Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinis marketingas

ir as nesenai amway licenzija isisgijau, bet tik paskaiciavus kad man apsimoka pirkti ju produktus su nuolaida blush2.gif , o ne del to kad milijonus uzdirbciau. ir pati iekojau per ka tai padaryti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(larieta10 @ 2008 03 04, 10:34)
ir as nesenai amway licenzija isisgijau, bet tik paskaiciavus kad man apsimoka pirkti ju produktus su nuolaida blush2.gif , o ne del to kad milijonus uzdirbciau. ir pati iekojau per ka tai padaryti. ax.gif

Nebūtina svajoti apie milijonus blink.gif Jeigu turi patinkantį darbą,kurio keisti nežadi,tai per mėnesį darydama po 2 pristatymus gali kas mėnesį užsitikrinti kokių 500-1000 Lt papildomas pajamas iš šio versliuko 4u.gif Ir tau tai kainuoja tik tiek,kiek kavos ar saldainių per pristatymus suvalgo tongue.gif
Atsakyti
Mielos moterys, sita jusu diskusija yra tikrai beprasmiska. Atleiskite, bet tai tikrai tiesa. Tinklinis marketingas yra nereali galimybe tobuleti visapusiskai, o apie uzdarbi tai net gincytis neverta. Nera daugiau pasaulyje nei vienos tokios verslo sakos su tokiomis galimybemis kokias siulo tinklinis marketingas. Taigi kas sako, kad tai apgavystes ir t.t. , atleiskite uz tiesmukiskuma ir nemandaguma, bet jus tikrai nusisnekate. Man dabar yra 20 metu as tinkliniame marketinge dirbu 1.5 metu, nors apie ji zinau jau 8 metus. Taigi dabar po 1.5 metu as pilnai galiu gyventi kaip tik sirdis geidzia. As uzsidirbu viskam. Turiu organizacijas keliose pasaulio salyse ir toliau sekmingai kuriu komanda, nei vienas nelieka nuskriaustas ar apgautas. As nekalbu apie 1 tukst ar 5 tukst atlyginimus, tai daug didesnes sumos. Taigi tinklinis marketingas tikrai yra puiki galimybe keisti gyvenima. Jei vistiek netikite arba norite prisijungti prie mano komandos parasykite man, su mielu noru padesiu visiems. P.S. dirbu kompanijoje, kurio marketingo planas dabar pripazintas geriausiu pasaulyje, tokiu dideliu atlyginimu nemoka nei viena korporacija. Yra galimybe vystyti versla 190 pasaulio saliu. Laukiu norinciu prisijungti. Aciu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justukas @ 2008 03 30, 15:44)
dirbu kompanijoje, kurio marketingo planas dabar pripazintas geriausiu pasaulyje, tokiu dideliu atlyginimu nemoka nei viena korporacija.

Įdomu kas jį pripažino geriausiu ir kuria prasme jis geriausias t.y. geresnis už kitus.
Jei dėl didelių dovanų ir atlyginimų, tai gali būti, kad produkto kaina nepagrįstai aukšta, nes iš dangaus pinigai nekrenta ir visos premijos ir išmokos yra įskaičiuotos į produkto kainą. Tuomet tai nėra geriausias planas, nes, kaip toj reklamoj,.....o kam mokėti brangiau?
Tiesiog tamstai reikėtų pasidomėti kokios išmokos procentais nuo apyvartos tenka iki pačio aukščiausio lygio. Tada bus aiškus tinklui tenkantis bendras procentas. Tada bus aišku ko realiai vertas produktas.
Gal didesnės išmokos tavo plane duodamos pradžioje, bet aukštesniuose lygiuose jos palyginus daug mažesnės, tada nėra motyvacijos siekti aukštumų, o tai negarantuoja stabilių pajamų ateityje, jei didesnės išmokos aukštesniuose lygiuose, tai daugumai naujokų tos "gervės danguje" atrodo nelabai realios, tada kyla kitokių problemų su kantrybe ir motyvacija. Ne taip sparčiai plečiasi tinklas.

