Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinis marketingas

QUOTE(Mintee @ 2006 02 11, 08:54)
tai kaip as placiau papasakosiu, jei nuo pabegau  biggrin.gif

siek tiek galima rast cia

Permečiau akimis ir tikrai pakankamai nerimtai firmelė atrodo, ven pavadinimo keitimas kelis kartus taij nesamonė, tačiau, kad TM laikai praeityje - tikrai abejočiau, kaip tik kitose šalyse pardavimai TM būdu tik didėja ax.gif
REikia tiesiog susirasti įmonę, kuri toje šalyje yra dar nauja, taigi, nebus daug kas susidūrę su ja ir platinę paslaudas ar prekes.
Atsakyti
Beje AVON nelabai turi tinklini marketinga. Jie tik prekiauja isnesiojamaja prekyba.
Atsakyti
Tinklinis marketingas tikrai rimtas dalykas, tik svarbiausia surasti rimta firma.
As pati uzsiimu TM. Firma, kuriai atstovauju pasaulio rinkoje gyvuoja jau beveik 60 metu. Ir butent dabar plecia tinkla Lietuvoje. Todel yra gan gera erdve plesti tinkla ir uzsidirbti.
Prekiauja ji maisto papildais, kosmetika, bei namu prieziuros priemonemis. Papildai yra kuriami pagal PSO(Pasaulio Sveikatos Organizacija)rekomenduojama maisto produktu piramide. Produktai tikrai aukstos kokybes, nealergiski ir netersiantys gamtos. Si firma turi net savo Mokslininku taryba, kuri ir atsako uz produkcijos kokybe.
Yra sukurta tikrai gera distribiutoriu skatinimo programa. Visa veikla aiski ir skaidri. Kiekviena savaite vyksta atviri susirinkimai, kur kiekvienas gali dalyvauti ir placiau suzinoti apie sia firma.

Nebusiu tokia paslaptinga ir pasakysiu firmos pavadinima: GNLD international.

Placiau galite pasiskaityti: www.gnld.com

JEI KAS DOMISI REALIOMIS UZSIDIRBIMO GALIMYBEMIS AR NORITE DAUGIAU INFORMACIJOS, RASYKITE I MANO ASMENINE PASTO DEZE.
Atsakyti
QUOTE(juzepka @ 2006 08 14, 22:00)
Tinklinis marketingas tikrai rimtas dalykas, tik svarbiausia surasti rimta firma.
As pati uzsiimu TM. Firma, kuriai atstovauju pasaulio rinkoje gyvuoja jau beveik 60 metu. Ir butent dabar plecia tinkla Lietuvoje. Todel yra gan gera erdve plesti tinkla ir uzsidirbti.
Nebusiu tokia paslaptinga ir pasakysiu firmos pavadinima: GNLD international.

Turiu ir aš registraciją toje firmoje, perku papildus ir namų priežiūros priemones, dar kai ką iš kosmetikos. Man patinka. Tik kad per daug verslavotis nespėju. O dėl uždarbio g.gif: gal ir įmanoma, tik aišku, reikia įdėti nemažai darbo, nėr viskas taip paprasta kaip pasakojama per pristatymus mirksiukas.gif
Pamiršai paminėt, kad dabar naujiems žmonėms galioja naujas planas, pagal kurį kur kas geresnės sąlygos pradėti nei buvo prieš pusmetį ir dabar jie jau oficialūs Lietuvoje mirksiukas.gif Esminis pliusas - kad užsisakau internetu ir per 1-2 dienas pristato tiesiai į namus. Nereikia niekur važiuoti ir nieko gaudyti.
Ir dar: mokslininkų taryba yra kūrėjai tų priemonių, o už kokybę atsako pati firma. (kol kas kokybe nenusivyliau. Valiklių kitokių nebeperku, o maisto papildai tikrai veikia, pagražėjo mano oda ir energijos kaip pas arklį atsirado).
Atsakyti
Ačiū Jadzka už mpapildymą rolleyes.gif Pirmoje žinuteje per daug plėstis nenorėjau. Viskas ką parašei gryna tesybė. Aš pati pasišoviau plėsti tinklą tik todėl, kad nenusivyliau produkcija ir galiu iš savo patirties pasakyti, kad papildai tikrai duoda gana greitus teigiamus rezultatus. thumbup.gif

Ir man labai priimtina GNLD koncepcija: valikliai universalūs, taupūs ir draugiški aplinkai, o papildai gaminami tik iš geriausios kokybės vaisių, daržovių ir kitų naturalių medžiagų + visa produkcija išleidžiama į rinką tik moksliškai ištyrus ir įrodžius jų efektyvumą.
Atsakyti
Visai gal ir noreciau uzsiimti tinkliniu marketingu, alia kazkaip nerandu tos SAVO prekes, kuri man tikrai patiktu g.gif

Siaip buvau labai AMWAY susidomejusi, alia kad jie nelegalus cia LT, tai kazkaip be rysio. O GNLD man prekes per brangios...

4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2006 11 08, 17:28)
O GNLD man prekes per brangios...

