Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai V

QUOTE(marfa @ 2007 08 17, 10:23)
g.gif gal cia tau taip Svetlana isbure? blush2.gif

Paprasta eiti burtis, kai pati info buvau gavus ir tik jos pasitikrinti nuėjau... ax.gif
Atsakyti
Paaiškinkit Jūs man, mielosios, koks tikslas eiti pas būrėją? Ji gali nurodyti ateities gaires, padiktuoti, kaip gyventi, ar tiesiog nupasakoti ateitį? Kazkodėl vis tam nesirįztu.. verysad.gif Pirmiausia tai turbūt bijau, kad jei ką blogo (nors kiek zinau gera būrėja neturėtų sakyt apie, pvz., mirtį) išgirsiu, kad ir suvokdama, jog tai gali būt ir netiesa, nepajėgsiu to pamiršti doh.gif Antra, zinau save - reguliariai mane lankys mintis, kad būrėja irgi zmogus, vadinasi galėjo klysti ir nukreipti mane visai neteisinga kryptim, duot klaidingų patarimų. Tai kaip zinoti, kad eini tikrai pas patikimą, Dievo apdovanotą zmogų??? Ir vis dėlto tas noras išgirsti iš nepazįstamo zmogaus atsakymus į rūpimus tau klausimus, sulyginti jo teiginius apie savo asmenį, gyvenimą su savaisiais kirba blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
na lankymasis pas burejas,tai yra kiekvieno zmogaus asmeninis reikalas.Ir ar aklai tiketi tuo ka bureja pasakys tai yra taip pat kiekvieno zmogaus asmeninis reikalas.As pasakysiu tiek kad as pas bureja apsilankiau viena karta ir tik tada kai turejau problemu su zmogumi kuri myliu.Ji man bure kortomis,pagal akiu spalva,pasake nemazai to ka pati zinojau.Bet tai ne svarbiausia.Ji man daug ko isbure.Del mylimo zmogaus konkreciai nieko nepasake bet supratau tai kad mes su juo nebusim.pasake kad mano gyvenimas per siuos metus pasikeis nes paskui mane vaikscios daug gerbeju,jaunikaiciu ir uz vieno is ju istekesiu geguze-birzeli ir susilauksiu pirmo sunaus,antros-mergaites,turesiu grazu gyvenima ir t.t. ir pan.Labai del sito pergyvenau,nes ejau tik gauti siek tiek info del mylimo zmogaus,ir suszinoti kaip man toliau elgtis ir kaip viskas bus.Bet isteketi as bijojau ir aciu Dievui pragyvenau geguze ir birzeli.Bet as pati to bijojau,as pati vengiau kazka sutikti,su kazkuo susipazinti.Bet visvien esu laiminga nes neistekejau o bendrauju su savo mylimu zmogumi.o kaip bus toliau tai pamatysiu.
Ir visvien as tikiu kad jei ir pasako ka bureja tai galima juk atsirinkti is jos zodziu tai kas tau labiausia patinka ir ta pagal ka tavo manymu tu butum laiminga.Tai yra svarbiausia.Ir nera prasmes burejos issipildziusisu zodzius matuoti procentais.reikia atsirinkti kad tik butume laimingos,juk tai yra svarbiausia. smile.gif
Atsakyti
Labutis merginos. Prašau pagelbėkit man, kažkur pamečiau savo užrašus burėjų adresų. Ieškoti ankstesnėse temuose neturiu laiko, o labai reikia. Norėčiau Svietos iš Pašilaičių ir Geležinio Vilko g. būrėjų kontaktų. Išanksto dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(Alantė @ 2007 08 18, 19:52)
Labutis merginos. Prašau pagelbėkit man, kažkur pamečiau savo užrašus burėjų adresų. Ieškoti ankstesnėse temuose neturiu laiko, o labai reikia. Norėčiau Svietos iš Pašilaičių ir Geležinio Vilko g. būrėjų kontaktų. Išanksto dėkoju.

