Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinis marketingas

QUOTE(belisima @ 2009 01 14, 13:39)
Cia siaip del bendro isprusimo pasiskaitykite smile.gif
Faktai
2008-01-13 21:28
Šiandien Amway korporacija yra seniausia firma pasaulyje, dirbanti pagal tinklinio marketingo principus (įkurta 1959 metais).

Tarkim, Žinau vieną metais senesnę...
Šiuo metu korporacija Amway veikia daugelyje pasaulio šalių (Amerikoje, Europoje, Azijoje, Australijoje). 2001 metų duomenimis Amway korporacija turėjo filialus ir atstovybes 93 pasaulio šalyse. Kiekvienais metais įmonė pradeda veiklą 2-3 naujose rinkose (Lietuvoje kol kas atstovybės nėra).

Ir distributoriai jos laukia nuo 1995m....
Amway korporacija antra pagal dydį pasaulyje įmonė (po Coca-Cola) priklausanti tik privatiems asmenims.
Amway korporacija viena iš stambiausių pasaulyje buitinės chemijos priemonių, parfumerijos ir kosmetikos gamintoja. Firma gamina apie 500 pavadinimų prekių, tačiau per savo sukurtus tinklus taip pat parduoda ir tokių žinomų firmų kaip Adidas, GoodYear, Sanyo, Kodak, Disney, General Electric, Minolta, Nikon, Visa, Whirpool, Panasonic, Coca-Cola, Puma, Levi's ir kitų firmų produktus.

Ir tie produktai ne pačių naujausių modelių arba kainuoja brangiau, nei analogas parduotuvėje....

Partneriai kuriantys Amway projektus tokius kaip Quixstar, Amivo, Vebso - ne kas kitas kaip Microsoft bei IBM. 1999 metais stambiausios multinacionalinės kompanijos “Amway”, “IBM” ir “Microsoft” pasirašė bendros veiklos susitarimą, kuris pradėjo realiai veikti 2000-ųjų metų rugsėjo mėnesį pavadinimu “Quixtar”.

Susitarimas tik toks, kas programinę įrangą tieks Microsoftas, o serveriai ir kt. bus iš IBM. Taip daro dauguma stambių kompanijų.

Apie Amway korporacijos patikimumą galima spręsti lyginant ją su Šveicarijos banku, kurio patikimumo lygis yra AAA. Tai reiškia, kad bankui niekada nereikėjo ir nereikia teismų, kreditų ir jis niekada neatsisakė savo klientams išmokėti pinigus. Europos bankininkų lyga suteikė Amway AAA+ patikimumo lygį. Įmonės pajamos niekada nemažėjo, o tik didėjo.

Amway buvo teisiamųjų "suole" nuo 1976 iki 1979.....

Firmos Amway produkcija kiekvienais metais eksponuojama JTO organizacijoje ir gauna apdovanojimus, kaip ekologiškai švari ir nekenksminga produkcija.

Ji tokia ne vienintelė, o tik viena iš ........
Amway taip pat gavo JTO apdovanojimą už unikalią sistemą, leidžiančią uždirbti pinigų.

Kur galima apie tai pasiskaityti.......žinoma, jei tai tiesa.
Prekių platinimo koncepcija yra legali, aiški ir korektiška. Tai ne piramidė, kur pinigus gauna tik esantys jos viršūnėje.
Nieko keisto, kad Japonija – viena iš labiausiai išsivysčiusių šalių pasaulyje – yra didžiausias Amway produkcijos vartotojas, po jos seka JAV.

Štai ką apie tinklinį marketingą rašo žymus investorius-multimilijonierius, verslo savininkas ir lektorius Robertas T. Kijosakis savo knygoje "Verslo mokykla tiems, kas mėgsta padėti kitiems žmonėms":

"Ir jeigu man tektų pradėti viską iš pradžių, tai, vietoj to, kad kurti kokį nors tradicinio tipo verslą, aš pradėčiau kurti tinklinio marketingo verslą".
Robertas T. Kijosakis tapo Amway distributoriumi 1998 metais.
Doug Wead - prezidento Dž. W. Bušo patarėjas ekonomikos klausimais - Amway/Quixtar distributorius. Zbigniew Rek ir Donald King - universiteto profesoriai - Amway/Quixtar distributoriai, bei daugybė kitų intelektualių ir garbingų profesijų atstovai.

Jei pažinočiau atitinkamus garbingus žmones ir turėčiau jų pasitikėjimą, tai nesunkiai jie taptų mano organizacijos distributoriai.
Lietuvos prezidentas Valdas Adamkus geria vitaminus “Nutrilite” (Amway) smile.gif

Įdomu kas knisosi jo virtuvės spintelėje. Kur žiūri VSD. biggrin.gif

Nereikia taip susireikšminti ir išpūsti informacijos. Tai nedaro garbės "rimtiems" verslininkams.
Atsakyti
Otecmolodec, tu ka nors platini ar ne? na arba turi licencija, kad naudotum savo reikmem smile.gif nesuprantu niekaip is tavo postu biggrin.gif cia siaip, del idomumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otecmolodec @ 2009 01 14, 18:11)
Tarkim, Žinau vieną metais senesnę...

