Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

QUOTE(airishka @ 2007 10 21, 19:45)
17 - paskutinius menesius po 5 dasidedu  doh.gif  spalio 31 gyd kazkokius tyrimus del to darys ...

Įdomu, kas per tyrimai g.gif parašyk paskui... man su pirmuoju labai labai augo svoris gale nėštumo, bet niekas manęs netyrė, nors nekaip ir jaučiausi (o pati nepagalvojau, kad čia kažkas negero doh.gif ) ir priaugau beveik 30 kg. Dabar matau kad vėl kažkas ne taip pradeda darytis...
O kaip tu jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(airishka @ 2007 10 19, 14:33)
31 savaite , o jau + 18 ........

QUOTE(sayonara2 @ 2007 10 19, 16:46)
4u.gif  ir as tiek turiu blush2.gif

30 savaite ir +14 kg. Tikiuosi iki gimdymo daugiau nei 20 kg, nebus. doh.gif
Atsakyti
mums 24 savaiteles nestuke.gif ir -3....ash nzn kas cia yra...diedulis kaukia nat manes kad nevalgau...bet man nesinori...tik del leliuko kazka susikisu...ir atrodo valgau normaliai,bet svoris nedideja....tiesa musu pilvukas jau matosi pakankamai..bet kai playginu save su kitomis,tai pas mane nieko nera...kaip diedulis sako-pilvas nuo alaus.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mums
12 savaičių -6 kg
15 savaičių -4 kg
Bet po truputį jau augam augam smile.gif
Su pirmąja priaugau gal 12-13 kg. Žiūrėsim, kaip bus šįkart smile.gif
Atsakyti
25 savaites + 3.3 kg smile.gif
Atsakyti
Neblogas straipsnelis apie nesciuju svori http://www.mamoszurn...i...64&Itemid=0
Atsakyti
Vajetau, kiek jus mazai priaugat. Net pavydu. Man tik 8 savaite, bet jau 4 kg priaugau. Gydytoja sako, kad tai del to, jog antras nestumas ir iki jo sveriau vos 43 kg. Tai as patikejau gydytoja ir nusiraminau:).
O per pirma nestuma buvau priaugusi 27 kg. Pagimdziau 32 savaite. Kadangi viskas gerai baigesi, tai galiu dabar juokauti, kad gerai jog anksciau pagimdziau, nes buciau dar kokius 10 kg priaugusi ir kaip "drambliene" nuvaziavus gimdyt.
Atsakyti
Labukas
Mums 13 savaite baigiasi - 12 kg verysad.gif o gal thumbup.gif
Atsakyti
Mums jau 30 sav ir priaugom 10 kg. Ir dar daug priaugsiu, nes alkis nežmoniškas - alkana ir alkana. Tai jaučiu be kokių 16 kg neprasisuksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikolete @ 2007 10 25, 15:33)
Mums jau 30 sav ir priaugom 10 kg. Ir dar daug priaugsiu, nes alkis nežmoniškas - alkana ir alkana. Tai jaučiu be kokių 16 kg neprasisuksiu  lotuliukas.gif

Pas mane tiek pat laiko priaugau ~9 kg. (vistik reikia nuspirkti elektronines svarstykles, nes kokį kilą vis "nusuku" doh.gif )
Paskutines dvi savaites ne valgau o ĖDU, šiaip visą laiką gerai pavyko reguliuoti mitybą, taigi 3 kg. per 2 savaites doh.gif
Jei tokiais tempais, tai aš bijau kad į 16 nesutilpsiu g.gif Pirmadienį einu pasgydytoją, gal ką patars, nes ir savijauta nekokia - venos iššoko, tinti pradėjau unsure.gif
Atsakyti
19 savaiciu ir jau +5 kg. Nestumo kaip ir nesimato, bet uztat lasinukas nemazas ant pilvo issokes. Gydytoja nuramino, kad atstaciau savo normalu svori, nes buvau per liesa... Apetitas zveriskas, ypac pyragaiciams, saldainiams ir kitiem "nesveikiem" produktams. Anksciau negaledavau i desertus ziureti, o dabar nepraeinu pro sali unsure.gif
Atsakyti
26 sav., o jau +8 kg doh.gif Valgau didesnem porcijom, nei pries nestuke.gif , bet needu. Beje, valgau daugiau butent vaisiu, o ne kokius kepsnius ar traskucius, ir tai obuoliu, kriausiu, granatu (ne vynuogiu ir ne bananu). O svoris auga kaip ant mieliu verysad.gif siaip esu smulki, tai ir fiziskai sunku darosi tiek lisnos "laimes" tampyti verysad.gif net nebezinau, ka daryti...
Papildyta:
26 sav., o jau +8 kg doh.gif Valgau didesnem porcijom, nei pries nestuke.gif , bet needu. Beje, valgau daugiau butent vaisiu, o ne kokius kepsnius ar traskucius, ir tai obuoliu, kriausiu, granatu (ne vynuogiu ir ne bananu). O svoris auga kaip ant mieliu verysad.gif siaip esu smulki, tai ir fiziskai sunku darosi tiek lisnos "laimes" tampyti verysad.gif net nebezinau, ka daryti...
Atsakyti