Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

QUOTE(fiona35 @ 2007 10 03, 12:02)
Sveikutės mergaitės.Gal aš čia ne visai į temą,kadangi esu jau 2kart gimdžiusi,bet tikiuosi visas paguost dėl svorio.su pirmąja iki atsigulant į ligoninę 38sav.buvau priaugusi 28kg.,kadangi gulėjau dar2sav.priauginau iki 30kg.Per nėštumą ginek. mėgindavo atsargiai pasakyt,kad reiktų daryt iškrovos dienas,pvz.varškės,o aš siųsdavau kas 2d.savo mamą į geležinkelio turgų sausainių(nes tos rūšies tik ten buvo)ir įsimesdavau po 0,5kg kasdien+dar ko nors skanaus.Mergaitė gimė 2970g,visa kita liko ant manęs.Svorį numečiau per 2mėn.-maitinau(dukra priaugdavo po 1500g/mėn.).Su antru nuo pirmos nėštumo sav.nusprendžiau,kad tokios galimybės atsivalgyti nesukant galvos dėl svorio,daugiau nepasitaikys ir valgiau  tongue.gif  .gimdžiau 38sav.priauginus 30kg.(vaikiukas-3520g).Pati jaučiausi abukart lengva,stipri ir pilna energijos.Svorį jau sunkiau,bet užsispyrus,numečiau.Vaikučiai sveiki,gražūs ir protingi  biggrin.gif  ,taip kad nesukit sau galvos ir nesinervuokit ką sako kiekviena gyd.,svarbiausia kaip jaučiatės pačios  4u.gif

Oi, kaip aciu uz tokius zodzius! Jau susidariau plana, ka ir kaip po gimdymo darysiu ir kad iki savo gimtadienio (nuo gimimo iki mano gimces praeis 7 men) sversiu maziau nei paprastai bigsmile.gif Mums jau 3-ias trimestras, 27-a sav. i pabaiga, o +12 kg. Manau svoris kazkada sustos augti. Cia mestelejosi tiek, kiek turejo...
Atsakyti
32 sav - +5kg...
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2007 08 18, 11:15)
16 sav., o jau + 3.5 kg. Vargina. Ir valgau tikrai nedaugiau, nei pries nestuma.

Su pirmu per visa nestuma priaugau 8 kg, po gimdymo per 2 sav pameciau 14 kg.

radau bent viena panasia... man irgi jau eina 16sav, turiu +3,5kg... blush2.gif
Atsakyti
Aš priaugau 13 kg biggrin.gif
Atsakyti
Mums 24 savaites ir priaugom 3,5 kg. Bet dbr jau sparciai auga svoris...
Atsakyti
QUOTE(Jurava @ 2007 10 06, 14:50)
32 sav - +5kg...

O taip buna??? Ir tai normalu??? Na, gal dar 3 kg prisides, bet kaip bus su vaikiuku???
Atsakyti
mums 27 savaiteles +6 kg. blush2.gif smile.gif
Atsakyti
34 svaiciu buvo +12 kg ax.gif tai visa laime,kad pries nestuma buvau plonyte (48 kg), tai dabar visi priaugti kg tik papuosia biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 10 08, 11:51)
O taip buna??? Ir tai normalu??? Na, gal dar 3 kg prisides, bet kaip bus su vaikiuku???

pasirodo būna.. ginė sako, kad viskas čia gerai, nes vaikiukas tai atitinka savaites thumbup.gif tik tiek kad tai ne mano svoris auga, o būtent vaikiuko....beje taip ir turėtų būti.. gal dėl to neturiu nei vienos strijos, niekas neskauda ir netinsta... esu smulkaus sudėjimo, todėl man ir rekomendavo priaugt iki 10 kg...dabar turiu 5kg, dar keli uzaugs ir bus pats tas... thumbup.gif o neauga gal d4l to kad nestuke.gif patapus kažkokia hyperaktyvi patapau... labai daug judu, baseina lankau.. Žodžiu - sportuoju...
Atsakyti
QUOTE(Jurava @ 2007 10 08, 18:06)
pasirodo būna.. ginė sako, kad viskas čia gerai, nes vaikiukas tai atitinka savaites  thumbup.gif  tik tiek kad tai ne mano svoris auga, o būtent vaikiuko....beje taip ir turėtų būti.. gal dėl to neturiu nei vienos strijos, niekas neskauda ir netinsta... esu smulkaus sudėjimo, todėl man ir rekomendavo priaugt iki 10 kg...dabar turiu 5kg, dar keli uzaugs ir bus pats tas...  thumbup.gif o neauga gal d4l to kad  nestuke.gif patapus kažkokia hyperaktyvi patapau... labai daug judu, baseina lankau.. Žodžiu - sportuoju...

Kaip keista, o kiek teko skaityti, tai, kaip tik kuo lieknesnė, tuo daugiau rekomenduojama priaugti g.gif Nesakau, kad 20 kg, bet +13 kg tai tikrai rekomenduoja mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(joločka @ 2007 10 08, 18:57)
Kaip keista, o kiek teko skaityti, tai, kaip tik kuo lieknesnė, tuo daugiau rekomenduojama priaugti  g.gif  Nesakau, kad 20 kg, bet +13 kg tai tikrai rekomenduoja  mastau.gif

smulkaus sudėjimo - nereiškia liekna... schmoll.gif tik kaulų smulkių mirksiukas.gif beje kiekviena ginė savo nuomonę turi, aš lankausi ir poliklinikoj ir privačiai, ir nei viena nieko blogo tuo klausimu neįžiūrėjo... schmoll.gif čia sakė individualiai,
priklausomai nuo organizmo, mitybos įpročių ir aktyvumo... va jei leliukas neaugtu, tada jau blogai...svarbu kad savaites atitinka...
Atsakyti
Sveikutes.Su pirma dukryte priaugau 7 kg.(dukrele gime 2900kg).Ju aisku atsikraciau labai greitai.Dabar mums 25 sav.nuo nestumo pradzios priaugau 11 kg.Ant mano kuno nelabai matosi bet pilvukas thumbup.gif .Ir visai nesvarbu kad priaugi daugiau svorio svarbu kad jautiesi gerai.Niekas nesako valgyti uz 5 bet uz 2 tikrai reikia.O be to kas pirmais men.(ar veliau)bendrauja daug su tualetu ti svorio priauga pradzioje nedaug, o po to kiek leliui reikia tiek jis ir atstatys viska.Tiap kad nesijaudinkit ir sekmes. thumbup.gif
Atsakyti