Butu idomu isgirsti pavadinima

Ir distributoriai jos laukia nuo 1995m....

Nesu amway atstove, sio klausimo negaliu atsakyti, bet mano asmeniskai nuomone , galbut per maza rinka,galbut nelaiko uz pakankamai issivysciusia valstybe g.gif  Esme ta , kad visose labiausiai issivysciusiose salyse  Amway yra legalu.

Ir tie produktai ne pačių naujausių modelių arba kainuoja brangiau, nei analogas parduotuvėje....

Susitarimas tik toks, kas programinę įrangą tieks Microsoftas, o serveriai ir kt. bus iš IBM. Taip daro dauguma stambių kompanijų.

Zinoma , kad daro, bet tokios zinomos korporacijos tikrai nesitaria su neaiskiomis, netgi  "sektiskomis "  biggrin.gif , aferistemis ir t.t. kompanijomis.Tai jau parodo kad Amway yra rimta kompanija.

Amway buvo teisiamųjų "suole" nuo 1976 iki 1979.....
O ar paskaitete iki galo del kokiu priezasciu, nesiplesiu , bet paskaitykite, viskas parasyta.
http://www.cs.cmu.ed.../AUS/canada.htm

Ji tokia ne vienintelė, o tik viena iš ........

As ir nesakiau, kad ji vienintele, neperdekite.Bet , ne betkas gauna tokio lygio apdovanojima sutikite  rolleyes.gif

Kur galima apie tai pasiskaityti.......žinoma, jei tai tiesa

Iveskite google  tinklinis marketingas ir skaitykite .Ne forumuose aisku, ir ne lietuvos ryte .Taip pat anglu kalba.Ir kas keisciausia , Amway ne viena yra tokia, bet visur paminima pirma, nes per tiek metu turi igyje nemaza patirti.

oJei pažinočiau atitinkamus garbingus žmones ir turėčiau jų pasitikėjimą, tai nesunkiai jie taptų mano organizacijos distributoriai

Nemanau, kad tokie protingi zmones butu taip lengvai ir kvailai  apmulkinami.

Įdomu kas knisosi jo virtuvės spintelėje. Kur žiūri VSD.  biggrin.gif

O cia as pasmaikstavau  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Nereikia taip susireikšminti ir išpūsti informacijos. Tai nedaro garbės "rimtiems" verslininkams.

Vienas dalykas , kur pasielgiau netaktiskai , tai pradejau savo pasirasyma labai nekorektiskai.ATSIPRASAU merginos kuria per smarkai uzsipuoliau .SORRY 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belisima: 15 sausio 2009 - 11:45
Cia biski primaliau visi atsakymai virsuje surasyti, po pasisakymais .
Atstove Amway as nesu, o rasau cia ,nes manau,kad zmones turetu buti nors siek teik tolerantiskesni vieni kitiems ir naujovems.Cia tik kaip pavyzdi duodu, nieko izeisti nenoriu, bet kaip per lengtynes arkliams uzdeda ant akiu, kad is sonu nieko nematytu, taip ir nemazai zmoniu yra, labai siaurai ziuri i pasauli ir bijo kazka daugiau pamatyti.Jeigu tik kazkas naujo, tuoj sekta, Amway, Tuperware,ir..t.t.- sekta, nes kalbina pirkti kokybiskus ir ekologiskus produktus.Vegetarai irgi sekta, nes jeigu tik paklausi jo ka jis valgo be mesos ,ir kad tik mesoje yra gelezies ( visiskai aisku nepaisiskaites apie vegetarizma) jie gi pradeda aiskinti is savo puses , plauna smegenis, nesvarbu kad buvo patys uzsipulti - sekta. Toliau meninikai, jie tai isvis sneka mums nesuprantama kalba reiskia sekta. Saubas kur ritasi pasaulis g.gif

PEACE drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belisima: 15 sausio 2009 - 12:10
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 01 14, 12:54)
Belisima, iš kur tokia info? Gal galima tiesioginę nuorodą gauti?

Laukiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 01 15, 13:50)
Laukiu atsakymo  4u.gif

Pilnas internetas, dabar nesedesiu ir neieskosiu to puslapio , gali ir pati truputuka padirbeti.Tereikia ivesti google raktinius zodzius : amway, tinklinis marketingas,
UNEP amway Environment, ir ieskoti ne forumuose Pasedesi keleta valandu tikrai rasi. Gali google ivesti kad ismestu ne tik is Lietuvos, o is visu saliu aprasymus.
Dazniausiai skeptiskai pasisako tie, kurie net nera tu produktu vartoje , o tik girdeja is tu kurie niekada ju nevartojo ir t.t.
Ir dar idomu, kiek beieskojau, beveik visi produktais patenkinti ( tiek amway, tiek tuperware, tiek herbalife vitaminais ir t.t.) , perka juos vel ir vel, bet kazkodel labai bijo platinimo( -toju ) g.gif .Yra visur nesugebanciu nepriekaistingai atlikti savo darbo darbuotoju, ne isimtis ir sios korporacijos. schmoll.gif

Ir aplamai gyvenimas yra puikus thumbup.gif ,megaukimes clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belisima: 15 sausio 2009 - 14:29
QUOTE(belisima @ 2009 01 15, 14:23)
Pilnas internetas, dabar nesedesiu ir neieskosiu to puslapio , gali ir pati truputuka padirbeti.Tereikia ivesti google raktinius zodzius : amway, tinklinis marketingas,
UNEP  amway Environment,  ir ieskoti  ne forumuose Pasedesi keleta valandu tikrai rasi. Gali google ivesti kad ismestu ne tik is Lietuvos, o  is visu saliu aprasymus.

Jeigu įkeli informaciją tai nurodyk iš kur ją ištraukei, antraip tie faktai kaip iš VBS (viena boba sakė) agentūros skamba...

Beje, radau būtent tą puslapį iš kurio pakopijavai tuo faktus, tai ten irgi normalus šaltinis nenurodytas, taip kad faktai niekiniai...
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 01 15, 15:46)
Jeigu įkeli informaciją tai nurodyk iš kur ją ištraukei, antraip tie faktai kaip iš VBS (viena boba sakė) agentūros skamba...

Beje, radau būtent tą puslapį iš kurio pakopijavai tuo faktus, tai ten irgi normalus šaltinis nenurodytas, taip kad faktai niekiniai...

Tie patys faktai yra beveik visuose puslapiuose rasomi, ivairiomis kalbomis, tai koks skirtumas kad ne is eiles visur vardijami unsure.gif Beje ka pati rasai as irgi galeciau pavadinti VBS 4u.gif
http://en.wikipedia.org/wiki/Amway
http://www.verslosav...nt/view/916/83/
ir dar daugiau puslapiu yra, tereikia noro tureti paieskoti ir "neuzsiciklinti "ant vieno sakinio ar frazes , o isigylinti i visa informacija. Gero vakaro, ir dar geresnio ateinancio savaitgalio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belisima: 15 sausio 2009 - 17:57
QUOTE(belisima @ 2009 01 15, 17:55)
Beje ka  pati rasai as irgi galeciau  pavadinti VBS  4u.gif 

Įdomu kurie mano postai Jums užkliuvo.

Anyway, man tinklinio marketingo principas priimtinas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 01 15, 20:10)

Anyway, man tinklinio marketingo principas priimtinas  4u.gif

Man irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 01 15, 19:10)
Įdomu kurie mano postai Jums užkliuvo.

Anyway, man tinklinio marketingo principas priimtinas  4u.gif

toki pat marketingo principa siulo ir GNLD mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Visu pirma noriu pasakyti, kad sios produkcijos pakolkas nenaudoju, bet planuoju pabandyti. Siaip esu labai isranki vartotoja, ir manes tikrai nesuzavejo vien pasakymas, kad Amway produkcija yra naturali. As visada ieskau info apie produktus internete, spaudoje ir pan.
Buvau ju rengiamame seminare...........ir sorry, bet man nepatiko. schmoll.gif Zinau, kad reikia naujus zmones itraukt i platinima ir todel taikomas smegenu plovimas. "Tu gali gyventi geriau, tu gali parduoti ir t.t..." man tai nepriimtina. As suprantu viska, juk neparduosi produkto be emociju, ir tam kad parduotum reikia daug emociju bei darbo ideti. Todel kai kitos ziurejo susizavejusios i ta vedeja, as jauciausi tikrai papuolus ne ten, ir labai buvau nusivylus drauge kuri mane kviete visiskai nutylejusi informacija apie ka bus seminaras. verysad.gif

Nesupykit, kas esat sios kompanijos platintojai, bet manes jus neitikinot sia verslo ideja. Ir kyla klausimas - i koki rinkos segmenta yra orientuotas nauju zmoniu pritraukimas? Nes tarkim, manyciau reiketu issiaiskinti ar tokia veikla zmongu domintu, nes manes nedomina. As turiu megstama darba, kur lygiai taip pat bendrauju su zmonemis, turiu laisvus savaitgalius, nors jis yra sunkus, bet as dziaugiuosi kad man reikia mastyti. Dirbant Amway platintoja, zmogus kiekviena diena darytu ta pati - PARDAVINETU produktus. Ar as noriu pardavineti? Tikrai ne.
Atsakyti