Taigi "geriausio" plano nėra. Yra tik ekonomiškai pasvertas, atitinkantis kompanijos savininkų planus. Jei tau asmeniškai jis geriausias - tai džiaugiuosi už tave, bet sakyti, kad kažkas jį oficialiai ir viešai pripažino geriausiu - nerimta, nes tokių konkursų niekas niekur neorganizuoja.
Atsakyti
Na sakykim... As pasakysiu keleta argumentu kodel sis planas yra geriausias. 1. Korporacija per 10 metu pasieke tokia pat apyvarta kokia coca-cola padare per 60 metu. 2. Pasaulyje tuo uzsiima jau apie 15 mln. zmoniu. 3. Korporacija dabar yra ne tik mlm sferoje, bet ir apskritai kone sparciausiai besivystanti visame pasaulyje. 4. Ismokos ir dovanos yra tikrai labai ispudingos. (Produktas tikrai nera kazkoks beprotiskai brangus, tikrai ne "kapeikos", bet jei zinai apie mlm tai ten visi produktai yra brangesni todel, kad jie yra isskirtines kokybes, taigi del to gincytis tikrai neverta. O del plano pripazinimo tai galiu pasakyti tiek, kad tokio gero su tokiomis galimybemis plano tikrai neturi nei viena kompanija. Tai tiek. Aciu uz komentara.
Atsakyti
QUOTE(justukas @ 2008 03 31, 12:09)
Na sakykim... As pasakysiu keleta argumentu kodel sis planas yra geriausias. 1. Korporacija per 10 metu pasieke tokia pat apyvarta kokia coca-cola padare per 60 metu. 2. Pasaulyje tuo uzsiima jau apie 15 mln. zmoniu. 3. Korporacija dabar yra ne tik mlm sferoje, bet ir apskritai kone sparciausiai besivystanti visame pasaulyje. 4. Ismokos ir dovanos yra tikrai labai ispudingos.  (Produktas tikrai nera kazkoks beprotiskai brangus, tikrai ne "kapeikos", bet jei zinai apie mlm tai ten visi produktai yra brangesni todel, kad jie yra isskirtines kokybes, taigi del to gincytis tikrai neverta. O del plano pripazinimo tai galiu pasakyti tiek, kad tokio gero su tokiomis galimybemis plano tikrai neturi nei viena kompanija. Tai tiek. Aciu uz komentara.

Įdomu būtų sužinoti kaip korporacija vadinasi.
Kiek žinau iš oficialios statistikos pasaulyje apskritai tik apie 30 milijonų užsiima MLM.
Dėkim:
Amway - apie 3 mil.
GNLD - virš 1 mil.
Rusijoje ir Kinijoje vietinės + užsienio kompanijos - apie 8 mil.
Amerikoje apie 100 MLM kompanijų - tarkim jos mažos (nors taip nėra) - apie 10 mil.
Lieka 8 milijonai.
Čia kiek pavyko greitai rasti. Tai 15 milijonų nelabai yra, newbent jie sėdi pogrindyje.

Coca cola apyvartos ne visada buvo tokios, kokios dabar. Tai vėl netikslumas. Gal tavo korporacija ir pasiekė tokios pat apyvartos kaip CocaCola šešiasdešimtais metais. Nors nesvarbu, kad Coca Cola jau atšventė savo 120 metų jubiliejų. biggrin.gif http://www.coca-cola.lt/about.html

Kokios bebūtų išmokos, jos visų pirma yra ekonomiškai pagrįstos. Net jei jos ir įspūdingos, jos vis tiek įskaičiuotos į produkto kainą. Peržvelk dar kartą mano buvusį postą. Ir pasigilink iš kur ir kodėl tokios "įspūdingos" išmokos.

Dėl plano gerumo jau rašiau, jei jis atrodo geriausias tau, ar taip šneka sponsoriai, tai dar nereiškia, kad taip ir yra.
Jei jis geriausias TAU, vadinasi taip ir yra TAU. Nebūtinai kitiems.

Vis dėl to - kaip vadinasi korporacija ir kokios tos įspūdingos išmokos?
Pagooglinsim, palyginsim, pasidomėsim. Gal tu ir teisi.

Atsakyti
QUOTE(lina686 @ 2008 02 22, 14:57)
Sveikutes,

Klysta tos, kurios mano, kad dirbdama su tinkliniu marketingu, pvz. Oriflame, nieko neuzdirbsi. Patikekit, tikrai imanoma uzdirbti, ir svarbiausia, kad nera taip sunku, kaip dauguma isivaizduoja. Visoms kazkodel atrodo, kad jus bando kazkur ivylioti, apgauti, priversti platinti ta kosmetika. Taip nera. Jus smarkiai klystate. Jei taip butu, tai is kur tos, kurios suprato ir perprato ta tinklini marketinga, gauna tokias didziules sumas?

Sunku patiketi, kad is tokio dalyko galima uzdirbti? Kodel?

Todel, kad nieko gerai apie tai nezinote. Jei nebandete, tai nedriskite sakyti, kad tai yra nesamone ar kazkokia apgaule.

tai kiek, Tamsta, iš tinklinio marketingo uždirbat? Įvardinkit tą savo gaunamą "didžiulę sumą" skaičiais.

PACIOS KALTOS, KAD NENORITE PAPILDOMAI UZSIDIRBTI !!!

kodėl "papildomai"? biggrin.gif Jūs gi ką tik kalbėjot apie "didžiules sumas", tai jei iš to gaunat dideles pajamas, kodėl tai įvardinat papildomu darbu?

