Na matot kokios mes skirtingos:))))) O man pas ją patinka ir tinka.Gal pas kokį Malinauską, Virginiją ir etc. man irgi reikėtų tiek laiko,nes kiek girdėjau jie tikrai daug pataria, l. gilinasi į situaciją......jie gal iškalbingesni
(na negi tas 2,5 h jūs vien tik savo problemas sprendžiat?????Na gal.....tikiu, problema problemai nelygi....)ir kas buvo pas pastaruosius vėliau pas Svetą jiems nelabai patinka ji - sausokai pateikia informaciją....., žiūrėsim kaip Marfai, ar patiks.......
Na o mano atveju, aš dažniausiai einu su 1-2 konkrečiais klausimais, tame tarpe gaunu ir papildomos informacijos apie ateitį, kurios man per akis, aš pati mėgstu susidelioti ir apsvarstyti kaip aš elgsiuosi toje ar kitoje situacijoje....o dažniausiai apie tai galvoju, kai tai pradeda vykti.....
Kam kas ir kaip komercija kvepia, o man kaip tik, tie ilgi pokalbiai kvepia l.dideliu neaiškumu. Tik nesupykit čia mano nuomonė
Jei man 2 h. grūstų informaciją ir patarimus tai turbūt visiškai susipainiočiau:))))) Ir turbūt būčiau visiškai užhipnotizuota
ir tai ką pasakė būtinai turėtų išsipyldyti.
.......ką jau čia patarsi ir išvedžiosi....juk bus kaip bus....krito kortos ir patarinėk, gilinkis ir daryk ką nori 2h ar 15 min., o bus taip kaip turi būti........
Kaip ir dažniausiai mes visos pasakom: jo tiksliai taip man ir išbūrė, o aš dar netikėjau, na o jeigu dar ir labai tikėjau, tai išsipildė kvadratu (pasąmonės galia:)))))))))))))))))
Manau, kad burimo trukmė neturi didelės reikšmės, man didžiausias turtas gauta informacija.......o per kiek laiko ji gauta man vienodai šviečia
Kas buvo meete, girdėjo mano pasakojimą, kas man išsipildė, o aš išėjusi iš Svetos tą gautą informaciją išvis atmečiau ir pasakiau, kad čia didžiausia nesąmonė kurią ji man galėjo pasakyti, ir ką po mėnesio ta nesąmonė apsireiškė
)))))))
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2007 09 18, 11:30)
as irgi sunkiai isivaizduoju,ka galima pasakyti zmogui per 15 min.
Komercija kvepia
As,lyg ir neturiu jokiu dideliu problemu ir bedu,bet pas Malinauska net per 2-3 val nespejam visko aptarti.Pas Vida taip pat-2.40 min.(zinau,nes i laikrodi paziurejai,maniau,kad ne valanda nepraejo
)
Jūs turbūt kaip kolegos turit apie ką pašnekėti??????