Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

oj ziuriu lenktiniaujat bigsmile.gif
as per visa nestuma priaugau tik 1.5kg blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2007 09 24, 03:41)
oj ziuriu lenktiniaujat  bigsmile.gif 
as per visa nestuma priaugau tik 1.5kg  blush2.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif kiek kiek? čia normalu tiek? g.gif o kokio svorio lelius gimė?
aš dabar apie 1 kg priaugau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artita: 24 rugsėjo 2007 - 08:04
QUOTE(artita @ 2007 09 24, 09:03)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif kiek kiek? čia normalu tiek? g.gif o kokio svorio lelius gimė?
aš dabar apie 1 kg priaugau....

mano bernuzelis gime 4120gr 56cm mirksiukas.gif sveikutis grazutis gerytis wub.gif
manau jis is manes siurbe todel as nepriaugau ir kai pagimdziau 8kg sveriau maziau negu pries nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2007 09 24, 10:20)
mano bernuzelis gime 4120gr 56cm  mirksiukas.gif sveikutis grazutis gerytis  wub.gif
manau jis is manes siurbe todel as nepriaugau ir kai pagimdziau 8kg sveriau maziau negu pries  nestuke.gif

Nu ir pasiseke gi tau, kaip as baltai pavydziu kad po nestumo formos ne tik kad nepablogejo, o priesingai, nestuke.gif tau tik i gera isejo thumbup.gif
Sveikinu drinks_cheers.gif
O vat man manau teks stipriai paprakaituoti fitness3.gif fitness4.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikyte @ 2007 09 24, 10:27)
Nu ir pasiseke gi tau, kaip as baltai pavydziu kad po nestumo formos ne tik kad nepablogejo, o priesingai,  nestuke.gif  tau tik i gera isejo thumbup.gif
Sveikinu drinks_cheers.gif
O vat man manau teks stipriai paprakaituoti fitness3.gif  fitness4.gif  blush2.gif

nu ner labai i gera biggrin.gif nes va po gimdymo jau beveik 1m ir 2men o man neina priaug svorio doh.gif taip noriu susigrazint savo svori blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikyte @ 2007 09 24, 10:27)
vat man manau teks stipriai paprakaituoti fitness3.gif  fitness4.gif  blush2.gif

QUOTE(indrutee @ 2007 09 24, 10:56)
nu ner labai i gera biggrin.gif nes va po gimdymo jau beveik 1m ir 2men o man neina priaug svorio  doh.gif  taip noriu susigrazint savo svori  blush2.gif

Žodžiu visada negerai lotuliukas.gif
Aš po pirmojo (+25-30 kg.) laaabai turėjau prakaituoti, kad atsistatyčiau, dabar 25 savaitės +6 kg. blush2.gif bijau kad nesibaigtų taip kaip pirmą kartą, na bet žiūrėsim g.gif

Indutee, man tavo variantas tai ojoj kaip patiktų biggrin.gif
Atsakyti
o as jau buvau strese kai uzlipau ant svarstykliu, bet ner kitos iseities kaip tik susitaikyt su tuo, juk nepradesim dietu laikytis arne? blink.gif
Atsakyti
OHO, kaip saunu, kai per nestuma ne tik, kad nepriaugi svorio, bet ir jo nukrenta thumbup.gif
As laukiuosi dvynuku. Siuo metu 29 savaites, o as turiu +11 kg. Noreciau, kad nestumas butu i nauda ir dar kokius 8 kg numesciau nuo pradinio svorio. Na, jei ka, tai palakstysiu paskui savo lelytes ir tikiuosi patys nukris mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*J&J* @ 2007 09 22, 21:49)
Na niekaip nesuprantu,kaip jus taip mazai tepriaugat to svorio

QUOTE(inguteee @ 2007 09 22, 22:44)
Gal as turejau atsargu prisikaupusi ax.gif  uztat tiek nedaug priauga man

ir as taip norejau pasakyt biggrin.gif jei turi sio bei to atsidejus, tai ne taip greit tas svoris auga ax.gif Man rodos smulkios ir lieknos priauga daugiau g.gif is pilvukas juk greiciau islenda. O kai esi auksta ir pliaciaklube tai tupi tas kleckas viduj kazkur, spardosi, ir nieks negali patiketi kad jau puse nestumo iveikta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2007 09 25, 10:05)
ir as taip norejau pasakyt  biggrin.gif jei turi sio bei to atsidejus, tai ne taip greit tas svoris auga  ax.gif Man rodos smulkios ir lieknos priauga daugiau  g.gif is pilvukas juk greiciau islenda. O kai esi auksta ir pliaciaklube tai tupi tas kleckas viduj kazkur, spardosi, ir nieks negali patiketi kad jau puse nestumo iveikta  tongue.gif

Nu cia kiekvienai skirtingai manau, nes nebuvau as is tu lieknuju ir to "gero'' pas mane buvo prikaupta, o pilvukas labai anksti pradejo matytis ir kg augti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikyte @ 2007 09 25, 10:18)
Nu cia kiekvienai skirtingai manau, nes nebuvau as is tu lieknuju ir to "gero'' pas mane buvo prikaupta, o pilvukas labai anksti pradejo matytis ir kg augti doh.gif

matyt tai individualu ax.gif kaip bebutu, svarbiausia kad zirniukai sveiki
Atsakyti
Šiuo metu mes 32 savaičių, priaugau 3,5 kg., ir tai gydytojas pabarė, kad 2 kg. priaugo per 1 mėn. blink.gif neturėjau žodžių blush2.gif
Atsakyti