Vel prisidedu prie lenktynininkiu: 24 sav, +6,5 kg. Nemazai Nepasakyciau, kad valgau uz 2, ziuriu, ka ir kiek, mazdaug taip, kaip ir anksciau, o pilvas ir papuliai vis auga ir auga Tiesa, judu maziau nei pries nestuma, nes greiciau pavargstu, o papildomo laiko paroje neprisidejo
Man gine irgi sako, kad lieknesnei daugiau priaugti reikia (mano ugis 169 cm, svoris pries nestuma 52 kg), bet kaip tai man baisu darosi...
Su pirmu per 36 sav priaugau 8 kg, ir pats tas buvo. Dabar finisas turbut bus gerokai sunkesnis.
jau turiu +15kg
QUOTE(vaidoose @ 2007 10 09, 21:36)
30-ta savaite ir +9kg... per 27-35 nestumo savaites mases prieaugis per savaite turi buti 0,5kg... o as per tris dienas sugebejau priaugti 2kg tai kas bus toliau
nemanau, kad tu čia priaugau tuos 2 kg.per tris dienas, o paprasčiausiai skysčių organizme prisikaupė, o kad juos pašalinti kaip bebūtų kesta, gerk daugiau vandens.
Sveikos, mergaites
Mums 21 savaitele, o priaugau net 8 kg... Bet ka daryt? Nesuvaldau svorio augimo proceso Ziuriu ka valgau, kada valgau, kiek valgau, bet vistiek puciuosi, tuoj busiu kaip dramblys...
Na, pries nestuma buva gana liesa, tai visi sako, kad visai normaliai tie 8 kg - priaugau iki normalaus svorio, o toliau jau nestumo kilogramai auga, bet vistiek kazkaip neguodzia...
Mums 21 savaitele, o priaugau net 8 kg... Bet ka daryt? Nesuvaldau svorio augimo proceso Ziuriu ka valgau, kada valgau, kiek valgau, bet vistiek puciuosi, tuoj busiu kaip dramblys...
Na, pries nestuma buva gana liesa, tai visi sako, kad visai normaliai tie 8 kg - priaugau iki normalaus svorio, o toliau jau nestumo kilogramai auga, bet vistiek kazkaip neguodzia...
O aš priaugau 16kg.Mums jau 37 sav.Manau,kad tai visai normaliai. Aš dėl svorio mažiausiai suku sau galvelę, svarbu,kad leliukas būtų sveikas
O man dabar 34 savaites ir priaugau 13kg. Pradedu jausti psichologinį spaudimą iš savo ginės, nes kiekvieną kartą pasvėrus mane palinguoja galvą ir sako"galėtų būti ir mažiau"...nu žinot nuteikia tai nelabai maloniai, stengiuosi neimt į galvą, bet vistiek..
NA PAS TAVE NE TIEK DAUK O MAN 26 SAVAITES JAU 15 KG TAI GIDITOJA TAIP PAT KRITIKUOJA KAD RIEKS USIUT BURNA TAI VA LABAI NEMALONU PAS JE BUVO EITI TAI PASIRINKAU KITA BET PAPUOLIAU NE PAS KA GERESNE SI IRGI PRIKIBO KAD REIK DIETOS LAIKITIS TAI JOS JAU MANE
QUOTE(a-katyte @ 2007 10 11, 16:11)
NA PAS TAVE NE TIEK DAUK O MAN 26 SAVAITES JAU 15 KG TAI GIDITOJA TAIP PAT KRITIKUOJA KAD RIEKS USIUT BURNA TAI VA LABAI NEMALONU PAS JE BUVO EITI TAI PASIRINKAU KITA BET PAPUOLIAU NE PAS KA GERESNE SI IRGI PRIKIBO KAD REIK DIETOS LAIKITIS TAI JOS JAU MANE
nemanau,kad reikia laikytis dietos ,ir as turiu jau pakankamai daug priaugto svorio,po to reiks pasistengti ir tiek,as jau ismokau nekreipti demesio,mes gal is tu kurioms nuo gryno oro svoris auga .o valgau isvis nedaug,nors su kiekviena diena jauciuosi vis sunkesne stiprybes visoms
QUOTE(a-katyte @ 2007 10 11, 18:11)
svarbiausia nesinervuoti ir nepanikuoti,ir as daug turiu jau prisikaupus,o dar ir laiko nemazai like
QUOTE(Renslav @ 2007 10 12, 13:58)
Sveikos, merginos. Man tik 6 sav., bet jau +2 kg. Ką daryti, kad taip nesinorėtų valgyti?????
Valgyk valgyk ir negalvok apie nevalgymus , tau dabar viskas keičiasi, visas organizmas pratinasi prie naujojo gyventojo, todėl kai tik nori ir valgyk, nekankin savęs, nes šiuo metu labiausiai ko trūksta leliukui, to jis ir reikalauja. Nebijokim to svorio, vėliau viskas susitvarkys, svarbu, kad nepakenktumėm savo mažiuliams. Sėkmės