Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinis marketingas

QUOTE(Bees @ 2009 05 04, 14:56)
Man tai keista, kad patys MLM konsultantai "pila" vieni ant kitų. Nu nereikia :-) Galima gražiai pasiginčyti, išsiaiškinti - kaip, kas. O dabar - pasta bloga, kordicepsas neįsisavinamas... Aš (kol kas kaip vartotoja) galiu pasakyt, kad Amway papildai nepakartojami, pasta tikrai gera, Locą irgi naudoju, patenkinta esu. Toliau - Tianshi (Tiens) Kordicepsas - super, kalcis, Chitozanas, cinkas, dvigyba celiuliozė - labai pagerina sveikatą, Fohow kordicepsą irgi gyrė eilinis vartotojas. Dar ir daugiau galėčiau vardinti :-) Tai va, ką norėjau pasakyt, produktų daug geros kokybės, todėl manau nereikia varyti vieniems ant kitų, o kaip tik populiarinti Lietuvoje tinklinį marketingą kaip verslą. Ši šaka tokia populiari Vakarų pasaulyje, milijonai žmonių dirba ir džiaugiasi, yra gerbiami. O pas mus, Lietuvoje, tinklinis marketingas tapatinamas su kažkokiom sektom, niekinamas. Matyt todėl žmonėms ir dirbti yra psichologiškai sunku... Aš asmeniškai galvoju, kad šis verslas yra labai atsakingiems, savarankiškiems ir labai darbštiems žmoniems - nes vidinė motyvacija ir savęs skatinimas yra stipriųjų sąvybės. Ofise sėdintiems reikia "botagėlio", kad gerai dirbtų. O čia žmonės patys stengiasi ir nedejuoja, nevagia, o dirba. Aš pati dirbu vadovaujantį darbą ir matau, kaip reikia "paspirti" į užpakalius stabilų atlyginimą gaunantiems. O va konsultantai tinklininkai, iš kurių perkam produkciją - patys stengiasi, laksto be jokių įsakymų.

Kaip pirstu i aki tongue.gif labai geri zodziai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki, darau uzsakymus syvakar is Amway kadomina iki 30% pigiau rasykit.
Atsakyti
QUOTE(Bees @ 2009 05 04, 14:56)
Man tai keista, kad patys MLM konsultantai "pila" vieni ant kitų. Nu nereikia :-) Galima gražiai pasiginčyti, išsiaiškinti - kaip, kas. O dabar - pasta bloga, kordicepsas neįsisavinamas... Aš (kol kas kaip vartotoja) galiu pasakyt, kad Amway papildai nepakartojami, pasta tikrai gera, Locą irgi naudoju, patenkinta esu. Toliau - Tianshi (Tiens) Kordicepsas - super, kalcis, Chitozanas, cinkas, dvigyba celiuliozė - labai pagerina sveikatą, Fohow kordicepsą irgi gyrė eilinis vartotojas. Dar ir daugiau galėčiau vardinti :-) Tai va, ką norėjau pasakyt, produktų daug geros kokybės, todėl manau nereikia varyti vieniems ant kitų, o kaip tik populiarinti Lietuvoje tinklinį marketingą kaip verslą. Ši šaka tokia populiari Vakarų pasaulyje, milijonai žmonių dirba ir džiaugiasi, yra gerbiami. O pas mus, Lietuvoje, tinklinis marketingas tapatinamas su kažkokiom sektom, niekinamas. Matyt todėl žmonėms ir dirbti yra psichologiškai sunku... Aš asmeniškai galvoju, kad šis verslas yra labai atsakingiems, savarankiškiems ir labai darbštiems žmoniems - nes vidinė motyvacija ir savęs skatinimas yra stipriųjų sąvybės. Ofise sėdintiems reikia "botagėlio", kad gerai dirbtų. O čia žmonės patys stengiasi ir nedejuoja, nevagia, o dirba. Aš pati dirbu vadovaujantį darbą ir matau, kaip reikia "paspirti" į užpakalius stabilų atlyginimą gaunantiems. O va konsultantai tinklininkai, iš kurių perkam produkciją - patys stengiasi, laksto be jokių įsakymų.

drinks_cheers.gif thumbup.gif clap_1.gif ploja.gif
Labai tiksliai ir šauniai pasakyta!!!
Atsakyti
QUOTE(gedasss @ 2009 05 04, 15:40)
Sveiki, darau uzsakymus syvakar is Amway kadomina iki 30% pigiau rasykit.

