QUOTE(riasytia @ 2009 11 10, 22:40)
galiu pasakyt, kad XXI amziui visko pasitaiko.. Jusu ziniai cia pinigai pinigus daro..nereik nieko pardavinet kaip visi iprate..

ir kaip minejau uz sumoketus 35$ gauni 250$ i savo saskaita..
www.startworkmarketing.lt lietuviskas tinklapis.kas norit galit pasiziuret, o jei norit orginalo www.startworkmarketing.com ten labai aiskiai viskas parasyta..
Tikiuosi, kad pati suprantat, kur įsivėlėt

Firmos kurios parduoda produktus ir moka nuo apyvartos komisinį yra MLM firmos. Veikiančios legaliai ir t.t. Teisėtos. O tokio tipo kaip Jūsų pateiktas pasiūlymas yra tik finansinė nelegali piramidė. Tokią pat buvo sukuręs ponas Madofas.

Tik jo didesnė ir jis pinigus neva investuodavo.
Jūsų atveju, konkrečiai rašoma, kad pinigai mokami už galvas, o ne už apyvartą. Nes apyvartos paprasčiausiai nėra. yra tik žmonės, kurie už įsitraukimą turi sumokėt 35 USD
Būdamas SM adminu atkreipčiau didesnį dėmesį į tokius rašytojus ir siūlytojus.
Geros dienos
Papildyta:
QUOTE(Moksliukė @ 2009 11 05, 17:10)
Ar su Amway dar ką galima uždirbti?- daugelis jais nusivylę ir jame tik keli produktai verti dėmesio.
Kas dirba uždirba:) Mes tik vartojam su žmona. Tai tik po 200 - 300 Lt. pasidarom per mėnesį. nedidelė mūsų piramidė.
O produktais patenkinti: ir skystas muilas, ir dušo žele, ir šampūnas, ir vitaminai (maisto papildai), universalus valiklis, valiklis voniai, valiklis virtuvei, orkaičių valiklis, stiklo valiklis, skalbimo milteliai, baliklis, skalbinių minkštiklis, purškiamas dezodorantas, gabalinis muilas, WC valiklis, veido valymo ir priežiūros sistema.
Tiek išbandęs esu. Visi patiko. Nei vienas nenuvylė. Visus naudoju, kai prireikai ir turiu namie. Gal reikia ką išplaut, ko kiti (GNLD) valikliai neišplauna?
Su sąlyga, kad jei išplaus - iškart sudarysit sutartį su Amway...
QUOTE(jurgaite @ 2009 11 07, 08:51)
Aš pati platinu GNLD produkciją. Jei įdomu, parašyk į až.
Papildyta:
Visi visi, kam įdomios naujos galimybės, rašykit man į AŽ. Pati platinu GNLD produkciją. Legalumas, pritatymas nemokamai į namus bei apmokėjimo sistema O Amway truputį nusivyliau...
Aš irgi nusivyliau GNLD, nes per mažas prekių asortimentas...

o tie kurie yra, nedaug skiriasi nuo Amway. Jei tinka Amway, kodėl turėčiau rinktis kitus?