QUOTE(Bees @ 2009 05 04, 14:56)
Man tai keista, kad patys MLM konsultantai "pila" vieni ant kitų. Nu nereikia :-) Galima gražiai pasiginčyti, išsiaiškinti - kaip, kas. O dabar - pasta bloga, kordicepsas neįsisavinamas... Aš (kol kas kaip vartotoja) galiu pasakyt, kad Amway papildai nepakartojami, pasta tikrai gera, Locą irgi naudoju, patenkinta esu. Toliau - Tianshi (Tiens) Kordicepsas - super, kalcis, Chitozanas, cinkas, dvigyba celiuliozė - labai pagerina sveikatą, Fohow kordicepsą irgi gyrė eilinis vartotojas. Dar ir daugiau galėčiau vardinti :-) Tai va, ką norėjau pasakyt, produktų daug geros kokybės, todėl manau nereikia varyti vieniems ant kitų, o kaip tik populiarinti Lietuvoje tinklinį marketingą kaip verslą. Ši šaka tokia populiari Vakarų pasaulyje, milijonai žmonių dirba ir džiaugiasi, yra gerbiami. O pas mus, Lietuvoje, tinklinis marketingas tapatinamas su kažkokiom sektom, niekinamas. Matyt todėl žmonėms ir dirbti yra psichologiškai sunku... Aš asmeniškai galvoju, kad šis verslas yra labai atsakingiems, savarankiškiems ir labai darbštiems žmoniems - nes vidinė motyvacija ir savęs skatinimas yra stipriųjų sąvybės. Ofise sėdintiems reikia "botagėlio", kad gerai dirbtų. O čia žmonės patys stengiasi ir nedejuoja, nevagia, o dirba. Aš pati dirbu vadovaujantį darbą ir matau, kaip reikia "paspirti" į užpakalius stabilų atlyginimą gaunantiems. O va konsultantai tinklininkai, iš kurių perkam produkciją - patys stengiasi, laksto be jokių įsakymų.
Kaip pirstu i aki