Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinis marketingas

QUOTE(Meškuolė @ 2007 05 20, 20:55)
bet man ten nepatinka, kad praktiškai renkiesi 1 iš 1. ir šiaip, įtraukia tave kaip kompiuterinis žaidimas - taškai, lygiai... gerai apgalvotas būdas vartotojams išlaikyti  biggrin.gif

Kadangi tos prekės ne narkotikai,tai kaip gali įsitraukti lotuliukas.gif Tai visos kasdieniniame gyvenime vartojamos priemonės,be kurių neprasideda nė vienas rytas ir nesibaigia nė vienas vakaras smile.gif Ir jeigu tu nusprendi,kad tau patinka šios firmos produkcija,tu ją perki,kaip pirktum ir kokią kitą .Ir prekybos centruose gauni nuolaidų kortelę - ir čia gauni nuolaidą.Ir jeigu kažkur parduotuvėj randi gražų ir gerą dalyką -papasakoji mamai,draugei,tetai-ir čia tas pats :4u:Prekybos centrai dar ne tokių dalykų sugalvoja vartotojams pritraukti blink.gif Ir visą pelną pasiima irgi prekybos centrai blink.gif O čia -tau premija išmokama už tai,kad vartotojus pritrauki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo namiseda: 22 gegužės 2007 - 19:28
QUOTE(Kris_ @ 2007 05 21, 06:48)
siaip tavo teise rinktis, nusiperki licenzija ir tada tau spresti, nori ka nors daryti, ar ne...daugumoje kompaniju gali keleta menesiu nieko nepirkti, niekas uz tai nebaudzia. Prisireiks kokio daikto, nusipirksi, atsiras zmogus, kuris nores su tavim kurti sistema, priimsi ji i savo komanda. As ir is pradziu ziurejau skeptiskai, bet po to nutariau kad niekas nemus jei pameginsiu...

Gal ir neigiama mano savybė, bet aš imu tik tada, kai žinau, kad man tikrai to reikia.

QUOTE(namiseda @ 2007 05 22, 19:27)
Kadangi tos prekės ne narkotikai,tai kaip gali įsitraukti lotuliukas.gif Tai visos kasdieniniame gyvenime vartojamos priemonės,be kurių neprasideda nė vienas rytas ir nesibaigia nė vienas vakaras smile.gif Ir jeigu tu nusprendi,kad tau patinka šios firmos produkcija,tu ją perki,kaip pirktum ir kokią kitą .Ir prekybos centruose gauni nuolaidų kortelę - ir čia gauni nuolaidą.Ir jeigu kažkur parduotuvėj randi gražų ir gerą dalyką -papasakoji mamai,draugei,tetai-ir čia tas pats :4u:Prekybos centrai dar ne tokių dalykų sugalvoja vartotojams pritraukti blink.gif Ir visą pelną pasiima irgi prekybos centrai blink.gif O čia -tau  premija išmokama už tai,kad vartotojus pritrauki smile.gif

Dėl įsitraukimo kalbėjau ne apie pačius produktus (nors kas ten žino. mačiau filmą, kad greito maisto restoranų mėsainiuose yra kažkokių medžiagų, kurios veikia kaip narkotikai ir tu vis nori ir nori tų mėsainių), o sistemą. Pavyzdžiui, kai žaidi kokį kompiuterinį žaidimą su mašinom. Pravažiuoji trasą, atrakina naują, surenki kažkiek taškų, duoda mašinai upgrade'ų. Pažįstu žmogų, kuris tame versle yra. Tai dabar bando pritraukti daugiau žmonių, kad pasiektų kitą procento lygį ir kad galėtų į krūtesnius seminarus važinėti.

