QUOTE(Grazus Vardas @ 2007 09 17, 10:31)
Suprantama, kad baisiau, ypac kai pamatai kazka negera pranasaujancias kortas Bet mane labai traukia ismokti to meno
Be to zinau kad daugelis mano artimuju to nesupras, pagalvos pasimaise man protelis tokiais dalykais uzssiimti... Ko gero as vistiek sieksiu to mokslo, vien del saves noreciau
Ka man galetum patarti Chiromante Tokia jau as esu, viska noriu isbandyti savo kailiu O jau kai uzsispiriu....
Be to zinau kad daugelis mano artimuju to nesupras, pagalvos pasimaise man protelis tokiais dalykais uzssiimti... Ko gero as vistiek sieksiu to mokslo, vien del saves noreciau
Ka man galetum patarti Chiromante Tokia jau as esu, viska noriu isbandyti savo kailiu O jau kai uzsispiriu....
tu pati sau geriausia patareje,juk vistiek padarysi tai,kaip nuspresi...O -"sieksiu to mokslo del saves..." manau,pradzia beveik visu tokia-"del saves" Tai liunas.Ne viena forumiete tau daug galetu papasakoti,ka tai reiskia.Praktikuotis tau teks ant savu,juk neisi i turgu ir neprasysi bulviu pardaveju,kad leistu ismest kortas (na gal alegorija ir nevisai tinkama,bet...).Toliau,-tu besipraktikuodama tiek visko pamatysi,ir nezinosi kaip pasakyti,...ar pasakyti.Juk kai nueini pas bureja uz pinigus,ji nerezia tau i akis to ka tikrai mato,o nors kiek apvynioja tai i vata,o mes dziugaujam,kaip viskas gerai krenta,nors pacios pasamonej puikiai zinom,kad yra kitaip(na as cia,aisku,apie juoduosius variantus).O patarsiu tau - AISKU EIK MOKYTIS,-geriau gailetis to,ka padarei,negu to,ko nepadarei
Papildyta:
QUOTE(Simply @ 2007 09 17, 10:38)
O gal plačiau žinai kiap yra su tais būrimais pakartotinais? Jei išburia tai, kas lemta, kodėl neit burtis? Kortos visada skirtingai rodo?
Manau,siuo klausimu,kaip ir kiekvienu klausimu ,yra ivairiu nuomoniu.as pasakysiu savaja.Niekas tau neisburia kaip lemta.Kortos krenta taip,kaip yra siuo momentu,t.y. didziausia tikimybe.Skaitykit zenklus!Zenklai atsiranda pries ivykius,o ne po ju.Galimybiu dazniausiai yra kelios.Ir jau sekancia diena kortos gali kitaip kristi.todel manau,kad kiek nori tiek ir eik,juk siuo atveju tai ir psichologiskai padeda ir apsiramini,isgirdus geras prognozes,juk eiti nori,o neini,tai tik pasidarai bereikalinga itampa ir taip sunkiu periodu.Nepretenduoju i profesionalu zinojima,bet neesu tolima nuo situ reikalu