QUOTE(Super tevas @ 2009 04 26, 21:16)
jei nori uzsiimti tinkliniu marketigu ir panasia produkcija, tai siulyciau Fohow. Marketingo planas paprastesnis ir nereikalaujantis pardavimu. Galeciau placiau papsakoti asmeniskai info@kordyceps.lt
Svarstau, kad gal verta pabandyt tinklinį marketingą, žiūrėjau truputį ir Fohow ir Tiens, bet man Tiens produktai labai patinka, tuo labiau, kad juos esu vartojusi ir efektas labai didelis. Fohow kažkaip man atrodo nerimtai, atleiskit, žinoma, jeigu Jūs ten dirbat, nieko prieš neturiu. Bet neseniai rinkoje, be to nelabai suprantamas marketingo planas. Kiek teko domėtis - reikia užpirkimą daryt minimaliai už 300 eurų, matricos principas, komisą išmoka kažkaip nelegaliai - nei mokesčių, nei verslo pažymos... Ar tai klaidinga info?
Papildyta:
Dėl kordicepso - aš vartojau kapsules, kuriose būtent sausi miltukai. Vaistinėje konsultavausi dėl vartojimo, nors pirkau jas ne vaistinėje. Pats vaistininkas patarė pirkti brangesnį nes visai kitoks poveikis ir įsisavinimas. Turbūt labai jau didelio skirtumo nėra - skystas ar miltukai, svarbu kad veikliosios medžiagos pakankamai. O dėl Aconitum Kordicepso... na nežinau, nežinau. Normalūs kordicepso preparatai visame pasaulyje brangūs, tai ką galima pagamint už 25-30 litų? Toks ir klausimas...