Tik jūs negalvokit, kad aš čia neigiamai atsiliepiu apie visą tą sistemą. Tiesiog pasakoju savo pastebėjimus. Yra ten ir gerų dalykų, pavyzdžiui, į parduotuvę eiti nebereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 05 26, 07:57)
Yra ten ir gerų dalykų, pavyzdžiui, į parduotuvę eiti nebereikia  mirksiukas.gif

Bet pats geriausias dalykas-tai prekė.Nebeįsivaizduoju kai kurių gyvenimo momentų be kai kurių produktų 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, siaip jei yra norinciu galeciau nusivesti i seminara klaipedoje arba siluteje (nemokamai) mirksiukas.gif paklausytumete kas ir kaip daroma smile.gif
Atsakyti
Sveiki, skaiciau labai daug pasisakymu apie daugumos tinklinio marketingo kompaniju. Ka noriu pasakyti, kad siuo metu esu GNLD kompanijos darbuotoja, si kompanija gamina tikrai labai kokybiskus ir gerus produktus, kurie zmogui reikalingi nuo ryto iki vakaro, be to si kompanija yra legali ir veikia pagal Lietuvos Respublikos istatymus, ne taip kaip AMWAY(jeigu taip parasiau jos pavadinima) ir kai raso, kad GNLD kompanijos produktai brangus, tai duosiu viena pvz.: AMWAY skalbimo milteliu 1 kg kiek zinau kainuoja 90 Lt, o GNLD 5 kg ekologisku milteliu koncentratas tik 163 Lt. Ir panasiai. smile.gif
Taip pat esu vartojus ir papildus AMWAY, kai konsultantas sios kompanijos man pardave papildus, kuriuos man priskyre ju samdoma "gydytoja" kuri nustato ko reikia pagal taskus, buvau sokiruota, namu salygom is pradarytos pakuotes man suskaiciavo menesine doze, sudejo i maiseli ir pardave, paskaiciave gan nemaza kaina. O cia GNLD pakuotes neardomos. O Aloe Vera gerimas tai nuostabus, skradininkams, pavargusiems, net kudikiams kuriuos kamuoja pilvuko putimas yra naturalus nepamainomas produktas keli lasai karts nuo karto ir problemos baigtos thumbup.gif .
Atsakyti
manyciau kad reiktu diskutuoti apie tinklini marketinga apskritai, o ne apie atskiras kompanijas...nereikia giriant savo kompanija peikti amway, nes jei nori taip daryti, atlik konkrecius nesaliskus palyginimus, tarkim nusipirk tu paciu skalbimo milteliu is amway ir is savo parduotuves, sunaudok abi pakuotes, palygink kurios ilgiau uztenka, kurie geriau skalbia ir pan, o ne peik nes tau taip atrodo.Juolab kad 4,5kg milteliu pakuote kainuoja apie 130,89lt (keliais centais kaina svyruoja priklausomai nuo zloto vertes)Pirma issiaiskink kaip yra,po to snekek. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(airuna @ 2007 08 28, 00:41)
Sveiki, skaiciau labai daug pasisakymu apie daugumos tinklinio marketingo kompaniju. Ka noriu pasakyti, kad siuo metu esu GNLD kompanijos darbuotoja, si kompanija gamina tikrai labai kokybiskus ir gerus produktus, kurie zmogui reikalingi nuo ryto iki vakaro, be to si kompanija yra legali ir veikia pagal Lietuvos Respublikos istatymus, ne taip kaip AMWAY(jeigu taip parasiau jos pavadinima) ir kai raso, kad GNLD kompanijos produktai brangus, tai duosiu viena pvz.: AMWAY skalbimo milteliu 1 kg kiek zinau kainuoja 90 Lt, o GNLD 5 kg ekologisku milteliu koncentratas tik 163 Lt. Ir panasiai.  smile.gif
Taip pat esu vartojus ir papildus AMWAY, kai konsultantas sios kompanijos man pardave papildus, kuriuos man priskyre ju samdoma "gydytoja" kuri nustato ko reikia pagal taskus, buvau sokiruota, namu salygom is pradarytos pakuotes man suskaiciavo menesine doze, sudejo i maiseli  ir pardave, paskaiciave gan nemaza kaina. O cia GNLD pakuotes neardomos. O Aloe Vera gerimas tai nuostabus, skradininkams, pavargusiems, net kudikiams kuriuos kamuoja pilvuko putimas yra naturalus nepamainomas produktas keli lasai karts nuo karto ir problemos baigtos thumbup.gif .

