Meetas buvo fantastiškas. Nė nepastebėjom, kaip prabėgo daugiau nei keturios valandos...
Neprisimenu tokio šaunaus vakaro ir tokių įdomių pokalbių, kokie vyko šindien Ačiū, raganaitės, kad suteikėt galimybę sudalyvaut ir man. Jau nekantraudama laukiu kito susitikimo
Man irgi labai patiko.. tik kažkiek dar žalia jaučiausi šiame reikale... bet neesmė..kompanija už tai buvo super...
Na va,ir as jau gryzau...visa kelia buvau tokia pakyleta tikrai buvo super .Labai dziaugiuosi,susipazinus su tom,kuriu nepazinojau.Gytare,tave kazkaip panasiai ir isivaizdavau,-esi be galo idomi asmenybe,Narajana isivaizdavau kitaip,bet realybe pranoko vaizduote,Vaizgante-turbo moteriske,o ypac po paskutinio pasakojimo .Vienu zodziu,visos saunuoles.Zydroji Svajone,prisijung prie musu meet'u,-nesvarbu,kad zalia...greit busi nebezalia :)Gaila,kad Marfa taip greit isvaziavo ir nedalyvavo visose idomybese Vienu zodziu,-greiciau ateitu ta lapkricio 9
QUOTE(Chiromante @ 2007 10 09, 21:17)
Na va,ir as jau gryzau...visa kelia buvau tokia pakyleta tikrai buvo super .Labai dziaugiuosi,susipazinus su tom,kuriu nepazinojau.Gytare,tave kazkaip panasiai ir isivaizdavau,-esi be galo idomi asmenybe,Narajana isivaizdavau kitaip,bet realybe pranoko vaizduote,Vaizgante-turbo moteriske,o ypac po paskutinio pasakojimo .Vienu zodziu,visos saunuoles.Zydroji Svajone,prisijung prie musu meet'u,-nesvarbu,kad zalia...greit busi nebezalia :)Gaila,kad Marfa taip greit isvaziavo ir nedalyvavo visose idomybese Vienu zodziu,-greiciau ateitu ta lapkricio 9
jeigu nereiks į darbą būtinai prisijungsiu... po susitikimo su jumis..ypač pabaigoje labai gerai pasijaučiau... lyg pažinočiau visas 10 metų šitas jausmas man naujas...
tikiuosi kito susitikimo metu jau nebebūsiu "žalia"..
QUOTE(vaižgantė @ 2007 10 09, 22:29)
Meetas buvo fantastiškas. Nė nepastebėjom, kaip prabėgo daugiau nei keturios valandos...
QUOTE(Chiromante @ 2007 10 09, 23:17)
Gytare,tave kazkaip panasiai ir isivaizdavau,-esi be galo idomi asmenybe.
Ačiū visoms už puikų vakarą.
QUOTE(žydroji svajonė @ 2007 10 09, 22:56)
Man irgi labai patiko.. tik kažkiek dar žalia jaučiausi šiame reikale... bet neesmė..kompanija už tai buvo super...
Ne tu viena taip jauteisi Tik šauniąją Vaižgantę mačiau jau antrą kartą, o visas kitas - pirmą. Bet kaip man buvo įdomu Lapkričio 9-ta, atrodo, penktadienis, tai tikiuos susitikimą palikt viena paskutinių..
Sveikos norėčiau Klaipėdoj apsilankyt pas kokią tikrai gerą būrėją, nes prieš kokius 5metus buvau pas Dana berods, tai tokias nesąmones šnekėjo, apie savo gyvenimą pasakojo o aš atėjau apie savo ateitį sužinot ir norėčiau tokios kuri apie mirtis nešneka ir kiek aš gyvensiu arba mano vyras gyvens
Na sveikos visos. Man taip pat vakar labai patiko.
Visą kelią paskui aikčiojau, kad 4 valandos prabėgo, net nepastebėjau. Vis gi gyvas bendravimas yra gyvas, neatstos interneto...
Ir aš džiaugiuosi su visomis susipažinusi
Visą kelią paskui aikčiojau, kad 4 valandos prabėgo, net nepastebėjau. Vis gi gyvas bendravimas yra gyvas, neatstos interneto...
QUOTE(Narajana @ 2007 10 10, 08:59)
Na sveikos visos. Man taip pat vakar labai patiko.
Tai jau tikrai,jeigu Narajana su savo zaviu pilvuku prasedejo daugiau nei keturias valandas ir nerode jokiu nuovargio pozymiu, (ir jei ne rupestingas vyras,kuris atvaziavo jos pasiimti)butume sedeje dar ilgai...o tiek dar moterisku ir raganisku kalbu neiskalbeta...
QUOTE(Chiromante @ 2007 10 10, 09:22)
Tai jau tikrai,jeigu Narajana su savo zaviu pilvuku prasedejo daugiau nei keturias valandas ir nerode jokiu nuovargio pozymiu, (ir jei ne rupestingas vyras,kuris atvaziavo jos pasiimti)butume sedeje dar ilgai...o tiek dar moterisku ir raganisku kalbu neiskalbeta...
ir žmonių neišgasdinta...
beje, eisiu pas Vaižgantę gausiu 1-ą reiki iniciaciją
QUOTE(žydroji svajonė @ 2007 10 10, 09:24)
oho...saunuole.puikus posukis gyvenime