Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

22 savaites - +6kg blush2.gif

Del sverimosi, tai turbut zinot, bet labai svarbu vis ant tu paciu svarstykliu svertis tongue.gif Pas drauge buvau uzsokus, tai apakau, kai pamaciau +8 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blaziuke @ 2007 09 18, 16:26)
Man atrodo,kad cia ir normalu rolleyes.gif o kurios budamos 30sav.nestumo priiauga tik 4 kg.tai jau cia nesveikai schmoll.gif tai koks tas leliukas tada gims? blink.gif
Man 30 sav.ir +15kg.visai nepergyvenu del svorio,jauciuosi puikiai ir mazyle ten viduje nesiskundzia ax.gif

manau kad normalu... nes tada auga ne mamytes riebalu atsargos, o vaikiuko svoris... beje tokio laiko jie mazdaug apie 1kg ir sveria, o kiti 3 kg lieka placentai, kraujui ir vaisiaus vandenims... zodziu - viskas kaip reikia... thumbup.gif bent jau taip gine sake...nuo priaugto svorio leliuko didumas ar sveikumas visai nepriklauso... schmoll.gif tik daug priaugusiai mamai paskui sunkiau buna visa antsvori numesti... o ir nestumo metu del to ivairiu problemu gali kilti...
Atsakyti
30 savaiciu - + 19 kg doh.gif , su pirmu priaugau apie 30 doh.gif
Atsakyti
37sav+18kg tongue.gif
Atsakyti
28 sav +8kg 4u.gif su pirmu is viso priaugau 6 kg,su antru-10kg, daba jauciu daugiausia bus blush2.gif
Atsakyti
20 sav, turim 3 kg, su pirmu priaugau 12 kg, kazkaip manau isiteksime i sias ribas ir si karta blush2.gif
Atsakyti
Na mamukai izduokit paslapti kaip jums taip pavyksta g.gif
Man 24 sav ir jau +15kg blush2.gif Galvojo gal kartais du leliai, bet ne schmoll.gif , rado tik viena unsure.gif Kosmaras kazkoks, kas bus toliau doh.gif
Atsakyti
Oi kaip nepriklauso vaiko svoris nuo mamos priaugto svorio schmoll.gif

Priaugau net 14 kg ir tai tikrai palyginus nemažai. O sūnelis gimė tik 2.680 kg.
Tai vat ir suprask g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 21 rugsėjo 2007 - 16:03
manau kad visoms skirtingai, dabar mums 22sav o jau 10 kg priaugau, siaubas!pries nestuma niekada nebuvau linkusi storeti, galejau valgyt viska, o dabar kai pradejo kilti, tai net nezinau kuom baigsis doh.gif bet siuo metu dziaugiuosi, kad laukiu dziaugsmelio, o poto tikiuosi nukris smile.gif
Atsakyti
28 sav. +4kg
Atsakyti
Na niekaip nesuprantu,kaip jus taip mazai tepriaugat to svorio smile.gif Man 22 sav +8 kg. doh.gif Vienoje knygoje ("Gimimas")skaiciau,kad jei iki gimdymo priaugama 13kg,tai idealus svoris.Nes:
"Svorio prieaugis baigiantis nestumui:
Kudikio 3.4kg,placentos 0.7 kg,vaisiaus vand. 1.0kg,gimdos gleiv. 1.0 kg,mamos kraujotaka 1.4 kg,krutys 1.0 kg,padidejes mamos audiniu skysciu kiekis 1.5 kg,mamos lipidu atsargos 3.0 kg. IS VISO-13.0 kg"
Na bet man rodos,kad as vis tiek virsysiu ta limita biggrin.gif
Atsakyti
Gal as turejau atsargu prisikaupusi ax.gif uztat tiek nedaug priauga man
Atsakyti