4u.gif

Ir jos to vertos.
Tau vienai gal ir brangios, bet tu gali bendradarbiaut su artimu žmogum, kuris galėtu padėt pradėti, tai gali būt ir mama ir sutuoktinis, sutartis viena, o į tokią veiklą gali įsitraukt visa šeima. Pažystu pora panelių neturinčių 18, tai sutartys mamų vardu ir joms puikiai sekasi. Šis verslas gali but ir paveldimas, ir parduodamas.
Atsakyti
Dėl to AMWAY nelegalumo:nėra jos atstovybės Lietuvoje,todėl prekes veža iš Lenkijos sandėlių,nes jie arčiausiai ir etiketės ant produktų nelietuviškos.Bet juk tas,kas perka šias prekes,turi sudaręs sutartį su AMWAY kompanija,nusipirkęs licenziją.Kadangi nėra atstovybės,tai jis negali tų produktų platinti,nešioti,bet pats pirkti tai tikrai gali.Čia tas pats kaip apsipirkti parduotuvėj,tik ne Lietuvoj,bet Lenkijoj.Visa tai galima daryti Vokietijoj,ar kitoj šaly,kur yra šios firmos atstovybė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2007 03 09, 19:49)
Dėl to AMWAY nelegalumo:nėra jos atstovybės Lietuvoje,todėl prekes veža iš Lenkijos sandėlių,nes jie arčiausiai ir etiketės ant produktų nelietuviškos.Bet juk tas,kas perka šias prekes,turi sudaręs sutartį su AMWAY kompanija,nusipirkęs licenziją.Kadangi nėra atstovybės,tai jis negali tų produktų platinti,nešioti,bet pats pirkti tai tikrai gali.Čia tas pats kaip apsipirkti parduotuvėj,tik ne Lietuvoj,bet Lenkijoj.Visa tai galima daryti Vokietijoj,ar kitoj šaly,kur yra šios firmos atstovybė. 4u.gif

AMWAY-tai vartotuju tinklas.ir tikrai visi vartotojai perka preke legaliai.ka reiskia zodis platinti,pagal mane nesioti po istaigas. g.gif jai nori AMWAY daryti ,kaip versla platinti-negalima.As visiem paisau shema,ten supermatosi,kik gauni is pardavimu,o kiek is savo internetiniu parduotuviu kurima mirksiukas.gif
Atsakyti
nezinau, perskaiciau visa tema ir galiu pasakyti, kad man tas jusu tinklinis marketingas tai grynas agentu darbas. juk taip pat reikia pardavineti prekias. gal tie kurie labai landus ir iskalbus tai ir uzsidirba, bet siaip tuo uzsiimti tai doh.gif pasikvieti drauges ne kad pakalbeti, o kad kazkokias prekias iskistum. neiciau as pas tokia "drauge" arba neiciau jai suzinociau kad siandien bus tai pristatoma.
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2007 04 10, 01:42)
nezinau, perskaiciau visa tema ir galiu pasakyti, kad man tas jusu tinklinis marketingas tai grynas agentu darbas. juk taip pat reikia pardavineti prekias. gal tie kurie labai landus ir iskalbus tai ir uzsidirba, bet siaip tuo uzsiimti tai  doh.gif pasikvieti drauges ne kad pakalbeti, o kad kazkokias prekias iskistum. neiciau as pas tokia "drauge" arba neiciau jai suzinociau kad siandien bus tai pristatoma.

Ne visi vienodai dirba g.gif Vieni prisiperka prekių ir bando jas parduoti šimtaprocentinėm kainom jas išnešiodami(nelegalus dalykas,nes sutartyje aiškiai nurodyta,kad to daryti negalima) ir iš to gyvena:blink: Man toks principas nepriimtinas ir neįdomus blink.gif Aš prekių nenešioju ir nesiūlau.Aš norintiems paklausyti apie AMWAY,apie tai,ką ji gamina,kaip gamina,iš ko gamina,kaip perkant sau ir renkant taškus galima papildomų pajamų užsidirbti suorganizuoju šios firmos prisistatymą mirksiukas.gif Prisistatymų metu niekas pirkti nesiūlo ir produktų nerodo.Kas nori,gali katalogą pavartyti 4u.gif
Atsakyti
jei kazkam kazkas neaisku apie tinklini marketinga, galiu persiusti knygute ten viskas labai aiskiai ir idomiai isdestyta, amway siaip labai perspektyvus dalykas juolab kad yra super mokymosi sistema pas juos, ivairus seminarai, man labai patiko, juolab kad mano vienas geras draugas jau senokai tuo uzsiima ir labai rekomendavo smile.gif
tai vat, jei idomu paskaitineti apie tm parasykit, geriausia i e-mail'a kristinasimonyte@gmail.com
Papildyta:
beje, ta knyga nera parasyta konkrecios firmos, ten tik bendrai apie tinklini marketinga, nenoriu reklamuoti kazkokios firmos, tiesiog bendram susipazinimui smile.gif
Atsakyti