Staigus svorio augimas paskutiniais nestumo menesiais rodo, kad is organizmo nepasisalina skysciai, t.y. jie kaupiasi. Tai negerai, nes rodo, kad yra sutrikusi inkstu veikla, prasideda tinimai, tad atsargiai reikia ziureti ar netinsti, nes jei dar ir spaudimas sokinet ima, gali grest preeklamsija.
man 13 sav. bet kol kas nukrito 2 kg. Nezinau ar nerimauti ar ne?
31 savaite , o jau + 18 ........
QUOTE(vaivaa @ 2007 10 19, 15:14)
ne, per pirma trimestra nestumo svoris gali nukristi, ypac jei pykina, mazai valgai ir pan.
35,5 sav. + 5,5 kg. ir tai kojos sunkios kaip kaladės, vos judu...
QUOTE(airishka @ 2007 10 19, 15:33)
31 savaite , o jau + 18 ........
ir as tiek turiu
QUOTE(vaivaa @ 2007 10 19, 15:14)
Nieko tokio, juk nukrito tikriausiai pačioj pradžioj ar ne?
QUOTE(jola24 @ 2007 10 19, 17:21)
35,5 sav. + 5,5 kg. ir tai kojos sunkios kaip kaladės, vos judu...
Bet labai šauniai
O kojos sakai ištino vistiek? Tai gal nepriklauso nuo svorio tas tinimas, net nežinau ką patart
34 sav.- 6.5kg...
krenta ,o man nuo gryno oro auga ?
as irgi jau ir depresuot del to svorio pardejau , ir vestuvinius ziedus jau teko nusiimti .... keletas dienu kaip rasau kiekviena kasneli ant lapo - ir pacios nuostabai - na tikrai labai mazai valgau - ir gan sveikas maistas - jokiu ten bulviu, padazu ir t.t. bet ... rezultatas toks koks yra .... susipyksiu su svarstyklem visai per tuos likusius du men... nors sako kitoms paskutiniai menesiai svorio nebedadeda - eh....
QUOTE(airishka @ 2007 10 21, 16:30)
as irgi jau ir depresuot del to svorio pardejau , ir vestuvinius ziedus jau teko nusiimti .... keletas dienu kaip rasau kiekviena kasneli ant lapo - ir pacios nuostabai - na tikrai labai mazai valgau - ir gan sveikas maistas - jokiu ten bulviu, padazu ir t.t. bet ... rezultatas toks koks yra .... susipyksiu su svarstyklem visai per tuos likusius du men... nors sako kitoms paskutiniai menesiai svorio nebedadeda - eh....
O kiek priaugai?
Man paskutines dvi savaites irgi tas pats - suvalgyti kažką tas pats kaip įtrinti į kūną
Visą laiką augo svoris labai gražiai, buvo +6, o dabar staigiai dar 2 prisidėjo
QUOTE(Stabilo @ 2007 10 21, 17:05)
O kiek priaugai?
Man paskutines dvi savaites irgi tas pats - suvalgyti kažką tas pats kaip įtrinti į kūną
17 - paskutinius menesius po 5 dasidedu spalio 31 gyd kazkokius tyrimus del to darys ...