Niu va :-) Šiandien ryte užsisakiau bemaž už 200 Lt iš Amway. Galėjai anksčiau pasiūlyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bees @ 2009 05 04, 15:56)
populiarinti Lietuvoje tinklinį marketingą kaip verslą. Ši šaka tokia populiari Vakarų pasaulyje, milijonai žmonių dirba ir džiaugiasi, yra gerbiami. O pas mus, Lietuvoje, tinklinis marketingas tapatinamas su kažkokiom sektom, niekinamas. Matyt todėl žmonėms ir dirbti yra psichologiškai sunku... Aš asmeniškai galvoju, kad šis verslas yra labai atsakingiems, savarankiškiems ir labai darbštiems žmoniems - nes vidinė motyvacija ir savęs skatinimas yra stipriųjų sąvybės. Ofise sėdintiems reikia "botagėlio", kad gerai dirbtų. O čia žmonės patys stengiasi ir nedejuoja, nevagia, o dirba. Aš pati dirbu vadovaujantį darbą ir matau, kaip reikia "paspirti" į užpakalius stabilų atlyginimą gaunantiems. O va konsultantai tinklininkai, iš kurių perkam produkciją - patys stengiasi, laksto be jokių įsakymų.

drinks_cheers.gif labai puikiai pasakyta, pritariu visu 100%
Atsakyti
QUOTE(Laimanjj @ 2009 05 03, 17:10)
Did.dantu pasta 150ml.Kiek jus jos dedat ant dantu sepetelio?

Žirnio dydžio 4u.gif
Atsakyti
tai už ką pinigus moka, jei pardavimų nereikalauja? smile.gif Tokios "mlm" kur pinigus moka tik už pritrauktus žmones vadinamos piramidėmis ir yra uždraustos įstatymais daugelyje šalių. Pasidomėkite kur įsivėlėte. smile.gif

QUOTE(Super tevas @ 2009 04 26, 21:16)
jei nori uzsiimti tinkliniu marketigu ir panasia produkcija, tai siulyciau Fohow. Marketingo planas paprastesnis ir nereikalaujantis pardavimu. Galeciau placiau papsakoti asmeniskai info@kordyceps.lt

Papildyta:
Tai Jūs darot verslą ar imat kyšius? smile.gif

QUOTE(Super tevas @ 2009 04 29, 09:20)
Pasikartosiu, bet niekas netrukdo jums moketi jokiu mokesciu. Prasau. I valias. Tik dar pridesiu. Ar policininkas paemes kelyje kysi moka uz us ji mokescius? Ar kai gydytojui ar chirurgui pakisate vokeli, jis moka uz juos mokescius? Ir galu gale, kai draugas jums gimimo dienos proga atnesa dovana, jus mokat uz ja mokescius? net jei tai ir vokelis?

QUOTE(Super tevas @ 2009 05 02, 11:20)
Dantenos kaip kraujavo taip ir liko kraujuojancios, dantu spalva irgi. O kai pasakiau tai amway distribiutoriui, isgirdau tai ko ir laukiau. NETEISINGAI VARTOJAI. Pinigu grazinimas taip ir baigiasi. Pagalvoji: na gal ir istikro neteisingai naudojau ( nors nezinau koks ten super vartojimo budas). Ir niekada neieskosiu as to zmogaus del 30 lt.

Dėl kraujuojančių dantenų reikia kreiptis į stomatologą, o ne į Amway konsultantą smile.gif juk kai kosote, neinate pas santechniką paklaust kas Jums atsitiko... smile.gif O gal..? smile.gif mes su žmona naudojam 150 ml tubelę nuo vasario pradžios. Dar nesunaudojom, nors valomės po dukart kasdien. smile.gif

100 proc. pasitenkinimo garantija sako veikia. Per tuos kelis mėnesius nuo naudojimo pradžios dar neteko nusivilt ir grąžint nei vienos prekės. O problemų moralinių dėl grąžinimo tikrai nekiltų. Man geriau paknist protą ir atgaut savo litus nei išmest į šiukšlių dėžę sumokėtus pinigus. Ne mano kaltė, jei giminaitis, draugas ar pažįstamas pardavė man nekokybišką prekę.

Garantija pasinaudot galima susisiekus tiesiai su konsultantu arba su atstovybe iš kurios pirkote. Manau problemų nekiltų atsiimant pinigus ir grąžinant prekę. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NiekoTokio: 05 gegužės 2009 - 13:33
QUOTE(Otecmolodec @ 2009 04 23, 08:28)
Viską apie mane ir kompaniją su kuria bendradarbiauju rasite čia: www.galimybe.dar.lt

o GNLD turi oficialią atstovybę Lietuvoje?
Atsakyti
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 05 06, 16:33)
o GNLD turi oficialią atstovybę Lietuvoje?

