Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

QUOTE(a-katyte @ 2007 10 31, 13:27)
NA pastangu manau reik numetant as pati nelabai pergivenu ,bet gyditoja tai bara juodai mane sendien baigesi vizitas pas asarom.Nes labai apsauke scare.gif ji mane

jetau vargšiukė unsure.gif laikykis....o pala kiek tu jau tiek priaugus kad šaukia ji net ant tavęs? primink bo pamiršau kažkur rašei lyg blush2.gif
aš praeitą mėnesį 3 kg priaugau, dabar 2 kg lyg yra, eisiu trečiadienį pas savo giną žiūrėsiu ką sakys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2007 10 30, 22:13)
Negaliu pasakyt kad  valgau super super daug, valgau daugiau bet labai noris bandeliu, tai atrodo na po 1-2 per diena ,bet is ju naudos - 0 o kaloriju ohoho kiek  blush2.gif 

Man irgi ta pati bėda, na negaliu tiesiog praeiti - tai bandelė šiaip sau, tai saldainis ar sausainis prie kavos ax.gif
va ir dabar vaiką užsimigdžius saldainus 'pupa' valgau ir kavytę gurkšnoju, sąžinė graužia, bet nieko negaliu padaryti verysad.gif
Šiai dienai turiu +9 kg. Ginė manęs nebarė, sakė gerai viskas (su pirmu tai aš 30 priaugau spėju, nors kaip tu sakai 'bijojau' ir nuo 25 kg nebesisvėriau rolleyes.gif )

QUOTE(a-katyte @ 2007 10 31, 12:27)
NA pastangu manau reik numetant as pati nelabai pergivenu ,bet gyditoja tai bara juodai mane sendien baigesi vizitas pas asarom.Nes labai apsauke scare.gif ji mane

Užjaučiu console.gif
Na bet nekorektiška gi šaukti... nors kad kažką pasako, tai gerai g.gif gydytojas, pas kurį planuoju gimdyti, tai sako, kad jokio skirtumo kiek šiaip priaugi, sako, man tik svarbu kad nepriaugtum 2-3 ar pan. kg per savaitę, nes tai gali būti ženklas, kad kaupiasi skysčiai, ar kitos sveikatos problemos. O šiaip jei nuosekliai auga tai nieko tokio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2007 10 31, 13:54)
jetau vargšiukė  unsure.gif laikykis....o pala kiek tu jau tiek priaugus kad šaukia ji net ant tavęs? primink bo pamiršau kažkur rašei lyg  blush2.gif
aš praeitą mėnesį 3 kg priaugau, dabar 2 kg lyg yra, eisiu trečiadienį pas savo giną žiūrėsiu ką sakys  mirksiukas.gif

prie14 dar plius 4 kg blush2.gif
Atsakyti
Mes jau turim +16 swoon.gif Manau, kad iki kol išsirisim, tikrai +20 pasieksim (čia geriausiu atvėju) doh.gif
Man labai saldžiai norisi, tai aš ir valgau tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
Kiek jus mazai kai kurios priaugate blink.gif
Man tai jau baisu darosi del savo svorio,20sav ir jau plius 5kg verysad.gif
Atsakyti
ax.gif per pirmą trimestrą neturi nieko priaugti, o aš jau plius 1.5, nors dar tik 8 sav. g.gif Tik dietos kažin ar pavyks man laikytis - valgyt noriu nuolat, tai ir kramstoju šį bei tą pastoviai lotuliukas.gif
Kol ka leidžiu sau lepintis, paskui žiūrėsim kaip čia bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(folija @ 2007 11 03, 17:41)
ax.gif per pirmą trimestrą neturi nieko priaugti

Tai ne taisykle. Per pirma trimestra GALI nepriaugti, bet jei priaugi (saikingai)- nieko blogo, nes dideja kraujo kiekis organizme, krutys (manau, visos patvirtins ax.gif ) ir organizmas pradeda kaupti apsauginius riebalus pilvuko srityje. Nepriauga dazniausiai tos, kurios vemia pradzioje.

Atsakyti
Butent! Kad per 1-a trimestra GALI priaugti, kas mano atveju taip ir buvo. KAs menesi po 1 kg, t.y. 3 kg. Sutinku, kad nepriauga tos, kurioms 1-as tr. yra sudetingesnis, palydimas silpnumu, blogumu, pykinimo.

Mums 32 sav. +15 kg blush2.gif Ir toliau nezinau is kur, bet i pilvo dydi viskas eina, o ne i sonus..
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2007 11 03, 17:22)
Kiek jus mazai kai kurios priaugate blink.gif
Man tai jau baisu darosi del savo svorio,20sav ir jau plius 5kg verysad.gif

tai kad normaliai priaugai biggrin.gif pas mane tokiu pat laiku plius 1 tik, tai sake per mazai, turetu but plius 4-5 kg. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2007 11 05, 11:25)
Tai ne taisykle. Per pirma trimestra GALI nepriaugti, bet jei priaugi (saikingai)- nieko blogo, nes dideja kraujo kiekis organizme, krutys (manau, visos patvirtins  ax.gif ) ir organizmas pradeda kaupti apsauginius riebalus pilvuko srityje. Nepriauga dazniausiai tos, kurios vemia pradzioje.

yahoo.gif jėga, bent čia paguoda, kad normaliai čia su tuo svoriu, ploja.gif nes ir MB jau man užlenkia - stora mega_shok.gif
dėkui, kad pakomentavot dėl to nelemto svorio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif ! 4u.gif
Mums 25savaites ir +9 kg...Jau truputi nebejuokinga, bat svarbu, kad tik vaikiukas sveikas butu, o del kg papergyvensiu kai pagimdysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2007 11 05, 10:25)
Nepriauga dazniausiai tos, kurios vemia pradzioje.

Aš nevėmiau ir vis dar jaučiuosi labai gerai, bet kol kas priaugau tik apie vieną kg , nors jau 21 savaitė ax.gif Pilvukas tik prieš porą savaičių po truputį ėmė matytis ax.gif Tiesa, bandelių ir šokoladų kasdien nevalgau, tik kartais truputį rolleyes.gif
Atsakyti