kitom, tai labai daug verysad.gif . Bet svoris pradejo augti nuo pat pradziu, nes labai pykino, o geriau jauciaus tik tada , kai valgiau.

nu šiaip daugoka g.gif bet gal šiaip smulkutė esi? tada normalu sakyčiau mirksiukas.gif o ką ginė sako?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artita: 09 lapkričio 2007 - 07:21
mamkos, o ka reikia daryt, kad skysciai nesikauptu???
Atsakyti