Atstovybę turi, visi produktai notifikuoti Lietuvoje, produktus kiekvienam asmeniškai į namus pristato per siuntų tarnyba su PVM sąskaitom ir važtaraščiais.
Yra LTPA (Lietuvos tiesioginės perekybos asociacijos www.ltpa.lt) narė.
Žodžiu viena geriausiai susitvarkiusi savo teisinę padėtį Lietuvoje. Tai garantija, kad ji nežada po kelių metų dingti ir tinklo struktūra, kurią jau sukūriau ir kuriu t.y. mano įdirbis niekur nedings.
Žinoma nekalbant apie produktų išskirtinumą (pvz.: www.carotenoidcomplex.com), nes dauguma papildų praėję klinikinius tyrimus įvairiose pasaulio sveikatos organizacijose, ko negalima pasakyti apie daugumą kitų. Namų priežiūros priemonės ne stebuklai, o tiesiog pigiau ir efektyviau. Kūno priežiūros priemonės taip pat išskirtinės, bet čia kam kas patinka ir tinka. Svorio reguliavimo programa tikrai veiksminga (asmeninė patirtis) ir galima rasti visą aprašą (www.gr2control.com) kodėl ir kaip veikia ir kokiais tyrimais remiantis ji buvo sukurta. Nuorodas į mokslinius tyrimus, kuriais remiantis buvo sukurtas vienas ar kitas produktas galima rasti prie kiekvieno produkto aprašymo ir galima pasitikrinti ar tikrai taip yra.
Taigi, sudėjus tai, kad kompanija Lietuvoje veikia legaliai ir viešai, rinkai tiekia veiksmingus ir mokslo pagrįstus išskirtinės kokybės produktus, suteikia pilną ir išsamią informaciją kokiais tyrimais remiantis buvo sukurtas vienas ar kitas produktas, 50 metų kompanijos patirtį tinkliniame marketinge, pridėjus tai, kad galima dirbti 55 pasaulio šalyse neišeinant iš namų, manau, kad kitos tokios Lietuvoj kol kas nėra.
Todėl su ja ir darbuojuosi.
Atsakyti
QUOTE(Otecmolodec @ 2009 05 07, 09:09)
Atstovybę turi, visi produktai notifikuoti Lietuvoje, produktus kiekvienam asmeniškai į namus pristato per siuntų tarnyba su PVM sąskaitom ir važtaraščiais.
Yra LTPA (Lietuvos tiesioginės perekybos asociacijos www.ltpa.lt) narė.
Žodžiu viena geriausiai susitvarkiusi savo teisinę padėtį Lietuvoje. Tai garantija, kad ji nežada po kelių metų dingti ir tinklo struktūra, kurią jau sukūriau ir kuriu t.y. mano įdirbis niekur nedings.
Žinoma nekalbant apie produktų išskirtinumą (pvz.: www.carotenoidcomplex.com), nes dauguma papildų praėję klinikinius tyrimus įvairiose pasaulio sveikatos organizacijose, ko negalima pasakyti apie daugumą kitų. Namų priežiūros priemonės ne stebuklai, o tiesiog pigiau ir efektyviau. Kūno priežiūros priemonės taip pat išskirtinės, bet čia kam kas patinka ir tinka. Svorio reguliavimo programa tikrai veiksminga (asmeninė patirtis) ir galima rasti visą aprašą (www.gr2control.com) kodėl ir kaip veikia ir kokiais tyrimais remiantis ji buvo sukurta. Nuorodas į mokslinius tyrimus, kuriais remiantis buvo sukurtas vienas ar kitas produktas galima rasti prie kiekvieno produkto aprašymo ir galima pasitikrinti ar tikrai taip yra.
Taigi, sudėjus tai, kad kompanija Lietuvoje veikia legaliai ir viešai, rinkai tiekia veiksmingus ir mokslo pagrįstus išskirtinės kokybės produktus, suteikia pilną ir išsamią informaciją kokiais tyrimais remiantis buvo sukurtas vienas ar kitas produktas, 50 metų kompanijos patirtį tinkliniame marketinge, pridėjus tai, kad galima dirbti 55 pasaulio šalyse neišeinant iš namų, manau, kad kitos tokios Lietuvoj kol kas nėra.
Todėl su ja ir darbuojuosi.

Senai užsiimat?
Čia jau kaip viešas interviu gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 05 07, 10:58)
Senai užsiimat?
Čia jau kaip viešas interviu gaunasi smile.gif

Tinkliniu marketingu apskritai ar su GNLD?
Atsakyti
QUOTE(Otecmolodec @ 2009 05 07, 11:25)
Tinkliniu marketingu apskritai ar su GNLD?

GNDL
ir ar su ja vienintele dabar užsiiminėjat?
Atsakyti