38 sav. +6,5kg
mano 26 sav., o kau +10 net nezinau ka daryt, taip skanu pasidare valgyt . suvokiu, kad reik stabdyt, bet negaliu
30 sav.. - +4kg...manau normaliai
Papildyta:
nepergyvenkit per daug dėl svorio.. svrbu kad viskas su gerai būtų...gal ir negerai per daug priaugti, bet....dabar gi ne toks laikas kad dietų reikėtų laikytis..
Papildyta:
nepergyvenkit per daug dėl svorio.. svrbu kad viskas su gerai būtų...gal ir negerai per daug priaugti, bet....dabar gi ne toks laikas kad dietų reikėtų laikytis..
Mums dabar 27 sav., prieš svėriau 53kg.-54kg., o dabar 59kg., tai manau, kad labao normaliai viskas pas mus auga
Man 33 savaites ir 6 dienos, priaugau apie 12-13 kg.. Bet per daug neimu i galva, svarbu, kad suneliui viskas gerai butu
QUOTE(_beata_ @ 2007 09 18, 13:39)
Man 33 savaites ir 6 dienos, priaugau apie 12-13 kg.. Bet per daug neimu i galva, svarbu, kad suneliui viskas gerai butu
Man atrodo,kad cia ir normalu o kurios budamos 30sav.nestumo priiauga tik 4 kg.tai jau cia nesveikai tai koks tas leliukas tada gims?
Man 30 sav.ir +15kg.visai nepergyvenu del svorio,jauciuosi puikiai ir mazyle ten viduje nesiskundzia
QUOTE(Blaziuke @ 2007 09 18, 21:26)
Man atrodo,kad cia ir normalu o kurios budamos 30sav.nestumo priiauga tik 4 kg.tai jau cia nesveikai tai koks tas leliukas tada gims?
Man 30 sav.ir +15kg.visai nepergyvenu del svorio,jauciuosi puikiai ir mazyle ten viduje nesiskundzia
Aš būdama 30 savaitės priaugau tik 3 kg., bet tai nereiškia, kad blogai ar nesveikai, valgau kai noriu ir ką noriu, tiesiog turiu papildomų kg., nes ūgis 165 cm, o svėriau prieš nėštumą 77 kg., dabar 80. Kaip gydytoja minėjo, leliukas ima viską iš manęs
o as jau +12.gal ir daugokai,bet svarbiausia,kad leliui ,o po to kaip nors reiks pasistengti kaip nors susigrazinti buvusi svori
Papildyta:
mes tik kelioms dienoms skiriames (cia ne i tema )
Papildyta:
QUOTE(xxxL @ 2007 09 16, 20:56)
mano 26 sav., o kau +10 net nezinau ka daryt, taip skanu pasidare valgyt . suvokiu, kad reik stabdyt, bet negaliu
mes tik kelioms dienoms skiriames (cia ne i tema )
Su tuo svoriu tai idomiai. Pirma trimestra priaugau 3.5 kg, pastoviai pykino, nepykino tik tada, kai kazka griauziau. Riebiai ar saldziai nevalgiau.
Jau galvojau- bus sakes. Dabar 21 sav., priaugau is viso5 kg, taigi per beveik 10 sav 1,5 kg, manau, visai normoje. Be to, dingsta apetitas- norisi jogurtu, vaisiu, sulciu, sriubu... Gal ir nefinisuosiu +20 kg. Brrr, kaip nenoreciau.
Jau galvojau- bus sakes. Dabar 21 sav., priaugau is viso5 kg, taigi per beveik 10 sav 1,5 kg, manau, visai normoje. Be to, dingsta apetitas- norisi jogurtu, vaisiu, sulciu, sriubu... Gal ir nefinisuosiu +20 kg. Brrr, kaip nenoreciau.
beveik 38 sav si ryta buvo + 7kg bet dabar vakaras ir diena buvo labai ilga ir skani