Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinis marketingas

thumbup.gif tinklinis marketingas.tik kiekvienoj firmoj skirtingas tinklinis planas.per 12 metu kai kuriose bandziau -oriflame,avon,faberlik,tupervare,miraliuks.taciau siuo metu aosistojau zepter kompanijoje.esu labai patenkinta,nera jokiu istojimo mokesciu,mokymai ,renginiai,dovanos ir keliones uz gera darba.ir visai nereikia dideliu pastangu.kreipkites i mane-kompanija daug demesio skiria savo darbuotojui.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 10 26, 12:20)
Krizės metu tinklinį marketingą galima tiesiog palaidoti. Amen. unsure.gif

Žinok, tai tikrai labai subjektyvi nuomonė smile.gif Viskas, aišku, priklauso nuo produkcijos ir marketingo. Jeigu produkcija yra labai brangi, tai krizė atsilieps. Bet kitom kompanijom krizė yra kaip sekmės tramplinas, daug žmonių netenka darbo arba pradėda ieškoti naujų galimybių, papildomo uždarbio ir suranda mus, arba mes surandame juos smile.gif
Absoliučiai nejaučiu krizės, kaip tik pajamos sparčiai auga 4u.gif
Atsakyti
Tinklinio marketingo prekės - ne pirmo būtinumo, ypač kainuojančios brangiau nei PC ar "stebuklingos". Visus palietė daugiau ar mažiau, netikiu, kad tinklinis marketingas yra fantastinė išimtis.
Atsakyti
Tiesiog vieni iš krizės dar didesnę krizę padaro, o kiti kaip dirbo, taip ir dirba ir iems tai bus aukso metas. Viskas nuo požiurio priklauso smile.gif
Atsakyti
Aukso metai, kai visi taupys komunalinėms paslaugoms, maistui ir kt. gyvybiškai svarbiems reikalams. na na doh.gif
Atsakyti
o ka manote apie WINALITE? ax.gif

ten tuos super paketus platinti reikia ir dare kazkiek zmoniu pririnkti g.gif
Atsakyti
WINALITE marketingas yra nuo pat pradzios paremtas atemimo principu. Is taves atima stipriausia is 5 tavo distributoriu koju ir uz tai negauni komisiniu.
Tai labai svarbus neigiamas momentas, kuris psichologiskai labai veikia.
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2004 01 22, 19:33)
Vat aš ir iš ko ta Inga K. susikrovė turtus mad.gif  Žinot, jei nuo žmogaus po 200žalio tai susidaro, oi susidaro tie 25000 ph34r.gif O apskritai, gal čia mišku pasirodysiu, bet kas ta Vision yra? Aš pirmą kartą apie ją girdžiu. Paaiškinkit man tupai mergelai... smile.gif

Ta vision mano krikšto mamą į kapus nuvarė. Nervai, gert pradėjo, numirė. Ne bajeris čia, bet ten kaip sekta kokia. Kartą ir mane paauglę buvo nusitempus paklausyt, ojetus, kaip ten viskas gražu, faina, pasakiška, tiesiog imk ir dirbk doh.gif Jei esi labai apsukrus, gal ir prasigyvensi, bet tai yra juodai mėšlinas darbas, tokių darbų iš tolo baidausi
Papildyta:
QUOTE(bitemaja1 @ 2007 05 17, 10:45)
Kazkodel man visi tie darbai nelabai panasus i rimtus darbus. Aisku, yra tikrai zmoniu kurie galbut is to pragyveno, prasigyveno, bet zmogui norinciam dirbti ir uzsidirbti pragyvenimui kogro nelabai iseitu apsiribotivien tokio pobudzio darbu, nes tai yra ne pastovus pinigai. Aplamai toki darba dirbantys zmones turi buti ir iskalbingi ir "nagloki" ir ikyrus.
drinks_cheers.gif aš saviems juo labiau nenorėčiau brukti. Ką aš galiu žinot, gal meluoja man, tai gal jiems meluoju? O gal jie liks nepatenkinti? Sakys, va tu man prisakei, sumokėjau kiek, o pasirodo špygą nusipirkau doh.gif O su nepažįstamais dar kvailiau, ne ne ne schmoll.gif Čia į normalų darbą net nepanašu.
Atsakyti
QUOTE(Gold Man @ 2008 10 30, 00:42)
WINALITE marketingas yra nuo pat pradzios paremtas atemimo principu. Is taves atima stipriausia is 5 tavo distributoriu koju ir uz tai negauni komisiniu.
Tai labai svarbus neigiamas momentas, kuris psichologiskai labai veikia.

Kaip suprasti "atima"??kas atima??
Atsakyti
QUOTE(WikuteG @ 2008 11 08, 15:00)
Kaip suprasti "atima"??kas atima??

Tiesiog nesiskaičiuoja tavo geriausio distributoriaus ir jo strukturos apyvartą ir nieko nuo jo negauni.
Atsakyti
QUOTE(Gold Man @ 2008 11 08, 16:14)
Tiesiog nesiskaičiuoja tavo geriausio distributoriaus ir jo strukturos apyvartą ir nieko nuo jo negauni.

O is kur pas jus tokios zinios? Jus dirbate su sia kompanija? Nes kiek man pasakojo ,tai niekas cia nieko neatimineja ir buvo paaiskinta labai paprasta sistema g.gif
Atsakyti
Jei norite plačiau sužinoti apie Winalite tinklinį marketingą galiu papasakoti šiaulietėms asmeniškai 4u.gif
Atsakyti