QUOTE(juzepka @ 2006 08 14, 22:00)
Tinklinis marketingas tikrai rimtas dalykas, tik svarbiausia surasti rimta firma.
As pati uzsiimu TM. Firma, kuriai atstovauju pasaulio rinkoje gyvuoja jau beveik 60 metu. Ir butent dabar plecia tinkla Lietuvoje. Todel yra gan gera erdve plesti tinkla ir uzsidirbti.
Nebusiu tokia paslaptinga ir pasakysiu firmos pavadinima: GNLD international.
Turiu ir aš registraciją toje firmoje, perku papildus ir namų priežiūros priemones, dar kai ką iš kosmetikos. Man patinka. Tik kad per daug verslavotis nespėju. O dėl uždarbio

: gal ir įmanoma, tik aišku, reikia įdėti nemažai darbo, nėr viskas taip paprasta kaip pasakojama per pristatymus
Pamiršai paminėt, kad dabar naujiems žmonėms galioja naujas planas, pagal kurį kur kas geresnės sąlygos pradėti nei buvo prieš pusmetį ir dabar jie jau oficialūs Lietuvoje

Esminis pliusas - kad užsisakau internetu ir per 1-2 dienas pristato tiesiai į namus. Nereikia niekur važiuoti ir nieko gaudyti.
Ir dar: mokslininkų taryba yra kūrėjai tų priemonių, o už kokybę atsako pati firma.
(kol kas kokybe nenusivyliau. Valiklių kitokių nebeperku, o maisto papildai tikrai veikia, pagražėjo mano oda ir energijos kaip pas arklį atsirado).