Mane irgi labai trauke ir tebetraukia ismokti sio meno
planavau eiti i kursus, bet viskas susikolste taip, kad ta karta nesigavo, gal neatsitiktinai. Turiu as ne viena kalade taro kortu, buriausi ir draugem buriau kartais ir be mokslu, skaitydavau reiksmes ir is bendros situacijos kazka deliodavau, pataikydavau
kol viena karta po burimo seanso, gavau per galva, neitiesiogine prasme, ir gavau per vaika, kas ir yra skaudziausia, ir nors nezinojau ,kad reikia uz burima kazka gauti, ta prasme, kuris buriasi turi kazkaip atsilyginti uz tai, nesvarbu ar duonos gabaliuku ar lituku, bet ta karta, kai taip sakant gavau per makaule, aiskiai staigiai atsibusdama nakti suvokiau kodel taip ivyko, nezinau kaip ir is kur, tieisog zinojau uz ka gavau. ir aciu Dievui, gavau palyginus menkai, tik kaip perspejima. O kad dabar as taip aiskiai zinociau, kaip man pasielgti del mano dabartines gyvenimo makalynes, kaip ta nakti
todel kai uzsiimi burimu, reikia moketi kazkaip uz tai moketi tam tikra kaina, nes kai nemoki ir nesuvoki to, gali buti labai nekas
seniai pas jus bebuvau uzsukusi. ir, va perskaiciau man idomias mintis. . .ar cia sutapimas, bet reiskia as taip beburinedama sumokejau baisiai didele kaina