P.S. O jei visgi yra tokiu, kurios turi blaivu mastyma ir moka dirbti, turi kantrybes bei noro , rasykit man i lina686@super.lt ir as jums smulkiai viska ispasakosiu, jei tik rimtai ziurite i si darba. Veliau man tik padekosite smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
po tokios įžangos turėjo sekti kažkas panašaus. Blaivų mąstymą turintys žmogai Jums nerašys lotuliukas.gif

QUOTE(justukas @ 2008 03 30, 14:44)
Mielos moterys, sita jusu diskusija yra tikrai beprasmiska. Atleiskite, bet tai tikrai tiesa.
Tinklinis marketingas yra nereali galimybe tobuleti visapusiskai, o apie uzdarbi tai net gincytis neverta.

"tobulėti visapusiškai" lotuliukas.gif mes su Jumis skirtingai suprantam žodį "tobulėti". Na ir kaip, Tamsta, tobulėjat? Aplinkiniams aiškindamas kokia nereali yra, pvz, Amway pasta?

Nera daugiau pasaulyje nei vienos tokios verslo sakos su tokiomis galimybemis kokias siulo tinklinis marketingas.

nėra tokios verslo šakos, kur žmonės su tokiu užsidegimu pudrintų smegenis.

Taigi kas sako, kad tai apgavystes ir t.t. , atleiskite uz tiesmukiskuma ir nemandaguma, bet jus tikrai nusisnekate. Man dabar yra 20 metu as tinkliniame marketinge dirbu 1.5 metu, nors apie ji zinau jau 8 metus. Taigi dabar po 1.5 metu as pilnai galiu gyventi kaip tik sirdis geidzia. As uzsidirbu viskam. Turiu organizacijas keliose pasaulio salyse ir toliau sekmingai kuriu komanda, nei vienas nelieka nuskriaustas ar apgautas. As nekalbu apie 1 tukst ar 5 tukst atlyginimus, tai daug didesnes sumos. Taigi tinklinis marketingas tikrai yra puiki galimybe keisti gyvenima.

"kompanijos", "verslas", "organizacijos" biggrin.gif ar ne per gražūs pavadinimai sistemai: "pudrinu smegenis--> parduodu---> tu pudrini smegenis--->tu parduodi.."

Jei vistiek netikite arba norite prisijungti prie mano komandos parasykite man, su mielu noru padesiu visiems. P.S. dirbu kompanijoje, kurio marketingo planas dabar pripazintas geriausiu pasaulyje, tokiu dideliu atlyginimu nemoka nei viena korporacija. Yra galimybe vystyti versla 190 pasaulio saliu. Laukiu norinciu prisijungti. Aciu. smile.gif

skaičiau skaičiau ir galvojau, negi nebus pasiūlymo prisijungti lotuliukas.gif

Atsakyti
Nezadu as cia gincytis su jumis, man tiesiog gaila jusu, aisku geriau eikite 40 metu i darba nuo 8 iki 17 o paskui gyvenkite is juokingos pensijos. koks skirtumas galu galem kad tai ir butu smegenu pudrinimas, jei visi is to patenkinti ir gerai uzdirba, o man labai idomu ka turite jus is savo "normalaus" darbo ?? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif gerai, bet kokiu atveju ddekui uz nuomones thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(justukas @ 2008 04 13, 14:12)
Nezadu as cia gincytis su jumis, man tiesiog gaila jusu, aisku geriau eikite 40 metu i darba nuo 8 iki 17 o paskui gyvenkite is juokingos pensijos. koks skirtumas galu galem kad tai ir butu smegenu pudrinimas, jei visi is to patenkinti ir gerai uzdirba, o man labai idomu ka turite jus is savo "normalaus" darbo ??  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 

drįstu teigti, kad Jums manęs gailėti nėra dėl ko.
tai Jūs nesiginčykit irnesakyk.gif tik kalbėkit skaičiukais. nes iš šono juokingai skamba teiginiai apie "nerealius pinigus ir bla bla". jūs sakėt, kad nekalbat apie 5 tūkst per mėnesį. tai ok pasakykit kiek realiai yra tie "dideli pinigai". tik ne iš Jūsų knygučių. aš tikiu, kad ten labai gundančiai ir tiksliai apskaičiuota po kiek laikp Jūs pasistatysit namą ir kiek Jums dėl to reikia surast pirkėjų. bet aš chot ubej netikiu, kad Lietuva yra ta rinka, kur žmonės pirks dantų pastą už 40lt, kurios reali vertė yra 4lt.