Viena apsmeizei, kita pagyrei...cia viskas aisku, o tai ka apie tinklini marketinga norejai pasakyti??nes cia neita tema pataikei su savo pasisakymu..
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2004 01 22, 19:23)
Koks čia netinklinis marketingas, jei man įtraukus kuo daugiau žmonių aš gaunu didesnį atlyginimą.  tongue.gif Tas pats š..., tik tik kitoj saujoj.  laugh.gif Daugelis firmų tai daro, pvz. draudimo bendrovės. Tai nėra toks jau didelis baubas, tik svarbiausią pasirinkti veiklos sritį iš kurios dar galima pralobti, o tada nepavėluoti į traukinįsmile.gif. Šiuo metu norinčioms išbandyti siūlau tikrai pelningą dalyką: sudarinėti pensijų kaupimo sutartis. Mokame nuo 50 iki 80 Lt. bandomuoju laikotarpiu, vėliau 80Lt, dar vėliau 85 - 105. Kursai nemokami. Pradinio mokesčio nėra. Susidomėjus prašau rašyti į asmeninę. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikos paskaičiau jusu aprašymus apie tinklini marketingą,as pries 3 metus pradejau dirbti firmoje FABERLIC tinkliniame marketinge ir man labai patiko dabar gerai uzdirbu daugiau uz savo vyra,tai man buvo visai nauja niekada nemaniau tokio darbo dirbti,nieko neismaniau kaip sakoma buvau zalia.sios firmos labai geros salygos ir tikrai galima uzsidirbti,jei kas galvojat galit pameginti gal ir jums pasiseks kaip man thumbup.gif
Atsakyti
Na,pagaliau-nors vienas konkretus atsiliepimas iš patirties doh.gif O tai vis diskutuoja tos ,kurios niekada nebandė,tik girdėjo iš tokių pačių nebandžiusių,kaip tai niekaip tikę,nesąmonė,apgaulė,š... ir t.t. lotuliukas.gif Gal dabar daugiau norinčių pabandyti atsiras?Tuo labiau,kad tai jokios rizikos ir jokių papildomų investicijų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2007 09 05, 15:33)
Na,pagaliau-nors vienas konkretus atsiliepimas iš patirties doh.gif O tai vis diskutuoja tos ,kurios niekada nebandė,tik girdėjo iš tokių pačių nebandžiusių,kaip tai niekaip tikę,nesąmonė,apgaulė,š... ir t.t. lotuliukas.gif Gal dabar daugiau norinčių pabandyti atsiras?Tuo labiau,kad tai jokios rizikos ir jokių papildomų investicijų 4u.gif

Taip sioje kompanijoje nera jiokois ryzikos ir investuoti nereikia,o bandyti galima,jei nebandysi tai visa laika ir galvosi,kaip tame marketinge dirbama,o is tkruju tai labai idomus darbas tuo labiau kad jame pati sau seimininke gali laika pasiskirstyti taip kaip tau patogu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, chia atradau idomu straipsneli. Keista, bet pritariu pasisakymui del nedirbanchiuju MLM versle pliotkininku. Kai dirbi, tai tada zhinai kas prie ko ir koks skirtumas ar panashumas. DIrbu MLM versle jau bemaž metai laiko. Galiu pasidalinti palyginimu (realiais faiktais) apie GNLD ir AMWAY. Žinau nemažai svarbių faktų. Tačiau turiu pirmiau žinoti, ar kas nors nori apie tai skaityti. Kad nebūtų taip, kaip su tais pliotkininkais. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(weiss @ 2007 10 23, 04:01)
Na, chia atradau idomu straipsneli. Keista, bet pritariu pasisakymui del nedirbanchiuju MLM versle pliotkininku. Kai dirbi, tai tada zhinai kas prie ko ir koks skirtumas ar panashumas. DIrbu MLM versle jau bemaž metai laiko. Galiu pasidalinti palyginimu (realiais faiktais) apie GNLD ir AMWAY. Žinau nemažai svarbių faktų. Tačiau turiu pirmiau žinoti, ar kas nors nori apie tai skaityti. Kad nebūtų taip, kaip su tais pliotkininkais.  unsure.gif

Aš taip pat išbandzius daugeli firmu bet galiu patikinti kad faberlic marketingo planas pats lengviausias nereikia investiciju o ir produkcija labai gera ir perkama,dar ir kainos neblogos tap kad viskas man šioje firmoje labai patinka mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti