Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

sveikos mamytes vaikelis vienas pas mane ne dviniai turesiu suneli as jau spalio 4 EISIU PAS KITA GIDITOJA JAU SUSITARIAU NA O PRIE SALDITUVO AS TAIP PAT NESEDZIU BET TAS SVORIS VISTIEK LIPA I VIRSU ACIU UZ BALIONA LAIKIKITES MAMYTES PER TA GIDITOJA GADINA MAN VISA DZIAUGSMA TAIP LAUKIAU SIO VAIKELIO PO PERSILEIDIMO NEGALEJAU ILGAI PASTOT LABAI BIJAU DEL VISKO O JI DAR DADEDA MAN KAIP TIK NUEINU cray.gif
Atsakyti
nu zinot mamytes, esu apakus del tu gydytoju, tiesiog pasipiktinusi schmoll.gif taip buti negali. Jei man dabar dar kas pasakytu kanors del svorio, tai nezinau, turbut depresija uzpultu. Siandien buvau pas gine, man 26 sav dabar, pasvere tai nuo nestumo pradzios +11kg, ir ka...nieko ji man nepasake, tik kartu su manim dziaugiasi, jog viskas gerai. O ka man daryt kad taip tas svoris auga, ir nesedziu as prie to saldytuvo, valgau kaip ir valgiau pries tai, o buvau labai kuda. Manau svoris auga, kad vaikeli butu is ko maitint ir kad lengviau isnesiot butu. Pabandytu dar man gydytojai kanors pasakyt g.gif atsakyciau as tada irgi kanors smile.gif o jus nebandykit sau nervu gadintis, dabar ne tokie laikai, kad geletu kasnors taip zeminti, vat!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Li ute @ 2007 09 27, 12:09)

Li ute, 27 Rgs 2007 - 12:09, parašė:

As irgi jau turiu +9 kg, nors dar tik 22 sav.  blush2.gif  Ir tikrai ne nuo edimo  schmoll.gif 
Mano pusryciai avizine kose + kava (valgiau kokia savaite bandeles pusryciams, bet tik po viena)
Pietus tradiciniai, viena normali porcija - zuvis, mesa ar kazkas panasaus
Vakare kaip kada, ka randu -  arba salotos, arba sumustinai keli...
Kartais sugriauziu obuoliu, bananu po valgio, kartais ir koks vienas kitas saldainis "Kregzdute", bet tikrai ne kilogramais  schmoll.gif  Cia organizmas toks.
As iki nestumo labai prisiziurejau, ka valgau, visiskai nevalgiau bulviu, bandeliu, saldumynu, todel dabar truputi atsipalaidavau ir prasom - rezultatas akivaizdus. Bet as tikrai nezadu atsisakyti bulviu - man ju reikia, as ju noriu.
As storeti pradejau vos pastojus, taip, kad tikrai ne nuo maisto. Per pirma menesi jau buvo +2 kg.

As irgi jau turiu +9 kg, nors dar tik 22 sav.  blush2.gif  Ir tikrai ne nuo edimo  schmoll.gif 
Mano pusryciai avizine kose + kava (valgiau kokia savaite bandeles pusryciams, bet tik po viena)
Kartais sugriauziu obuoliu, bananu po valgio, kartais ir koks vienas kitas saldainis "Kregzdute", bet tikrai ne kilogramais  schmoll.gif  Cia organizmas toks.
As iki nestumo labai prisiziurejau, ka valgau, visiskai nevalgiau bulviu, bandeliu, saldumynu, todel dabar truputi atsipalaidavau ir prasom - rezultatas akivaizdus. Bet as tikrai nezadu atsisakyti bulviu - man ju reikia, as ju noriu.
As storeti pradejau vos pastojus, taip, kad tikrai ne nuo maisto. Per pirma menesi jau buvo +2 kg.

Man irgi svoris pradėjo augti jau nuo pirmo mėn. ir staip stabiliai vos ne po kila užsimetu kiekvieną savaitę blush2.gif Nu +/-. Ant manęs gyd nešaukia, tik kad aš pati stresuoju dėl svorio, nes jau netgi sunku vaikščiot darosi, tai kas bus toliau, dar tiek laiko liko doh.gif Na tikiuos kad ir man apstos augti bent šiek tiek tie kilai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikyte: 28 rugsėjo 2007 - 07:17
Sveikos nestuke.gif:

QUOTE(a-katyte @ 2007 09 27, 17:45)

a-katyte, 27 Rgs 2007 - 17:45, parašė:

a-katyte, 27 Rgs 2007 - 17:45, parašė:

sveikos mamytes vaikelis vienas pas mane ne dviniai turesiu suneli as jau spalio 4 EISIU PAS KITA GIDITOJA JAU SUSITARIAU NA O PRIE SALDITUVO AS TAIP PAT NESEDZIU BET TAS SVORIS VISTIEK LIPA I VIRSU ACIU UZ BALIONA LAIKIKITES MAMYTES PER TA GIDITOJA GADINA MAN VISA DZIAUGSMA TAIP LAUKIAU SIO VAIKELIO PO PERSILEIDIMO NEGALEJAU ILGAI PASTOT LABAI BIJAU DEL VISKO O JI DAR DADEDA MAN KAIP TIK NUEINU  cray.gif

sveikos mamytes vaikelis vienas pas mane ne dviniai turesiu suneli as jau spalio 4 EISIU PAS KITA GIDITOJA JAU SUSITARIAU NA O PRIE SALDITUVO AS TAIP PAT NESEDZIU BET TAS SVORIS VISTIEK LIPA I VIRSU ACIU UZ BALIONA LAIKIKITES MAMYTES PER TA GIDITOJA GADINA MAN VISA DZIAUGSMA TAIP LAUKIAU SIO VAIKELIO PO PERSILEIDIMO NEGALEJAU ILGAI PASTOT LABAI BIJAU DEL VISKO O JI DAR DADEDA MAN KAIP TIK NUEINU  cray.gif

Na ir teisingai, pakeisi gydytoją ir visi nervai baigsis thumbup.gif
Sėkmės tau ir lengvo nešiojimo 4u.gif
Atsakyti
Mano nestuke.gif 30 sav. ir jau pririnkau 10 kg. Kai einu pas gyd., bijau lipti ant svarstyklių, o gyd. tik nusijuokė ir sako, kas čia tokio, augink į sveikatą, svarbu, kad gerai jaustumeisi. Kai laukiausi pirmo vaikučio, per visą nėštumą priaugau 12 kg. Po gimdymo likę kilogramai ištirpo per keletą mėnesių, nes turėjau laikytis griežtos dietos - mergaitę labai bėrė. Bet šį kartą su 12 neišsisuksiu - bus daugiau lotuliukas.gif Bet tiek to, gal nesukam dėl to galvos biggrin.gif Džiaukimės savo ypatinga būsena nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Li ute @ 2007 09 27, 12:09)

Nu va, atrodo, kad cia as rasiau... Nieko, jau susigyvenau su mintim, kad per menesi pi 3,5 kg ar 4,5 kg priauga. Kadangi, mes toookios valingos- susibursim, susigriebsim ir vel i 16-inius dzinsius tilpsim cool.gif , ane?
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 10 01, 10:10)

busVakare, 01 Spa 2007 - 10:10, parašė:

busVakare, 01 Spa 2007 - 10:10, parašė:

Nu va, atrodo, kad cia as rasiau... Nieko, jau susigyvenau su mintim, kad per menesi pi 3,5 kg ar 4,5 kg priauga. Kadangi, mes toookios valingos- susibursim, susigriebsim ir vel i 16-inius dzinsius tilpsim cool.gif , ane?

irnesakyk.gif net neabejoju biggrin.gif
Tik va vakar padariau nuodeme - tris maziausius pyragelius su obuoliais suvalgiau... o vakare dar varskes pyraga (bet cia vietoj vakarienes) ax.gif
Bet tai tik 1 karta si menesi... ne kasdien juk ax.gif
Atsakyti
Niu mum 23 sav ir turim +5 kg. gydytoja sako kad daugoka, nes leliukas ir visi ten gimdos ingridienta tiek dar nesveria, bet ne tragedija... 4u.gif Sake pasireguliuot ka valgau, nes nuo svorio augimo ir kojos tint prades ir nugara labiau skaudes ir t.t. del to patare stengtis valgyt sveikesni maista, ir maziau riebalu vartot blush2.gif Ir man visai patinka kad mano ginei ne tas pats kaip auga mano svoris - juk ji supranta kad uzsiauginus daug kg paskui verksiu kad sunku... 4u.gif
Bet sake yra mamyciu kurioms svoris auga kaip ant mieliu nes kai kuriu tiesiog tokia fiziologija... g.gif
Atsakyti
QUOTE(InGridutia @ 2007 10 01, 16:30)

InGridutia, 01 Spa 2007 - 16:30, parašė:

Niu mum 23 sav ir turim +5 kg. gydytoja sako kad daugoka, nes leliukas ir visi ten gimdos ingridienta tiek dar nesveria, bet ne tragedija...  4u.gif  Sake pasireguliuot ka valgau, nes nuo svorio augimo ir kojos tint prades ir nugara labiau skaudes ir t.t. del to patare stengtis valgyt sveikesni maista, ir maziau riebalu vartot  blush2.gif  Ir man visai patinka kad mano ginei ne tas pats kaip auga mano svoris - juk ji supranta kad uzsiauginus daug kg paskui verksiu kad sunku...  4u.gif 
Bet sake yra mamyciu kurioms svoris auga kaip ant mieliu nes kai kuriu tiesiog tokia fiziologija...  g.gif

Niu mum 23 sav ir turim +5 kg. gydytoja sako kad daugoka, nes leliukas ir visi ten gimdos ingridienta tiek dar nesveria, bet ne tragedija...  4u.gif  Sake pasireguliuot ka valgau, nes nuo svorio augimo ir kojos tint prades ir nugara labiau skaudes ir t.t. del to patare stengtis valgyt sveikesni maista, ir maziau riebalu vartot  blush2.gif  Ir man visai patinka kad mano ginei ne tas pats kaip auga mano svoris - juk ji supranta kad uzsiauginus daug kg paskui verksiu kad sunku...  4u.gif 
Bet sake yra mamyciu kurioms svoris auga kaip ant mieliu nes kai kuriu tiesiog tokia fiziologija...  g.gif

4u.gif cia as viena is tu ,pas mane svoris auga kaip ant mieliu,niu tokia jau fiziologija,metant reiks pasistengti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(InGridutia @ 2007 10 01, 16:30)

Aš irgi prie tų mielinių blush2.gif Bet nieko negaliu padaryti schmoll.gif
Atsakyti
O pas mane šiai dienai (30sav.) +8 kg
Atsakyti
Kol kas priaugau 9kg, jau 37sav. Daktare sake, kad "labai normaliai". Siaip pastebejau, kad svoris labiau auga, kai saldumynu pavalgau - vos uzmirstu save stebeti, tai ziurek - po 1kg i savaite ir priauga. Bet, jei vel stengiuosi susilaikyti, tai svoris be didesniu vargu nukrenta, nors siaip valgau tiek, kiek noriu. Aisku, prie to prisidejo ir pagerejes virskinimas. Siaip nestumas man padare gera itaka - atsisakiau daugelio nesveiku produktu, nuo kuriu ir storejama, pripratau gerti tik vandeni ir arbata. Tikiuosi sis iprotis isliks ir tada, kai pagimdysiu. 4u.gif
Atsakyti