Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinis marketingas

Haha, gerai tiems, kas "viršūnėlėje" cool.gif Esu ir į konferenciją to marketingo važiavus ir draugų turiu, kurie tuo užsiima. Vėjai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(namiseda @ 2009 02 18, 08:41)
Su verslo idėja viskas yra aišku smile.gif O kaip su produktais? Ar jie tau pačiai patinka? Aš tikrai neaiškinčiau žmonėms verslo idėjos, jeigu man nepatiktų produktai  schmoll.gif Kai nuėjau pirmą kartą į Amway verslo idėjos pristatymą paklausiau, kas per produktai šitos įmonės-manęs nesuprato, puolė aiškint, kad produktai nesvarbu g.gif Taip ir pasakiau-aš paketų arba vinių žmonėms nesiūlysiu, kad ir kokie geri jie būtų-man tai neįdomu schmoll.gif Ir susidomėjau Amway vien tik dėl produktų, nes norint iš šio verslo pinigų daug turėt, reikia ne tik daug dirbt, dar reikia ir iškalbos dovaną turėt, ir psichologu geru būt...  4u.gif

BŪTENT smile.gif Vienas mano draugas būtent dėl to daug ir pasiekė, o irgi pradėjo nuo nulio. Platintojai ir tiek (oj kaip jie nemėgsta šito žodžio hihihi.gif )
Atsakyti

dlia asobenna.. : http://lt.wikipedia....amidinė_schema
paskaiciuota matematiskai apie tuos visus laiskiukus ir pan lotuliukas.gif
vkr mane bande itraukt i 'asmenine francize' doh.gif
ir kodel tokie 'verslininkai' dygte dygsta kai valstybeje krize?
Atsakyti
QUOTE(Koper @ 2009 03 05, 15:36)
dlia asobenna.. : http://lt.wikipedia....amidinė_schema
paskaiciuota matematiskai apie tuos visus laiskiukus ir pan  lotuliukas.gif 
vkr mane bande itraukt i 'asmenine francize'  doh.gif 

Būtent dlia osobenna... http://lt.wikipedia....rekybos_modelis
Neklaidinkim forumo dalyvių, jei nelabai gaudomės kas ir kaip.
Atsakyti
Parasyk del darbo i emaila. rafezzz@gmail.com man bus patogiau paaiskinti
Atsakyti
Kadangi tinklinis marketingas tapo kone keiksmažodžiu, tai visi, kurie juo užsiima, kategoriškai neigia tokį prekiavimo modelį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 03 09, 10:05)
Kadangi tinklinis marketingas tapo kone keiksmažodžiu, tai visi, kurie juo užsiima, kategoriškai neigia tokį prekiavimo modelį biggrin.gif

visiskai sutinku! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Koper @ 2009 03 05, 15:36)

manau krize ir pastumeja zmones ieskoti, kur papildomai gauti koki lita g.gif
pvz. mano atlyginimas darbe sumazejo, tai as sugalvojau nueiti ir isirasyti i platintojus. jau pora savaiciu su katalogeliu prekiauju, tai po truputi papildo litukai pinigine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baltoji! @ 2009 02 23, 03:04)
Haha, gerai tiems, kas "viršūnėlėje"  cool.gif Esu ir į konferenciją to marketingo važiavus ir draugų turiu, kurie tuo užsiima. Vėjai  lotuliukas.gif
Papildyta:

BŪTENT smile.gif Vienas mano draugas būtent dėl to daug ir pasiekė, o irgi pradėjo nuo nulio. Platintojai ir tiek (oj kaip jie nemėgsta šito žodžio  hihihi.gif )

gal galetum paiskint,kaip tas platintojas atrodo (ka,kaip daro)?
Atsakyti
QUOTE(Laimanjj @ 2009 03 09, 15:41)
gal galetum paiskint,kaip tas platintojas atrodo (ka,kaip daro)?

