QUOTE(fiona35 @ 2007 10 03, 12:02)
Sveikutės mergaitės.Gal aš čia ne visai į temą,kadangi esu jau 2kart gimdžiusi,bet tikiuosi visas paguost dėl svorio.su pirmąja iki atsigulant į ligoninę 38sav.buvau priaugusi 28kg.,kadangi gulėjau dar2sav.priauginau iki 30kg.Per nėštumą ginek. mėgindavo atsargiai pasakyt,kad reiktų daryt iškrovos dienas,pvz.varškės,o aš siųsdavau kas 2d.savo mamą į geležinkelio turgų sausainių(nes tos rūšies tik ten buvo)ir įsimesdavau po 0,5kg kasdien+dar ko nors skanaus.Mergaitė gimė 2970g,visa kita liko ant manęs.Svorį numečiau per 2mėn.-maitinau(dukra priaugdavo po 1500g/mėn.).Su antru nuo pirmos nėštumo sav.nusprendžiau,kad tokios galimybės atsivalgyti nesukant galvos dėl svorio,daugiau nepasitaikys ir valgiau .gimdžiau 38sav.priauginus 30kg.(vaikiukas-3520g).Pati jaučiausi abukart lengva,stipri ir pilna energijos.Svorį jau sunkiau,bet užsispyrus,numečiau.Vaikučiai sveiki,gražūs ir protingi ,taip kad nesukit sau galvos ir nesinervuokit ką sako kiekviena gyd.,svarbiausia kaip jaučiatės pačios
Oi, kaip aciu uz tokius zodzius! Jau susidariau plana, ka ir kaip po gimdymo darysiu ir kad iki savo gimtadienio (nuo gimimo iki mano gimces praeis 7 men) sversiu maziau nei paprastai Mums jau 3-ias trimestras, 27-a sav. i pabaiga, o +12 kg. Manau svoris kazkada sustos augti. Cia mestelejosi tiek, kiek turejo...