Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

QUOTE(zaliaake25 @ 2007 10 25, 15:31)
Labukas
Mums 13 savaite baigiasi - 12 kg    verysad.gif  o gal  thumbup.gif

ogogo blink.gif o ką gydytoja sako? sakyčiau daug to svorio nukrito g.gif
man 24 sav +5 kg
Atsakyti
tikrai ar gydytoja nieko nesako kad tiek dauk nukrito man 28 sav o jau 16kg doh.gif tai vis primena kad labai dauk
Atsakyti
mums 15 sav. nestuke.gif ir kol kas 2 kg nukrito kazkaip truputi nerimauju g.gif ar cia normalu ar nelabai? mamytes patarkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivaa @ 2007 10 29, 15:53)
mums 15 sav.  nestuke.gif  ir kol kas 2 kg nukrito kazkaip truputi nerimauju  g.gif  ar cia normalu ar nelabai? mamytes patarkit  4u.gif

Tikrai normalu, man iki 20 sav. nukrito apie 4 kg. paskui nepriaugo iki 25 sav. nei vieno kg., vėliau atgavau buvusius kg. ir dabar 37 sav. turiu prisidėjus 6 kg. smile.gif
Atsakyti
Mums prasidejo 28 savaitėlė. +5 kg mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jola24 @ 2007 10 29, 12:18)
Tikrai normalu, man iki 20 sav. nukrito apie 4 kg. paskui nepriaugo iki 25 sav. nei vieno kg., vėliau atgavau buvusius kg. ir dabar 37 sav. turiu prisidėjus 6 kg.  smile.gif

o kiek sveriai pries nestuma blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2007 10 26, 14:08)
ogogo  blink.gif o ką gydytoja sako? sakyčiau daug to svorio nukrito  g.gif
man 24 sav +5 kg

as privalgiau + 8, bet nerimas jama didelis nes kaip savaite taip + 1 kg, tai taip iki 40 sav turetu but dar +16 kg sad.gif Negaliu pasakyt kad valgau super super daug, valgau daugiau bet labai noris bandeliu, tai atrodo na po 1-2 per diena ,bet is ju naudos - 0 o kaloriju ohoho kiek blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Nesinoretu tiek daug priaugt, nors su pirmaisiais mosteldavau po 20 kilu ir dar biskis virsaus, 9nes nuo 20 kg nebesisverdavua, baisu budavo lotuliukas.gif doh.gif ) bet vos ridenausi cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 30 spalio 2007 - 21:17
QUOTE(Nerutė @ 2007 10 30, 22:13)
as privalgiau + 8, bet nerimas jama didelis nes kaip savaite taip + 1 kg, tai taip iki 40 sav turetu but dar +16 kg sad.gif Negaliu pasakyt kad  valf\gau super super daug, valgau daugiau bet labai noris bandeliu, tai atrodo na po 1-2 per diena ,bet is ju naudos - 0 o kaloriju ohoho kiek  blush2.gif  4u.gif  4u.gif
Nesinoretu tiek daug priaugt, nors su pirmaisiais mosteldavau po 20 kilu ir dar biskis virsaus, 9nes nuo 20 kg nebesisverdavua, baisu budavo  lotuliukas.gif  doh.gif )  bet vos ridenausi cray.gif

Sveikos tai va ,kad tu bandeliu taip norisi o naudos is ju jokios. As irgi dauk jau priaugau 16 kg .o rit eisiu pas gine neaisku kiek dar pridejau.Baisu darosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2007 10 25, 11:31)
Labukas
Mums 13 savaite baigiasi - 12 kg    verysad.gif  o gal  thumbup.gif

Zaliaake, o kiek tu sverei pradzioje (aisku, jei nepaslaptis)... Ir kodel tau taip nukrito svoris? Nes pykina... ar siaip pakeitei gyvenimo buda i sveikesni..?smile.gif
Nes ir as taip noreciau....... rolleyes.gif
Atsakyti
Mum 28 savaite ir kol kas prisidejo apie 5kg. Gine vis primena kad rupinciaus svoriu tai kol kas sekasi biggrin.gif bet nestresuociau stipriai jei ir daugiau priaugciau ax.gif Nes bandeliu ir as negaliu atsisakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(a-katyte @ 2007 10 30, 22:19)
Sveikos tai va ,kad tu bandeliu taip norisi o naudos is ju jokios. As irgi dauk jau priaugau 16 kg .o rit eisiu pas gine neaisku kiek dar pridejau.Baisu darosi doh.gif

drinks_cheers.gif as jungiuos prie taves ax.gif ,ir del bandeliu ir del priaugtu kilogramu,numetant reiks daugiau pastangu,tikekimes viskas bus ok.gif
Atsakyti
NA pastangu manau reik numetant as pati nelabai pergivenu ,bet gyditoja tai bara juodai mane sendien baigesi vizitas pas asarom.Nes labai apsauke scare.gif ji mane
Atsakyti