Sveikutės,
na biškį esu pasimetus dėl tikėjimo burėjomis ir nežinau ar cia rašyt, bet kazkaip gal neverta kurti naujos temos.
Šiaip galiu pasakyti, kad daugiau ar mažiau pasitikėjau burėjomis, vienos iš sios dienos pozicijų visai nesamonių pripaistė, kitos pataikė. kaip ir kiekvienas žmogus tai kas gera tikėjau, kas bloga stengiausi užmiršt.
Bet va viena pažystama man neseniai visai galva sumaišė. Jos giminaitė yra megeja paburt ir jai kažkaip pasakė, kad burėja nori nenori įlenda į žmogaus- klijento pasamonę, o įlysdama į žmogaus - klijento pasamonę sužino ko tas žmogus nori ir tai ko trokšta klijentas ji išpranašauja.
Na aš nesu linkusi tikėt šia teorija visu šimtu procentų, nes man pačiai buvo, kad burėjų pranašystės išsipildė, aišku kai kurios. Na gal būt aš to išsipildymo norėjau ir to siekiau, net nežinau,bet jei nebūčiau tam tikru momentu nuėjus pas būrėją Sofija, tikrai nebūčiau pati pribrendus kai kuriems įvykiams mano gyvenime. Pvz, kad būtų aiškiau
ji man pasakė įsigyti nekilnojamą turta ir nieko neklausyti, dar pasakė į ka kreiptis pagalbos. Aš ilgai dvejojau ir tikrai nemaniau kad galiu kreiptis į ta žmogų kurį ji man nurodė , bet kreipiaus ir galiausiai įsigijau. na tai galima sakyti, kad ji man tai išpranašavo.
Bet paskui į ja kreipiausi kitu klausimu ( beje ir ne vieną karta), ji man išpranašavo, tai ka mano ausys ir širdis norėjo girdėt, bet deje tai neįvyko. Na aišku dar galiu toliau gyvent ir tikėtis jog tai įvyks
, bet kažin ar verta???
Taiva man idomi Jūsų nuomonė ar tikrai tos būrėjos įlenda į žmogaus pasamonę, sužino ko tas žmogus nori ir jam tai išpranašauja ar vistig jos kažka gabios nuspėti ???