Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

Staigus svorio augimas paskutiniais nestumo menesiais rodo, kad is organizmo nepasisalina skysciai, t.y. jie kaupiasi. Tai negerai, nes rodo, kad yra sutrikusi inkstu veikla, prasideda tinimai, tad atsargiai reikia ziureti ar netinsti, nes jei dar ir spaudimas sokinet ima, gali grest preeklamsija.
Atsakyti
man 13 sav. bet kol kas nukrito 2 kg. Nezinau ar nerimauti ar ne?
Atsakyti
31 savaite , o jau + 18 ........
Atsakyti
QUOTE(vaivaa @ 2007 10 19, 15:14)

ne, per pirma trimestra nestumo svoris gali nukristi, ypac jei pykina, mazai valgai ir pan.
Atsakyti
35,5 sav. + 5,5 kg. ir tai kojos sunkios kaip kaladės, vos judu...
Atsakyti
QUOTE(airishka @ 2007 10 19, 15:33)
31 savaite , o jau + 18 ........

4u.gif ir as tiek turiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivaa @ 2007 10 19, 15:14)

Nieko tokio, juk nukrito tikriausiai pačioj pradžioj ar ne?

QUOTE(jola24 @ 2007 10 19, 17:21)
35,5 sav. + 5,5 kg. ir tai kojos sunkios kaip kaladės, vos judu...

Bet labai šauniai thumbup.gif
O kojos sakai ištino vistiek? g.gif Tai gal nepriklauso nuo svorio tas tinimas, net nežinau ką patart unsure.gif
Atsakyti
34 sav.- 6.5kg...
Atsakyti
4u.gif krenta g.gif,o man nuo gryno oro auga g.gif ?
Atsakyti
as irgi jau ir depresuot del to svorio pardejau , ir vestuvinius ziedus jau teko nusiimti doh.gif .... keletas dienu kaip rasau kiekviena kasneli ant lapo - ir pacios nuostabai - na tikrai labai mazai valgau - ir gan sveikas maistas - jokiu ten bulviu, padazu ir t.t. bet ... rezultatas toks koks yra .... susipyksiu su svarstyklem visai doh.gif per tuos likusius du men... nors sako kitoms paskutiniai menesiai svorio nebedadeda - eh....
Atsakyti
QUOTE(airishka @ 2007 10 21, 16:30)
as irgi jau ir depresuot del to svorio pardejau , ir vestuvinius ziedus jau teko nusiimti  doh.gif ....  keletas dienu kaip rasau kiekviena kasneli ant lapo - ir pacios nuostabai - na tikrai labai mazai valgau - ir gan sveikas maistas - jokiu ten bulviu, padazu ir t.t.  bet ... rezultatas toks koks yra .... susipyksiu su svarstyklem visai  doh.gif  per tuos likusius du men... nors sako kitoms paskutiniai menesiai svorio nebedadeda - eh....

O kiek priaugai? rolleyes.gif

Man paskutines dvi savaites irgi tas pats - suvalgyti kažką tas pats kaip įtrinti į kūną doh.gif
Visą laiką augo svoris labai gražiai, buvo +6, o dabar staigiai dar 2 prisidėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabilo @ 2007 10 21, 17:05)
O kiek priaugai?  rolleyes.gif

Man paskutines dvi savaites irgi tas pats - suvalgyti kažką tas pats kaip įtrinti į kūną  doh.gif
Visą laiką augo svoris labai gražiai, buvo +6, o dabar staigiai dar 2 prisidėjo  doh.gif

17 - paskutinius menesius po 5 dasidedu doh.gif spalio 31 gyd kazkokius tyrimus del to darys ...
Atsakyti