Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

38 sav. +6,5kg lotuliukas.gif
Atsakyti
mums jau beveik 23 sav., o priaugau 4 kg.. Pries nestuma sveriau 55 kg ax.gif
Atsakyti
mano 26 sav., o kau +10 bash.gif net nezinau ka daryt, taip skanu pasidare valgyt essen.gif . suvokiu, kad reik stabdyt, bet negaliu devil.gif
Atsakyti
30 sav.. - +4kg...manau normaliai thumbup.gif
Papildyta:
nepergyvenkit per daug dėl svorio.. svrbu kad viskas su 2.gif gerai būtų...gal ir negerai per daug priaugti, bet....dabar gi ne toks laikas kad dietų reikėtų laikytis..
Atsakyti
Mums dabar 27 sav., prieš nestuke.gif svėriau 53kg.-54kg., o dabar 59kg., tai manau, kad labao normaliai viskas pas mus auga 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man 33 savaites ir 6 dienos, priaugau apie 12-13 kg.. doh.gif Bet per daug neimu i galva, svarbu, kad suneliui viskas gerai butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_beata_ @ 2007 09 18, 13:39)
Man 33 savaites ir 6 dienos, priaugau apie 12-13 kg..  doh.gif  Bet per daug neimu i galva, svarbu, kad suneliui viskas gerai butu  ax.gif

Man atrodo,kad cia ir normalu rolleyes.gif o kurios budamos 30sav.nestumo priiauga tik 4 kg.tai jau cia nesveikai schmoll.gif tai koks tas leliukas tada gims? blink.gif
Man 30 sav.ir +15kg.visai nepergyvenu del svorio,jauciuosi puikiai ir mazyle ten viduje nesiskundzia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blaziuke @ 2007 09 18, 21:26)
Man atrodo,kad cia ir normalu rolleyes.gif o kurios budamos 30sav.nestumo priiauga tik 4 kg.tai jau cia nesveikai schmoll.gif tai koks tas leliukas tada gims? blink.gif
Man 30 sav.ir +15kg.visai nepergyvenu del svorio,jauciuosi puikiai ir mazyle ten viduje nesiskundzia ax.gif

Aš būdama 30 savaitės priaugau tik 3 kg., bet tai nereiškia, kad blogai ar nesveikai, biggrin.gif valgau kai noriu ir ką noriu, tiesiog turiu papildomų kg., nes ūgis 165 cm, o svėriau prieš nėštumą 77 kg., dabar 80. Kaip gydytoja minėjo, leliukas ima viską iš manęs tongue.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
4u.gif o as jau +12.gal ir daugokai,bet svarbiausia,kad leliui ok.gif ,o po to kaip nors reiks pasistengti kaip nors susigrazinti buvusi svori ax.gif
Papildyta:
QUOTE(xxxL @ 2007 09 16, 20:56)
mano 26 sav., o kau +10 bash.gif net nezinau ka daryt, taip skanu pasidare valgyt essen.gif . suvokiu, kad reik stabdyt, bet negaliu devil.gif

4u.gif mes tik kelioms dienoms skiriames ax.gif thumbup.gif (cia ne i tema doh.gif )
Atsakyti
Su tuo svoriu tai idomiai. Pirma trimestra priaugau 3.5 kg, pastoviai pykino, nepykino tik tada, kai kazka griauziau. Riebiai ar saldziai nevalgiau.

Jau galvojau- bus sakes. Dabar 21 sav., priaugau is viso5 kg, taigi per beveik 10 sav 1,5 kg, manau, visai normoje. Be to, dingsta apetitas- norisi jogurtu, vaisiu, sulciu, sriubu... Gal ir nefinisuosiu +20 kg. Brrr, kaip nenoreciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukas j: 19 rugsėjo 2007 - 10:44
beveik 38 sav si ryta buvo + 7kg bet dabar vakaras ir diena buvo labai ilga ir skani lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti