Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

QUOTE(monika-g @ 2007 11 05, 22:16)
Sveikos nestuke.gif ! 4u.gif
Mums 25savaites ir +9 kg...Jau truputi nebejuokinga, bat svarbu, kad tik vaikiukas sveikas butu, o del kg papergyvensiu kai pagimdysiu smile.gif

ir pas man tiek pat kg blink.gif ir man nejuokinga, bet... nu auga jie nzn ku daryt mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 05 lapkričio 2007 - 21:43
QUOTE(folija @ 2007 11 05, 20:37)
yahoo.gif jėga, bent čia paguoda, kad normaliai čia su tuo svoriu,  ploja.gif nes ir MB jau man užlenkia - stora mega_shok.gif
dėkui, kad pakomentavot dėl to nelemto svorio  4u.gif  4u.gif 4u.gif

Aišku, kad normalu viskas thumbup.gif

Pas mane dabar 32-a savaitė, turiu +9, manau, kad normaliai į didesnę pusę biggrin.gif

Bet kažko neramu, kad pradėjo pykinti, ir kokia savaitė tai vemiu, tai šiaip tąso g.gif neesu dar girdėjusi tokio dalyko, kad PRASIDĖTŲ rytiniai pykinimai trečiam trimestre fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabilo @ 2007 11 05, 21:44)
Bet kažko neramu, kad pradėjo pykinti, ir kokia savaitė tai vemiu, tai šiaip tąso  g.gif  neesu dar girdėjusi tokio dalyko, kad PRASIDĖTŲ rytiniai pykinimai trečiam trimestre fool.gif

Pasikalbėk su gydytoja mirksiukas.gif
Šiaip būna, tiesa retai, kad pykina visą nėštumą doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabilo @ 2007 11 05, 21:44)
Bet kažko neramu, kad pradėjo pykinti, ir kokia savaitė tai vemiu, tai šiaip tąso  g.gif  neesu dar girdėjusi tokio dalyko, kad PRASIDĖTŲ rytiniai pykinimai trečiam trimestre fool.gif

Butinai pasirodyk gydytojai, pykinti gali jei labai aukstas spaudimas, arba inktai nespeja salinti visu medziagu apykaitos produktu. Juk i pabaiga nestuke.gif organizmo apkrova labai dideja.

O as raportuoju apie savo svori: 26 sav + 7 kg
Atsakyti
nepergyvenk smile.gif as panasiai irgi priaugau....man 20savaite prasidejo, o priaugau apie 4 kg. manau,kad visai normaliai....bandeliu gi norisi nestuke.gif
Atsakyti
na mano pilveliui ir jau 20 savaciu ax.gif pilvelis vos padidejas dziaugiuosi,kad jis jau pradeda po truputi rysketi nestuke.gif ax.gif priaugau,gal 3kg
mielosois,manau,kad pas kiekviena nestuke pilvelis ir svoris auga skirtingai mirksiukas.gif nepanikuokit mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, busimos mamytes, ir neramu man darosi apie jusu svori skaitant... Mano pilvukui 23 savaites bet priaugau gal kokius 8-9 kilogramus... Tai tokia didziausia storule jauciuosi blush2.gif
Atsakyti
Mano pasidalinimas ispudziais: buvau paskaiteleje apie gimdyma. Permeciau akimis susirinkusias : "Ai, as "jauniausia". Man tik sausio pr. gimdyt. Kitos turbut keliu savaiciu begyje". Mano pilviukas pasirode maziausias ir as pasijutau apskritai graziausia... blush2.gif Po paskaiteles issikalbejom tongue.gif Pasirodo, visos gimdom +/- panasiai po 2 men. "Kiek priaugot???", klausiu. "9 kg, 10 kg". g.gif As, ta, kuri pasijutau su maziausiu pilvu ir dar graziausia +15 kg!!! g.gif Tai ir nesupratau... Papukai, kraujas, vanduo, lelius.. Kur susikisau sveikai matindama tuos 15 kg taip ir nezinau. Ie dar zadu priaugti.
Atsakyti
garbanele,na nenusimink
friends.gif juk svsrbiausia,kad leliukui viskas gerai..jis auga.. mirksiukas.gif o po gimdymo jk viskas susitvarkys mirksiukas.gif
Atsakyti
tuoj prasides 39 sav. svoris + 17kg., kazkaip visai jau nesijauciu stora, pripratau prie to puzriko nestuke.gif o siaip daktare sake, kad vaikutis didelis smile.gif
Atsakyti
kiek skaitau sia temele - tai atrodo kad visos grazios lieknos ir del keliu kg pergyvena verysad.gif niekada nebuvau liekna ir visad turiu ziureti ka valgau, bet per nestuma jau priaugau apie 24 kg, o mums dar tik 38 savaitele eina cray.gif o svoris kaip ant mieliu...galiu visa diena valgyti arba visai nieko nevalgyti - bet vistiek augu cry.gif
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2007 11 07, 12:56)
kiek skaitau sia temele - tai atrodo kad visos grazios lieknos ir del keliu kg pergyvena  verysad.gif niekada nebuvau liekna ir visad turiu ziureti ka valgau, bet per nestuma jau priaugau apie 24 kg, o mums dar tik 38 savaitele eina  cray.gif o svoris kaip ant mieliu...galiu visa diena valgyti arba visai nieko nevalgyti - bet vistiek augu  cry.gif

Niu jau console.gif viskas bus gerai,pamatysi,susitvarkys mirksiukas.gif juk tau ju nebedaug liko iki finiso mirksiukas.gif
Atsakyti