QUOTE(justukas @ 2008 04 13, 14:12)
gerai, bet kokiu atveju ddekui uz nuomones  thumbup.gif

jau nusimuilinat? cry.gif aš dar tik įsivažiavau dry.gif

Aš tikiu kad yra tokių uždirbančių kelis tūkst. bet tai yra vienetai. visi kiti- silpnesni ir lengviau paveikiami psichologiškai, arba jauni, greit praturtėt norintys žmonės.

o tinklinio marketingo realybė yra šitame poste:

QUOTE(Šiaučiūnienė @ 2007 12 20, 22:54)
Vyras tuo užsiima. Mūsų santykiai visiškai pašlijo, nes jis neskyria man jokio dėmėsio, į jo seminarų, susitikimų tvarkaraštį aš neįtraukta. Štai ir šį savaitgalį jis išmauna su tais "bendradarbiais" į šventinį susitikimą. O kitas reikalas - jis jau įlindęs į skolas. Žada milijonus, bet gaunasi taip, kad aš, uždirbadama tikrai mažiau galiu leisti sau daugiau. Jau net neįsivaizduoju, kaip man pasielgti...  cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pompaduska: 13 balandžio 2008 - 15:16
QUOTE(pompaduska @ 2008 04 13, 17:12)
Aš tikiu kad yra tokių uždirbančių kelis tūkst. bet tai yra vienetai. visi kiti- silpnesni ir lengviau paveikiami psichologiškai, arba jauni, greit praturtėt norintys žmonės.

o tinklinio marketingo realybė yra šitame poste:

Čia yra bėda pačiame žmoguje, kad jis ilindo į skolas. Nes pvz. aš nematau reikalo užsakyt prekių, kurių neparduodu, nes niekas neverčia jų užsakinėt smile.gif Todėl tam poste realybės nulis. wink.gif tiesa, spintoje stovi du L.O.C., trys pastos, bet dėl tiek į skolas neįbridau biggrin.gif Ir pasta kainuoja ne 40Lt 4u.gif gal ir brangoka, bet turbūt jos nenaudojate ir nežinote, kad ji super ekonomiška ir užtenka jos ilgam wink.gif Na mano tėtis sau perkasi atskirai pastą, nes jam nepatinka skonis amway pastos lotuliukas.gif skalavimo skysčio skoniu nesiskundžia lotuliukas.gif

Apie tobulėjimą irgi turiu pastabų.. Ypač įvairiuose forumuose gali susidaryti įspūdis, kad šiame versle daugelis yra beraščiai smile.gif tik neįsižeiskit, aš juk pati ten ax.gif Todėl koks ten tobulėjimas? Taip, ten galima išmokt kaip parduot prekes ir kaip plėsti verslą, bet apie kitokį tobulėjimą nemanau, kad verta kalbėti wink.gif nebent uždirbtus pinigus į save investuoja ir kažkaip tobulėja ax.gif

O uždirbti tikrai galima, man Amway verslas yra tik papildoma veikla iš kurios per mėnesį užsidirbu nuo 400 iki 800Lt. Kadangi turiu kitą darbą nuo 8 iki 17h, studijuoju magistrantūroje, galima įsivaizduoti kiek laiko skiriu šiam reikalui. tongue.gif smile.gif Kodėl nesiimu tik to? Todėl, kad nesugebu perlipti per save ir bijau pernelyg dažnai susidurti su neigiamomis emocijomis 4u.gif wink.gif
Atsakyti
Zmones, mielieji, baikite kalbeti veltui, gincytis ir pykti. Juk, mes, tie, kurie perpratome tinklinio marketingo esme, gerai uzdirbame ir kam kvarsyti galva del tu, kurie nieko neismano ir savo pasaipas bei neigiamas emocijas isreiskia mums.
Sie zmones visa gyvenima taip ir kabinesis prie zodziu, pasakytu fraziu. O kas jiems belieka? Juk dirbti nuo 8 iki 17val uz minimuma jiems yra gerai. Tai kam del to pykti?
Dirbkite, mielieji, uz savo varganas kapeikas, ir nesnekekite to, ko tikrai neismanote.

Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2008 04 13, 23:48)
Todėl, kad nesugebu perlipti per save ir bijau pernelyg dažnai susidurti su neigiamomis emocijomis 4u.gif wink.gif

Tai perlipk per save ir tau tikrai nebebus įdomu,ką kiti apie tave kalba,nes viskas,ką jie sakys bus tik iš pavydo tau mirksiukas.gif Kaip vienas mūsų linijos daug pasiekęs verslo partneris sako: "Tegul jie mane vadina kuo tik nori,o aš į keliones važiuoju,į naują namą ką tik persikrausčiau,naujausio modelio automobilį nusipirkau,vaikai užsienio universitetuose mokinasi,ryte keliuosi kada noriu,turiu tūkstančius draugų ir pažįstamų visame pasaulyje" tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti