Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

QUOTE(jola24 @ 2007 09 25, 14:44)
Šiuo metu mes 32 savaičių, priaugau 3,5 kg., ir tai gydytojas pabarė, kad 2 kg. priaugo per 1 mėn.  blink.gif  neturėjau žodžių  blush2.gif

blink.gif cia rimtai taip pasake? na nezinau, kas bo per daktaras doh.gif
Atsakyti
Man 22 sav ir +7 kg. Sėkmingai pučiuosi per visur ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jola24 @ 2007 09 25, 14:44)
Šiuo metu mes 32 savaičių, priaugau 3,5 kg., ir tai gydytojas pabarė, kad 2 kg. priaugo per 1 mėn.  blink.gif  neturėjau žodžių  blush2.gif

Nu nieko sau gyd. Bet čia greičiausiai dėl to, kad tu taip nieko nepriaugai per visa nėštuma, o čia šast ir 2kg per mėn. biggrin.gif
Atsakyti
Man 28 savaite ir jau +10kg.
Siaip gal kiek ir daugoka, gydytoja jau patare labiau i maista atkreipt demesi.

Norejau suzinot is mamyciu, kurios jau ne pirmo vaikelio laukiasi. Kiek priaugtas svoris turejo itakos mazylio svoriui?
Vis dazniau vaikuciai gimsta didesnio svorio ir vis maziau naturaliu gimdymu. Tai kazkaip neramu, nelabai noreciau Cezario... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling... @ 2007 09 26, 16:04)
Man 28 savaite ir jau +10kg.
Siaip gal kiek ir daugoka, gydytoja jau patare labiau i maista atkreipt demesi.

Norejau suzinot is mamyciu, kurios jau ne pirmo vaikelio laukiasi. Kiek priaugtas svoris turejo itakos mazylio svoriui?
Vis dazniau vaikuciai gimsta didesnio svorio ir vis maziau naturaliu gimdymu. Tai kazkaip neramu, nelabai noreciau Cezario...  schmoll.gif

aš pirmosios kai laukiausi svėriau prieš nėštumą 61 kg, gimdyt ėjau + 22 kg, mergina gimė 4 kg ir 54 cm ūgio, nu net nežinau ar čia priklauso nuo mamytės svorio? g.gif
Mane gydytojairgi bardavo, nors nepasakyčiau, kad valgiau labai daug...o paskutinius mėnesius kas dvi savaites kai reikėdavo eiti, tai vis po 3 kg daugiau rodydavo doh.gif doh.gif per savaitę 1,5 kg tai papuoliau pas tokią bjaurią senmergę, kuri net rėkė, tu ką visą naktį prie šaldytuvo sėdi? sakau nu ne, gi tikrai nenoriu aš ten baisiai valgyt, oi košmaras buvo doh.gif
Dabar jau gal 1,5 kg turiu....bet ir rezervo turiu daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artita: 26 rugsėjo 2007 - 14:31
SVEIKOS MAN 24 SAVAITES O JAU TURIU 13 KG GIDITOJA TAIP REKE KAD BUSIU KAIP DRAMBLYS KAD USIUS BURNA LABAI PERGIVENU PO JOS VIZITO verysad.gif NES PASTOVEI KRITIKUOJA LIEPE NUO 6 NEVALGIT KAIP JUMS SU SVORIU MAMYTES
Atsakyti
gydytoja neturi teises taip kalbeti su tavimi. Kazkoks siaubas... As priaugau 20 kg, bet niekas man nieko nasake. Cia, Anglijoje, jos net nesveria kaskart, jeigu dideliu labai problemu su svoriu neturi... Jau ne pirma karta girdziu panasias istorijas su LT medikais. Nekreipk demesio.
Atsakyti
QUOTE(a-katyte @ 2007 09 26, 19:32)
SVEIKOS MAN 24 SAVAITES O JAU TURIU 13 KG GIDITOJA TAIP REKE KAD BUSIU KAIP DRAMBLYS KAD USIUS BURNA LABAI PERGIVENU PO JOS VIZITO  verysad.gif NES PASTOVEI KRITIKUOJA LIEPE NUO 6 NEVALGIT KAIP JUMS SU SVORIU MAMYTES

Nepergyvenk taip mamyte, man irgi panašiai, tai per kitą vizitą pas gydytoją darysim echo, kad pažiūrėti kur tas svoris kaupiasi, ar ant manęs, ar lelius didelis, ar kas ten dar tokio kad kg auga mirksiukas.gif
O gal kartais tu laukies dvynukų g.gif Jei taip, tai manau būtų normalus prieaugis nestuke.gif
Taip kad tegul ji mažiau rėkauja, o žiūri kame čia problema ax.gif
Še tau balioną 4u.gif Ir nesinervink,taip tik leliui pakenksi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikyte: 27 rugsėjo 2007 - 07:20
Kas cia per gydytojos, kad rekia??? Iskart keisciau i kita!
Taip, kg auga ne nuo sedejimo prie saldytuvo! Visas svoris eina man i pilva ir jau turiu 12 kg virs, nors dar tik 26-ta sav. Per savaite 1,5 kg ir visai ne nuo ryjimo. Bet mane gine tik guodzia, o ne rekia. Manau, kad ir ugis daug ka lemia... As 174cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 27 rugsėjo 2007 - 10:53
As irgi jau turiu +9 kg, nors dar tik 22 sav. blush2.gif Ir tikrai ne nuo edimo schmoll.gif
Mano pusryciai avizine kose + kava (valgiau kokia savaite bandeles pusryciams, bet tik po viena)
Pietus tradiciniai, viena normali porcija - zuvis, mesa ar kazkas panasaus
Vakare kaip kada, ka randu - arba salotos, arba sumustinai keli...
Kartais sugriauziu obuoliu, bananu po valgio, kartais ir koks vienas kitas saldainis "Kregzdute", bet tikrai ne kilogramais schmoll.gif Cia organizmas toks.
As iki nestumo labai prisiziurejau, ka valgau, visiskai nevalgiau bulviu, bandeliu, saldumynu, todel dabar truputi atsipalaidavau ir prasom - rezultatas akivaizdus. Bet as tikrai nezadu atsisakyti bulviu - man ju reikia, as ju noriu.
As storeti pradejau vos pastojus, taip, kad tikrai ne nuo maisto. Per pirma menesi jau buvo +2 kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Li ute: 27 rugsėjo 2007 - 11:10
20 sav. +6 kg nuo edimo, o ne nuo ko kito, nes jau toks apetitas atsirado doh.gif
ir dar norai- duona su sviestu, sokoladas, kurio anksciau tik porakart per metus uzsinoredavau...
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif

Jola24, Artita, visos kitos, ant kurių rėkia daktarės, gal geriau lankykitės kur kitur, nes taip tik nervus gadina g.gif
Vistik visos jautresnės nėščios, ir čia šitaip rėkauti schmoll.gif
Aš su pirmuoju priaugau kažkur 27 kg., nu labai daug... niekas ant manęs nei rėkė, nei ką, nors ir pati jau nervinausi, o dar būtų kas nors pasakęs kažką tokio blink.gif o svoris augo tiesiog kad augti, nei ten valgiau žiauriai daug nei ką g.gif kaip Liu te sakė, na ne nuo maisto augo tas svoris g.gif
Darling, klausei, kaip susiję su lėliuko svoriu, tai maniškis svėrė 4,2 kg. Dabar laukiuosi 26 savaites, sveriu +6 kg., na jei mažiau kartais priaugsiu nei su pirmu tai tada bus galima palyginti lotuliukas.gif
O šiaip jaučiu kad ir dabar svoris labai linkęs augti, vakarais tiesiog laikausi kas nevalgyti bent jau sočiai ar saldžiai, bandau apsieiti su vaisiais ir daržovėmis, bet kad rūgštys kyla verysad.gif
Jau taip įtariu, kad bus kaip ir su pirmu, tiesiog neis valgyti nekoloringų produktų rolleyes.gif

QUOTE(Onora @ 2007 09 27, 12:23)
20 sav. +6 kg nuo edimo, o ne nuo ko kito, nes jau toks apetitas atsirado doh.gif
ir dar norai- duona su sviestu, sokoladas, kurio anksciau tik porakart per metus uzsinoredavau...

va šitas dalyklėis vienu nėštumo etapu mano buvo laaabai garbinamas bigsmile.gif

Net keista, kad per visą nėštumą dar kol kas neužėjo noras keptoms bulvėms, nors kai kažkuri čia pašnekėjot lyg ir susigundyčiau ax.gif
Atsakyti