Sveikos, na mane Jūs (buvusios pas Vidą) irgi suintrigavot, mano taškai nuo i pradėjo kristi reikės ir man nueit, tik kad aš labai ilgai sirpstu.......
Na o į meet'us iš Kauno tikrai nėr kas atvažiuoti 1 h ir viskas, labai laukiam , vaško nusipirksiu bet tik to kuris su dagtim, kad paissedejimas smagesnis būtų
QUOTE(vaižgantė @ 2007 10 15, 10:26)
Jau taip tą Vidą giriat, kad ir aš užsimaniau papramogauti
Nagi,nagi.... man irgi jau knieti ... Ar jau uzsirasei?
Papildyta:
QUOTE(nightingale @ 2007 10 15, 11:44)
Sveikos, na mane Jūs (buvusios pas Vidą) irgi suintrigavot, mano taškai nuo i pradėjo kristi reikės ir man nueit, tik kad aš labai ilgai sirpstu.......
Na o į meet'us iš Kauno tikrai nėr kas atvažiuoti 1 h ir viskas, labai laukiam , vaško nusipirksiu bet tik to kuris su dagtim, kad paissedejimas smagesnis būtų
Nu va,kodel gi tie taskai pradejo kristi...?
Gaila,kad tik su dagtim.... o as jau norejau paklaust ,gal su referensu dirbi ...
Beje,pas mane tikriausiai amnezija... is meetuko nauju veidu prisimenu tiktai Sagan ir dar moteriske ,kuri sedejo priesais mane ir neprisistate....
O kuri gi buvo Zydroji svajone....
Daugiau jokiu meetu su vaikais.... (tiesiog pravalas buvo man ) Tiek daug negirdejau...
QUOTE(vaižgantė @ 2007 10 15, 11:26)
Jau taip tą Vidą giriat, kad ir aš užsimaniau papramogauti
jeigu kartais apsilankytumei ,buk gera,parasyk savo atsiliepima man labai svarbi tavo nuomone
Nesupratau, tiek prirašiau ir viskas ESC
Žydrosios svajonės nematei nes ji daug vėliau atvažiavo.......
O man kas nežinau, ar čia po užpraeitos savaitės draugių guodimo (nes pas visas kažkaip viskas juodom spalvom nusidažė) ar rudeninė depresija užpuolė Ir dabar nelabai orentuojuosi esamoje situacijoje, tai dabar ir galvoju ar viską palikti tekėti sava vaga, ar jau reikia ir man pas būrėją........
Žydrosios svajonės nematei nes ji daug vėliau atvažiavo.......
O man kas nežinau, ar čia po užpraeitos savaitės draugių guodimo (nes pas visas kažkaip viskas juodom spalvom nusidažė) ar rudeninė depresija užpuolė Ir dabar nelabai orentuojuosi esamoje situacijoje, tai dabar ir galvoju ar viską palikti tekėti sava vaga, ar jau reikia ir man pas būrėją........
Man amnezija- priminkit: Vida buria ar yra chiromantė? Tingiu atgal atsiversti, o be to, reiki ir temą greičiau priplepėti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 10 15, 15:47)
Man amnezija- priminkit: Vida buria ar yra chiromantė? Tingiu atgal atsiversti, o be to, reiki ir temą greičiau priplepėti
Primenu: Vida yra tarologė.
QUOTE(Gytarė @ 2007 10 15, 16:44)
Primenu: Vida yra tarologė.
Hmmm...O gal užsirašyti kitai savaitei?
QUOTE(Chiromante @ 2007 10 15, 10:09)
Del Malinausko,-manau,kad mazai kam reiketu rekomenduoti pas ji eiti...Jis,kaip koks gyvaciu patiekalas retai kam suprantamas ir megstamas.
Geras palyginimas.
sveikos, merginos:)
noreciau pabandyti is rankos, kad papasakotu.gal yra zinanciu, kad tai daro vilniuj.
ar teisybe pasake, kas pabande?
noreciau pabandyti is rankos, kad papasakotu.gal yra zinanciu, kad tai daro vilniuj.
QUOTE(raganiuxs @ 2007 10 15, 17:56)
sveikos, merginos:)
Tai apie Vidą ir šnekama. Va svarstau- skambinti ar neskambinti? Kuriuo laiku jai geriausiai skambinti? Gytare, pastumk mane, plyyyz...
QUOTE(vaižgantė @ 2007 10 15, 19:58)
Va svarstau- skambinti ar neskambinti? Kuriuo laiku jai geriausiai skambinti? Gytare, pastumk mane, plyyyz...
Galiu už Tave paskambinti.
Aš skambinau iš ryto, nes viską mėgstu daryti ryte.
As praeita savaite buvau pas Vida, ji man pasirode geresne psichologe, nei bureja. Ka as zinau 2 valandas prasedejau, pasikalbejau, o ar ka suzinojau...tai nelabai, va taip...niu prisake ji man daug, bus matyt ar pildysis.