Mums jau 30 sav., priaugau +3 kg.
Sveikos visos busimos mamytes,
Noriu ir as pasidalinti savo nerimu del svorio. Mums 33 sav, o jau prikaupiau plius 16 kg. siaubas ima, kai pagalvoji kaip reikes ju atsikratyti.
Skaitau jusu pasisakymus ir niekaip negaliu suprasti kaip sutramdyti nora valgyt. Stengiuosi valgyti kuo daugiau vaisiu, bet vistiek .... saldumynams negaliu atsispirti
Noriu ir as pasidalinti savo nerimu del svorio. Mums 33 sav, o jau prikaupiau plius 16 kg. siaubas ima, kai pagalvoji kaip reikes ju atsikratyti.
Skaitau jusu pasisakymus ir niekaip negaliu suprasti kaip sutramdyti nora valgyt. Stengiuosi valgyti kuo daugiau vaisiu, bet vistiek .... saldumynams negaliu atsispirti
QUOTE(jurggyte @ 2007 09 12, 17:26)
Sveika jeigu neišeina atsispirti saldumynams, stengis bent jau vakare ar prieš miegą jų atsisakyti, pabandyk pirmoje dienos pusėje pavalgyti labiau kaloringesnių patiekalų, o antroje liesesnių, na o žvelgiant iš kitos pusės iki gimdymo nebedaug ir liko. Gali apskaičiuoti kiek dar maždaug priaugsi, o paskutinėm savaitėm sakoma, kad dar ir numeta, nes skrandį spaudžia labiausiai gimda ir jautiesi soti. Viskas bus gerai, kitos dar daugiau priauga, o pagimdžius manau tikrai numesi. sėkmės
Labai aciu uz patarimus ir palaikyma . Stengsiuosi kaip nors riboti potrauki saldumui...
QUOTE(jola24 @ 2007 09 12, 13:22)
Mums jau 30 sav., priaugau +3 kg.
ar neper mažai?
aš ką tik iš tech.apžiūros , tai nepilnai 1 kg priaugau, tai sakė nu jau reiktų po biškį priaugti, sakau kad dar rezervo turėjau....tai ir nesuprasi čia ar gerai ar ne, kad nepriaugi
QUOTE(jurggyte @ 2007 09 12, 12:26)
Va va, kad tas svoris siaubingai greitai auga.O paskutinem savaitre, nuo 35sav, per savaite priaugdavau po 2kg. GAl todel, kad tinti kojos pradejo ir, kad dvynuku laikiuosi? Tiesa, saldumynu poreikis sumazejo.
Dabar turiu 24.5kg virs
QUOTE(pupux @ 2007 09 12, 15:41)
Va va, kad tas svoris siaubingai greitai auga.O paskutinem savaitre, nuo 35sav, per savaite priaugdavau po 2kg. GAl todel, kad tinti kojos pradejo ir, kad dvynuku laikiuosi? Tiesa, saldumynu poreikis sumazejo.
Dabar turiu 24.5kg virs
Dabar turiu 24.5kg virs
Laukiantis dvynuku kiek zinau reikia daugiau priaugti nei laukiantis vieno.
Na bet reikia tiketis, kad po gimdymo mums pavyks sekmingai sugryzti i pradini svori. Labai labai tikiuosi
24 sav. ir + 10 kg
Per pirmą nėštumą išvis tik 13 kg priaugau. einu badauti likusius mėn, kad tik 3 kg priaugti, lėliukui tikiuosi užteks, nėra čia ko šikną dabar auginti, aš ir taip labai sunkiai antsvorio po pirmojo vaikelio atsikračiau.
Labai esu pikta ant savo kūno, nes dietologės sudarytas valgiaraštis ne velnio nepadėjo.
Per pirmą nėštumą išvis tik 13 kg priaugau. einu badauti likusius mėn, kad tik 3 kg priaugti, lėliukui tikiuosi užteks, nėra čia ko šikną dabar auginti, aš ir taip labai sunkiai antsvorio po pirmojo vaikelio atsikračiau.
Labai esu pikta ant savo kūno, nes dietologės sudarytas valgiaraštis ne velnio nepadėjo.
pas mane 20 sav. ir +6 kg., nesuprantu iš kur tas svoris, ėsti tikrai sau neleidžiu tik kiek norėčiau, o kg. tai auga