Sveikos pilvūziukės
QUOTE(Will @ 2007 11 05, 21:54)
Pasikalbėk su gydytoja
Šiaip būna, tiesa retai, kad pykina
visą nėštumą
Prasidėjo dekretinės, pagulinėju rytais, ir nieko
matyt per dideliu krūviu gyvenau
QUOTE(ramyra @ 2007 11 06, 12:02)
Butinai pasirodyk gydytojai, pykinti gali jei labai aukstas spaudimas, arba inktai nespeja salinti visu medziagu apykaitos produktu. Juk i pabaiga
organizmo apkrova labai dideja.
O as raportuoju apie savo svori: 26 sav + 7 kg
Spaudimas mano lavoninis
(100/60) tik nežinau, ka galima spręsti iš spaudimo, kuris kartais ramiai bebūnant viršyja net 120
Vienžo laukia pokalbis su gydytoja, nors dėl inkstų lyg viskas dar tvarkoj, netinstu.
O pas tave prieaugis idealus
QUOTE(busVakare @ 2007 11 06, 16:42)
Mano pasidalinimas ispudziais: buvau paskaiteleje apie gimdyma. Permeciau akimis susirinkusias : "Ai, as "jauniausia". Man tik sausio pr. gimdyt. Kitos turbut keliu savaiciu begyje". Mano pilviukas pasirode maziausias ir as pasijutau apskritai graziausia...
Geras
Šiaip daug reiškia ir kiek svėrei prieš nėštumą, ir kiek kitos mamytės svėrė, kokia savijauta... o šiaip juk viskas labai individualu, džiaugiuos, kad gerai jauties ir gražiai atrodai
QUOTE(sherla @ 2007 11 07, 11:56)
kiek skaitau sia temele - tai atrodo kad visos grazios lieknos ir del keliu kg pergyvena
niekada nebuvau liekna ir visad turiu ziureti ka valgau, bet per nestuma jau priaugau apie 24 kg, o mums dar tik 38 savaitele eina o svoris kaip ant mieliu...galiu visa diena valgyti arba visai nieko nevalgyti - bet vistiek augu
Nesinervink tik, nieko čia tokio
O be to ne TIK, o JAU 38 savaitė
juk tai jau tiek nebedaug liko iki to gražaus įvykio...
O šiaip svarbiausia stebėti ar netinsti, ar spaudimas nekyla, ar šlapiniesi normaliai, ir jei viskas normalu, o tik šiaip auga svoris, nieko blogo! Aš per pirmą nėštumą 30 kg. priaugau, bet gi numečiau paskui viską
Lengvo tau laukimo ir gimdymo
QUOTE(garbanėlė @ 2007 11 07, 13:10)
karts nuo karto apkaltinu savasias svarstykles, kad jos blogai rodo
O aš jas kartais apgaudinėju
(pas mane ne elektroninės, o su rodyklyte, tai trypčioju, kol kokiu kilu mažiau rodo)
RAPORTUOJU - 32 SAVAITĖ +9 KG