QUOTE(ieskauauto @ 2009 11 17, 19:09)
Kaip matome, yra nemazai kompaniju (ir speju dar ne visos cia, kurios Lietuvoj veikia). Kaip zinoti, su kuriomis prasideti, o su kuriomis ne?

Be to, kaip atskirti, kuri yra tinklinio marketingo kompanija, o kur tiesioginiai pardavimai?
Na, mano supratimu, svarbiausi kriterijai yra produktas ir tinklas.
Kompanijos, turincios tik produkta, bet neturincios tinklo, yra tiesiog tiesioginio pardavimo kompanijos - ju platintojai tiesiog perka - perparduoda prekes, bet neturi tiesioginio sponsoriaus, nekuria po savimi grupes ir negauna kazkokiu premiju, procentu, ar kaip ten vadintum, nuo savo grupes veiklos rezultatu.
Kompanijos, turincios ir produkta, ir tinkla, yra tinklinio marketingo kompanijos, t.y., jos per distributoriu tinkla realizuoja savo produkta, o distributoriai is savo tinklo papildomai uzdirba.
Kompanijos, kuriose yra tik tinklas, bet is esmes nera produkto, nieko nerealizuoja, todel tai laikoma finansine piramide, ir, kiek zinau, tai nera legalu.
Esu skaiciusi daugybe patarimu, kriteriju, kaip ivertinti kompanija, ar verta su ja prasideti... Su kai kuriais is ju nesutinku... Bet tai tik mano nuomone.
Mano galva, reiketu rinktis kompanija, kurios produktas yra artimas dusiai (t.y., tu sugebesi ji tinkamai su ugnele reklamuoti ir parduoti), kurios produktas yra plataus vartojimo preke (pamenu, kazkada bande Lietuvoj prasisukti mlm kompanija, parduodanti viagros analoga moterims...

ilgai negyveno...), kurios produktas yra iperkamas (ypac turint galvoje dabartine situacija), be abejo, butinai kokybiskas (bele kokio s... ir taip pilni prekybos centrai...), taip pat siulau atsizvelgti i marketingo plana, ar jis neskatina distributoriu konkurencijos, ar visi pinigu srautai nesuplaukia i virsu, ar uzsifiksuoja pasiektas lygis, ar yra saugiklis, apsaugantis nuo galimo pajamu negavimo del tavo ir tavo grupes lygio susilyginimo ir t.t., dar, manau, svarbu privalomu pirkimu dydis, verte, reikalinga investicija pradziai ir t.t....
Siulau neskubeti, ramiai pabendrauti su visu idomiu kompaniju atstovais, smulkiai viska issiaiskinti, palyginti, o tada ir issirinkti viena, o gal net ir dvi (kas sunkiai kokybiskai pavyksta) kompanijas
Papildyta:
QUOTE(rroses @ 2009 11 18, 01:13)
Čia jau gerą klausimą uždavėte
dabar visi pradės girti savo kompanijas 
O jei rimtai kaip sužinoti

geriausiai susirinkti apie visas komapnijas info ir palyginti jas

aš bent jau rinkausi pagal mano nuomone man tinkamiausią marketingą, kad būtų kuo mažiau kažko privalomo, kažkokių mokesčių ir t.t.
Taigi dabar ne vienerius metus atstovauju Tiens (Tianshi) kompanijai, tad jei susidomėsite galėsiu suteikti daugiau info 
Galite rašyti ir į až
Sorry, uzkliuvo