Paziurekit filmuka

http://rutube.ru/tra...4bb1ef1c1f6842d

ten labai aiskiai paiskinta kaip tas MLM atrodo (fimukas rusu kalba).
O mlm marketinga gali ir ukininkas pritaikyti savo produkcijos realizavimui.Yra normaliu kompaniju kurios realizuoja savo produkcija mlm pagalba,o yra ir vinansiniu piramidziu.Beje visi mes dirbame finansinej piramidej,tiek darbas privaciam versle,tiek valstybinej strukturoj,ir dirbdami nerekem PIRAMIDE.
Finansine piramide;kai veliau prisijunges arba kiaip tariant uzimantis zemesnes pareigas,negali daugiau uzdirbti uz ta kuris anksciau prisijunge ar uzima aukstesnes pareigas.
MLM marketinge,veliau pradejas gali uzdirbt daugiau uz anksciau pradejusi.
Atsakyti
dirbu su amway produkcija, kam idomu galiu nusivesti i seminara ir suzinosite placiau. Labai geri lyderiai labai padeda, tad tikrai visiem neblogai sekasi:)
Atsakyti
QUOTE(Laimanjj @ 2009 03 09, 17:01)
MLM marketinge,veliau pradejas gali uzdirbt daugiau uz anksciau pradejusi.

drinks_cheers.gif šventa teisybė. Viskas priklauso nuo paties dirbančio, kitaip tariant- viskas tavo paties rankose (kalbu iš savo patirties). Ir nereikia būti nei įžvalgiu psichologu, nei turėti kaži kokių mistinių gebėjimų pritraukti žmones. Esmė tame ar moki susidėliot savo verslo prioritetus, ar turi tikslus ir sistemingai dirbi.
Pastebėjau, kad apie tinklinį (arba MLM) marketingą ir apie dirbančius šioje srity neigiamai atsiliepia tie, kurie neturi žalio supratimo kas tai yra ir kaip veikia. Nenoriu nieko įžeisti, tiesiog per 5 darbo metus susidariau tokią nuomonę.
Atsakyti
Gal kazka domintu tinklinis marketingas tarptautineje TLC firmoje? Prekes: zarnyna valanti arbata arba skysti vitaminai.

Is esmes kas sakot kad cia nesamone tai nebandet. As tai kazkaip manau geriau pabandyti, o paskui sakyti, kaip kas.

Is esmes tinklinis marketingas ne kazkoks stebklas, o paprastos rekomendacijos. Lietuvoj net Omnitel naudodavo toki, tik netiesiogiai (pakvietus drauga i omnitel skambuciai tarp jusu budavo pigesni. Nors realiu pajamu uz tai negaudavai, taciau tau skambinti buvo pigiau).

Niekam nieko nepersu. Tiesiog jei domina tinklinis marketingas parasykit rafezzz@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(audriux @ 2009 03 13, 09:50)
Gal kazka domintu tinklinis marketingas tarptautineje TLC firmoje? Prekes: zarnyna valanti arbata arba skysti vitaminai.

Niekam nieko nepersu. Tiesiog jei domina tinklinis marketingas parasykit rafezzz@gmail.com

Manau, kad visus šiame forume jis domina. Vieni jau darbuojasi, kiti kritikuoja.
Tie, kurie kritikuoja, matyt, turi turi gyvenime konkrečius tikslus ir turi realų planą ir galimybę jį įgyvendinti. Priešingu atveju, kritika atspindi tik reikalo neišmanymą. Sistemos kritikai, tai žmonės užsisukę vadinamame "žiurkių rate" (darbas-namai-darbas-namai-darbas-vaistinė-namai-darbas-vaistine-namai-darbas-ligonine-namai ir t.t.) Todėl nelabai įsivaizduoja, kad galima kitaip nugyventi gyvenimą. Gaila, kad didelę įtaką, formuojant nuomonę, jiems daro neprofesionalūs distributoriai-platintojai.
Tie, kas darbuojasi, turiu minty ne platina po kaimynus, o kuria distribucinį tinklą, turi konkrečius tikslus ir juos įgyvendina tinklinio marketingo (tinklinės rinkodaros) pagalba kompanijos tikrai nekeis.
Atsakyti