Svetlana, tel. 247-43-67. Gabijos g. 75-4. Deja, girdėjau ir prastų atsiliepimų. Pati nebuvau.
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2007 08 14, 22:58)
kazin kur dingo "Bureju adresai IV" ten kazkas buvo idejes onlaino burimus  good.gif

Dedu visus, kokius radau. biggrin.gif

http://jester.far.ru/
http://www.ameno.ru/guess/online/
http://www.predskaza...katerina.shtml/
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 08 18, 20:38)

biggrin.gif aciuks.gif pas mane tai rodo, tai nerodo *Bureju adresai IV* mastau.gif tai ir blaskausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alantė @ 2007 08 18, 17:52)

860479450, Geležinio vilko 11-47,Jadvyga.Buvau pas ja praeita menesi ir jau vienas dalykas issipilde. bigsmile.gif 4u.gif Siaip labai maloni tokia,eisiu dar kada reikes. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 08 18, 19:49)
Svetlana, tel. 247-43-67. Gabijos g. 75-4. Deja, girdėjau ir prastų atsiliepimų. Pati nebuvau.

Dėkui už adresiuką. Kitą savaitę bandysiu nueit.
Papildyta:
QUOTE(Rikku @ 2007 08 19, 11:20)
860479450, Geležinio vilko 11-47,Jadvyga.Buvau pas ja praeita menesi ir jau vienas dalykas issipilde. bigsmile.gif  4u.gif Siaip labai maloni tokia,eisiu dar kada reikes. thumbup.gif

Ačiū už adresą. O kiek laiko skyre ir kiek ima už burimą?
Atsakyti
Sveikutės,
na biškį esu pasimetus dėl tikėjimo burėjomis ir nežinau ar cia rašyt, bet kazkaip gal neverta kurti naujos temos. blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Šiaip galiu pasakyti, kad daugiau ar mažiau pasitikėjau burėjomis, vienos iš sios dienos pozicijų visai nesamonių pripaistė, kitos pataikė. kaip ir kiekvienas žmogus tai kas gera tikėjau, kas bloga stengiausi užmiršt.

Bet va viena pažystama man neseniai visai galva sumaišė. Jos giminaitė yra megeja paburt ir jai kažkaip pasakė, kad burėja nori nenori įlenda į žmogaus- klijento pasamonę, o įlysdama į žmogaus - klijento pasamonę sužino ko tas žmogus nori ir tai ko trokšta klijentas ji išpranašauja.

Na aš nesu linkusi tikėt šia teorija visu šimtu procentų, nes man pačiai buvo, kad burėjų pranašystės išsipildė, aišku kai kurios. Na gal būt aš to išsipildymo norėjau ir to siekiau, net nežinau,bet jei nebūčiau tam tikru momentu nuėjus pas būrėją Sofija, tikrai nebūčiau pati pribrendus kai kuriems įvykiams mano gyvenime. Pvz, kad būtų aiškiau smile.gif smile.gif smile.gif ji man pasakė įsigyti nekilnojamą turta ir nieko neklausyti, dar pasakė į ka kreiptis pagalbos. Aš ilgai dvejojau ir tikrai nemaniau kad galiu kreiptis į ta žmogų kurį ji man nurodė , bet kreipiaus ir galiausiai įsigijau. na tai galima sakyti, kad ji man tai išpranašavo.

Bet paskui į ja kreipiausi kitu klausimu ( beje ir ne vieną karta), ji man išpranašavo, tai ka mano ausys ir širdis norėjo girdėt, bet deje tai neįvyko. Na aišku dar galiu toliau gyvent ir tikėtis jog tai įvyks mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif , bet kažin ar verta???

Taiva man idomi Jūsų nuomonė ar tikrai tos būrėjos įlenda į žmogaus pasamonę, sužino ko tas žmogus nori ir jam tai išpranašauja ar vistig jos kažka gabios nuspėti ???

ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiolla: 19 rugpjūčio 2007 - 22:08
QUOTE(Rikku @ 2007 08 19, 11:20)
860479450, Geležinio vilko 11-47,Jadvyga.Buvau pas ja praeita menesi ir jau vienas dalykas issipilde. bigsmile.gif  4u.gif Siaip labai maloni tokia,eisiu dar kada reikes. thumbup.gif

ir man ji patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
http://jester.far.ru/

na, merginos, ar moteros, nesvarbu, as cia kaip isimetu kortas, kazkas nepaaiskinamo darosi blink.gif na, zinokit viskas akurat atitinka! sakiau, kad neseniai buvau pas bureja, tai dabar (cia online) pakartojau sau ta pati klausima ir ka jus manote (kazkodel net siurpas nukrete ir supratau, kad su kortom juokaut nevalia), taip sutapo atsakymai, kad nezinau ka ir pasakyt doh.gif
pameginkite ir jus ir papasakokite kaip sekesi bigsmile.gif
Atsakyti