QUOTE(Chiromante @ 2007 09 13, 01:48)
merginos,ypatingai tos,kurios zino mano situacija.Vel viskas persiskaiciuoja,-nesigauna man pabaigt su savo veikla.man reikia tikrai labai geros konsultacijos.nenoriu jokiu banaliu,tipo"jaunikis su zydrom akim".parekomenduokit kazka itin rimto.nelakstau pas bet ka,taigi patirties neturiu.pasiulykit ka nors Vilniuj
Sveikutė, na žiūriu tave vis gilyn traukia:(((((((O gal neverta taip pergyventi (jo, lengva pasakyti), gal paleisk viską tekėti sava vaga???????? Juk yra kaip yra.....na gal rašydama visko nepasakysiu ką noriu, bet pasistengsiu.....O pas būrėja, tu gi eini su konkrečiu klausimu, kadangi aš ėjau dėl princo tai taip ir būrė, o kažkada buvau visai dėl kitų dalykų.....mokslų, darbų, artimųjų sveikatos.
Draugė neseniai buvo išsibūrti, nes kažkada būrėja yra išbūrusi, kad po antro vaikelio gimimo mirs vienas iš jos tėvų, na ir ką.....o dabar viskas apsivertė, jokios mirtinos nelaimės nerodo, tik tėvelis "apturėjo" traumą darbe....
Visgi teisybę sako, dėl žmonių, kurie vienokiu ar kitokiu būdu pranašauja žmonėms ateitį,likimą......Jie turi patys būti labai stiprūs (ar skaitei?, viename L.ryte buvo straipsnelis apie 3-jų ar 4-ių būrėjų likimus????)Nei vienai iš jų nepavydžiu............
Jeigu patinka tavo užsiėmimas,tai VALIO, bet turi išmokti kažkaip apsisaugoti, išmokti neimti taip giliai į širdį, bet jeigu tas "malonumas", jau neduoda ramybės nei dieną nei naktį....... Lygtais Svijašo knygoje buvo neblogas palyginimas, apie žmogaus reakciją ir pergyvenimą.......1. Mes išgirstame per televiziją, kad kažkokioje ten Afrikos žemyno dalyje jau 3 mėnesiai sausra ir žmonės miršta be vandens. Mūsų reakciaja: ajajai, vargšai žmogeliai, kaip jiems sunku (ir mūsų pergyvenimas trunka daugiausia 5 minutes)......- viskas - pamiršom, gyvenam toliau......
ir 2. Mūsų name dingsta vanduo 3-ims mėnesiams (na ką ten mėnesiams) 3 dienom, ir pajausk ką jaučiame mes: gyveni daugiaaukštyje, šulinio per 5 - 50 km nerasi, didžiausias pasipiktinimas, teisybės ieškojimas, koliojimaisis, kaip taip galima šiais laikais........ir va, mes jau ne 5 minutes, o turbūt dar ilgai po vandens įjungimo PERGYVENSIM............
Tikiuosi tu mane supratai:)))))
Tikrai, iš visos širdies, norėčiau, kad galėtum jaustis kaip pirmoje situacijoje aprašyta....tik 5 minutėm pergyventi viską negera ir pamiršti.......