Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

QUOTE(meduolele @ 2007 11 07, 13:06)
Niu jau console.gif viskas bus gerai,pamatysi,susitvarkys mirksiukas.gif juk tau ju nebedaug liko iki finiso mirksiukas.gif

na dar beveik 3 savaiteles liko doh.gif tai galiu ir 30 pasiekti mega_shok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sherla: 07 lapkričio 2007 - 12:16
smile.gif O as vis save guodziu, kad pasistengsiu kaip nors pabaigoje nelabai daug priiaugt blush2.gif suprantu, kad tai nelabai logiska, bet reikia kazkuo save guost doh.gif ir vis dar karts nuo karto apkaltinu savasias svarstykles, kad jos blogai rodo lotuliukas.gif
Atsakyti
man dabar 12sav., priaugau 3kg. daugoka manau, tuo labiau, kad viena men. ziauriai pykino ir vemiau, tai visas svoris uzsidejo per paskutini menesiuka..
Atsakyti
Sveikos pilvūziukės wub.gif

QUOTE(Will @ 2007 11 05, 21:54)
Pasikalbėk su gydytoja  mirksiukas.gif
Šiaip būna, tiesa retai, kad pykina visą nėštumą

Prasidėjo dekretinės, pagulinėju rytais, ir nieko thumbup.gif matyt per dideliu krūviu gyvenau g.gif

QUOTE(ramyra @ 2007 11 06, 12:02)
Butinai pasirodyk gydytojai, pykinti gali jei labai aukstas spaudimas, arba inktai nespeja salinti visu medziagu apykaitos produktu. Juk i pabaiga  nestuke.gif organizmo apkrova labai dideja.

O as raportuoju apie savo svori: 26 sav + 7 kg

Spaudimas mano lavoninis lotuliukas.gif (100/60) tik nežinau, ka galima spręsti iš spaudimo, kuris kartais ramiai bebūnant viršyja net 120 unsure.gif

Vienžo laukia pokalbis su gydytoja, nors dėl inkstų lyg viskas dar tvarkoj, netinstu.

O pas tave prieaugis idealus thumbup.gif

QUOTE(busVakare @ 2007 11 06, 16:42)
Mano pasidalinimas ispudziais: buvau paskaiteleje apie gimdyma. Permeciau akimis susirinkusias : "Ai, as "jauniausia". Man tik sausio pr. gimdyt. Kitos turbut keliu savaiciu begyje". Mano pilviukas pasirode maziausias ir as pasijutau apskritai graziausia...

Geras thumbup.gif
Šiaip daug reiškia ir kiek svėrei prieš nėštumą, ir kiek kitos mamytės svėrė, kokia savijauta... o šiaip juk viskas labai individualu, džiaugiuos, kad gerai jauties ir gražiai atrodai thumbup.gif

QUOTE(sherla @ 2007 11 07, 11:56)
kiek skaitau sia temele - tai atrodo kad visos grazios lieknos ir del keliu kg pergyvena  verysad.gif niekada nebuvau liekna ir visad turiu ziureti ka valgau, bet per nestuma jau priaugau apie 24 kg, o mums dar tik 38 savaitele eina  o svoris kaip ant mieliu...galiu visa diena valgyti arba visai nieko nevalgyti - bet vistiek augu  cry.gif

Nesinervink tik, nieko čia tokio mirksiukas.gif O be to ne TIK, o JAU 38 savaitė bigsmile.gif juk tai jau tiek nebedaug liko iki to gražaus įvykio...

O šiaip svarbiausia stebėti ar netinsti, ar spaudimas nekyla, ar šlapiniesi normaliai, ir jei viskas normalu, o tik šiaip auga svoris, nieko blogo! Aš per pirmą nėštumą 30 kg. priaugau, bet gi numečiau paskui viską mirksiukas.gif

Lengvo tau laukimo ir gimdymo 4u.gif

QUOTE(garbanėlė @ 2007 11 07, 13:10)
karts nuo karto apkaltinu savasias svarstykles, kad jos blogai rodo  lotuliukas.gif

O aš jas kartais apgaudinėju ax.gif (pas mane ne elektroninės, o su rodyklyte, tai trypčioju, kol kokiu kilu mažiau rodo) lotuliukas.gif

RAPORTUOJU - 32 SAVAITĖ +9 KG pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(l@ura @ 2007 11 07, 15:33)
man dabar 12sav., priaugau 3kg. daugoka manau, tuo labiau, kad viena men. ziauriai pykino ir vemiau, tai visas svoris uzsidejo per paskutini menesiuka..

Nera cai daug mirksiukas.gif neimk per daug i galvele mirksiukas.gif
juk normalu,kad svoris dideja,juk leliukas auga nestuke.gif o tai juk yra gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabilo @ 2007 11 07, 15:36)
Nesinervink tik, nieko čia tokio  mirksiukas.gif O be to ne TIK, o JAU 38 savaitė  bigsmile.gif  juk tai jau tiek nebedaug liko iki to gražaus įvykio...

O šiaip svarbiausia stebėti ar netinsti, ar spaudimas nekyla, ar šlapiniesi normaliai, ir jei viskas normalu, o tik šiaip auga svoris, nieko blogo! Aš per pirmą nėštumą 30 kg. priaugau, bet gi numečiau paskui viską  mirksiukas.gif

Lengvo tau laukimo ir gimdymo  4u.gif 

Aciu uz paguoda blush2.gif tikiu kad tuos kg greitai pamesiu... nors MB sako kad esu pati graziausia nestuke, bet manes tai neguodzia, kai veidrodyje DRAMBLIENE pamatau gun_rifle.gif
Atsakyti
didelio pergyvenimo ir nera, tuo labiau, kad ant ziemos truputuka lasinuko visada uzsimesdavau, kad silciau butu lotuliukas.gif bet visgi cia rasancios busimos mamytes taip sparciai neuzsimete kg, tai ir susirupinau, kad per greitai i sonus pradejau plestis lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes, man dabar 17 savaite priaugau apie 2kg. nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2007 11 07, 16:53)
Aciu uz paguoda blush2.gif tikiu kad tuos kg greitai pamesiu... nors MB sako kad esu pati graziausia nestuke, bet manes tai neguodzia, kai veidrodyje DRAMBLIENE pamatau  gun_rifle.gif

Jei vyras giria - reikia tikėti biggrin.gif mirksiukas.gif

QUOTE(raptor @ 2007 11 07, 17:58)

Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raptor @ 2007 11 07, 18:58)

Tai puiku,kad priaugai mirksiukas.gif Reiskias lelius gerai auga nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(l@ura @ 2007 11 07, 18:13)
didelio pergyvenimo ir nera, tuo labiau, kad ant ziemos truputuka lasinuko visada uzsimesdavau, kad silciau butu lotuliukas.gif  bet visgi cia rasancios busimos mamytes taip sparciai neuzsimete kg, tai ir susirupinau, kad per greitai i sonus pradejau plestis lotuliukas.gif

o tai kiek priaugai ir per kiek savaiteliu?
Atsakyti
vakar buvau pas giną - 26 savaitė iš viso priaugau 6 kg. Per du paskutinius mėnėsius po 3 kg smile.gif
Atsakyti