Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

Sveikutės mergaitės.Gal aš čia ne visai į temą,kadangi esu jau 2kart gimdžiusi,bet tikiuosi visas paguost dėl svorio.su pirmąja iki atsigulant į ligoninę 38sav.buvau priaugusi 28kg.,kadangi gulėjau dar2sav.priauginau iki 30kg.Per nėštumą ginek. mėgindavo atsargiai pasakyt,kad reiktų daryt iškrovos dienas,pvz.varškės,o aš siųsdavau kas 2d.savo mamą į geležinkelio turgų sausainių(nes tos rūšies tik ten buvo)ir įsimesdavau po 0,5kg kasdien+dar ko nors skanaus.Mergaitė gimė 2970g,visa kita liko ant manęs.Svorį numečiau per 2mėn.-maitinau(dukra priaugdavo po 1500g/mėn.).Su antru nuo pirmos nėštumo sav.nusprendžiau,kad tokios galimybės atsivalgyti nesukant galvos dėl svorio,daugiau nepasitaikys ir valgiau tongue.gif .gimdžiau 38sav.priauginus 30kg.(vaikiukas-3520g).Pati jaučiausi abukart lengva,stipri ir pilna energijos.Svorį jau sunkiau,bet užsispyrus,numečiau.Vaikučiai sveiki,gražūs ir protingi biggrin.gif ,taip kad nesukit sau galvos ir nesinervuokit ką sako kiekviena gyd.,svarbiausia kaip jaučiatės pačios 4u.gif
Atsakyti
As irgi per nestuma priaugau 24 kg., valgiau negalvodama apie virssvori, o svoris nukrito per 2.5men. thumbup.gif
Atsakyti
mano priaugti 22 kg nenukrito taip greitai, 10 kg iš karto po gimdymo, nors ir mergina buvo 4 kg, o visa kita atsikračiau per metus, aišku aš nesilaikiau dietų ir t.t., bet visgi 5 kg liko.
Nu dabar turiu apie 3 kg jau užauginusi, žiūrėsim kas bus toliau.
Atsakyti
Man siandien jau dekretas ax.gif , priaugau 17 kg, jau gydytoja atsargiai uzklause ar tik ne vien saldumynus valgau, sakiau kad ledus biggrin.gif Nu jo, atrodo kad teks man ju atsisakyti, nes kaip ir uzrase DIETA blink.gif
Atsakyti
O nuo kelintos savaites Jus skaiciuojat priaugtus kg? Man gine pradejo skaiciuoti nuo 12 sav. Bet as pati tai nuo to momento kai pastojau, nes svoris pradejo augti iskarto.

Ir dar galvoju visus apgausiu tongue.gif save irgi - pradesiu lankyti baseina, nes pasiplaukiojus visada jautiesi lengvesne tongue.gif
Atsakyti
Mano kaip ir laikosi nuo 34 sav. +15 kg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Li ute @ 2007 10 03, 14:22)
O nuo kelintos savaites Jus skaiciuojat priaugtus kg? Man gine pradejo skaiciuoti nuo 12 sav. Bet as pati tai nuo to momento kai pastojau, nes svoris pradejo augti iskarto.

Ir dar galvoju visus apgausiu  tongue.gif  save irgi - pradesiu lankyti baseina, nes pasiplaukiojus visada jautiesi lengvesne  tongue.gif

nu aš nuo pastojimo dienos taip ir sveriuosi vis smile.gif 2 kg yra jau o gal biškį ir daugiau

o baseinas labai labai naudinga, gaila pas mus šitam mieste nėra tokios pramogos blush2.gif
Atsakyti
Aš tai žinojau koks mano svoris buvo iki nėštumo tai nuo to ir skaičiuoju, nors jeigu skaičiuočiau pagal gines svėrimus, tai būtų 3 kg mažiau blush2.gif , nes sverti ji mane pradėjo tik kai buvo 10sav.
Bet dabar galiu jau pasigirti, kad per paskutines 2sav priaugau 1kg, lyginant su mano pradiniais tempais tai thumbup.gif Gal sakau biški apstojo tas svoris augt, o gal padeda vakariniai pasivaikščiojimai kiekvieną dieną g.gif
Žodžiu nežinau, bet thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As jau +2 kg turiu nestuke.gif
Atsakyti
As +5kg turiu, tikiuosi daugiau kaip dar 5 daugiau nebus ax.gif
Atsakyti
Ar buvo kuriai taip,kad per visą nėštumą nepriaugtų nė vieno kilo?Ką sakė ginė?
Atsakyti
QUOTE(manoli @ 2007 10 04, 20:51)
Ar buvo kuriai taip,kad per visą nėštumą nepriaugtų nė vieno kilo?Ką sakė ginė?

mano draugė priaugo tik pusantro,
o aš per pastarąjį mėnesį visus keturis jau blink.gif blink.gif
Atsakyti