QUOTE(Kris_ @ 2007 05 21, 06:48)
siaip tavo teise rinktis, nusiperki licenzija ir tada tau spresti, nori ka nors daryti, ar ne...daugumoje kompaniju gali keleta menesiu nieko nepirkti, niekas uz tai nebaudzia. Prisireiks kokio daikto, nusipirksi, atsiras zmogus, kuris nores su tavim kurti sistema, priimsi ji i savo komanda. As ir is pradziu ziurejau skeptiskai, bet po to nutariau kad niekas nemus jei pameginsiu...
Gal ir neigiama mano savybė, bet aš imu tik tada, kai žinau, kad man tikrai to reikia.
QUOTE(namiseda @ 2007 05 22, 19:27)
Kadangi tos prekės ne narkotikai,tai kaip gali įsitraukti

Tai visos kasdieniniame gyvenime vartojamos priemonės,be kurių neprasideda nė vienas rytas ir nesibaigia nė vienas vakaras

Ir jeigu tu nusprendi,kad tau patinka šios firmos produkcija,tu ją perki,kaip pirktum ir kokią kitą .Ir prekybos centruose gauni nuolaidų kortelę - ir čia gauni nuolaidą.Ir jeigu kažkur parduotuvėj randi gražų ir gerą dalyką -papasakoji mamai,draugei,tetai-ir čia tas pats :4u:Prekybos centrai dar ne tokių dalykų sugalvoja vartotojams pritraukti

Ir visą pelną pasiima irgi prekybos centrai

O čia -tau premija išmokama už tai,kad vartotojus pritrauki
Dėl įsitraukimo kalbėjau ne apie pačius produktus (nors kas ten žino. mačiau filmą, kad greito maisto restoranų mėsainiuose yra kažkokių medžiagų, kurios veikia kaip narkotikai ir tu vis nori ir nori tų mėsainių), o sistemą. Pavyzdžiui, kai žaidi kokį kompiuterinį žaidimą su mašinom. Pravažiuoji trasą, atrakina naują, surenki kažkiek taškų, duoda mašinai upgrade'ų. Pažįstu žmogų, kuris tame versle yra. Tai dabar bando pritraukti daugiau žmonių, kad pasiektų kitą procento lygį ir kad galėtų į krūtesnius seminarus važinėti.
Tik jūs negalvokit, kad aš čia neigiamai atsiliepiu apie visą tą sistemą. Tiesiog pasakoju savo pastebėjimus. Yra ten ir gerų dalykų, pavyzdžiui, į parduotuvę eiti nebereikia