Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai V

Nezninau kodel,bet pas kurias burejas buvau,praeiti pasakydavo punktualiai,o va kas bus ateity viskas ka pasake ne trupinelio nebuvo taip.Arba as savo veiksmais pakeiciau ateiti arba jos nusikvaksejo g.gif
Pati irgi sugebeciau pasiansa isdet,bet nejauciu kortu ir nelabai interpretuoju reiksmes.O taip smalsu suzinoti visgi kas laukia. g.gif
Atsakyti
Ką susikuri, tas ir laukia...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 10 20, 21:15)
Ką susikuri, tas ir laukia...

Tai taip ir pagalvojau...nes praeiti puikiausiai nusake mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 10 20, 21:21)
Tai taip ir pagalvojau...nes praeiti puikiausiai nusake  mirksiukas.gif

Šiandien kalbėjau su moterim,kuri buvo būrėja, bet metė tai, supratus, kad duoda žmonėms programas...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 10 20, 21:27)
Šiandien kalbėjau su moterim,kuri buvo būrėja, bet metė tai, supratus, kad duoda žmonėms programas...

o kaip ji tai suzinojo g.gif siaip zmones jautresni ir uzsiprogramuoja jiems pasakyta ateiti.Matyt su manim tai nepaveike g.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 10 20, 21:35)
o kaip ji tai suzinojo  g.gif siaip zmones jautresni ir uzsiprogramuoja jiems pasakyta ateiti.Matyt su manim tai nepaveike  g.gif

Ji pajuto, kad išsipildo viskas, ką ji pasako...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 10 20, 21:38)
Ji pajuto, kad išsipildo viskas, ką ji pasako...

o gal tai nebutinai programa,o tiesiog intuicija ir ateities izvelgimas g.gif Nors ateitis labai lanksti,priklauso nuo zmogaus poelgiu ir minciu.
Atsakyti
Bet būrėja, mano manymu, gali duoti ir programą, ir žmogus gali prarasti šiokią tokią pasirinkimo galimybę... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 10 20, 22:01)
Bet būrėja, mano manymu, gali duoti ir programą, ir žmogus gali prarasti šiokią tokią pasirinkimo galimybę... g.gif

Nemanau ,kad zmogus neturi pasirinkimo.Jis gali priimt arba atmest jam nepatikusia programa.Nebutina priimt ir vykdyt,kaip tik ir yra dvi pasirinkimo galimybes priimt arba ne ax.gif cia as taip manau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 10 20, 22:05)
Nemanau ,kad zmogus neturi pasirinkimo.Jis gali priimt arba atmest jam nepatikusia programa.Nebutina priimt ir vykdyt,kaip tik ir yra dvi pasirinkimo galimybes priimt arba  ne  ax.gif cia as taip manau  ax.gif

Aš turiu galvoje apskritai žmogaus galimybę gyvenime rinktis...Jau kitoje temoje rašiau, kad jis turi kokius 5 proc to pasirinkimo...Visa kita nulemta...
Mano gyvenime paskutiniu metu vyksta tokios kardinalios permainos...Ar turiu aš pasirinkimą? Ne... schmoll.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti