QUOTE(lina686 @ 2008 02 22, 14:57)
Sveikutes,
Klysta tos, kurios mano, kad dirbdama su tinkliniu marketingu, pvz. Oriflame, nieko neuzdirbsi. Patikekit, tikrai imanoma uzdirbti, ir svarbiausia, kad nera taip sunku, kaip dauguma isivaizduoja. Visoms kazkodel atrodo, kad jus bando kazkur ivylioti, apgauti, priversti platinti ta kosmetika. Taip nera. Jus smarkiai klystate. Jei taip butu, tai is kur tos, kurios suprato ir perprato ta tinklini marketinga, gauna tokias didziules sumas?
Sunku patiketi, kad is tokio dalyko galima uzdirbti? Kodel?
Todel, kad nieko gerai apie tai nezinote. Jei nebandete, tai nedriskite sakyti, kad tai yra nesamone ar kazkokia apgaule.
tai kiek, Tamsta, iš tinklinio marketingo uždirbat? Įvardinkit tą savo gaunamą "didžiulę sumą" skaičiais.
PACIOS KALTOS, KAD NENORITE PAPILDOMAI UZSIDIRBTI !!!
kodėl "papildomai"?

Jūs gi ką tik kalbėjot apie "didžiules sumas", tai jei iš to gaunat dideles pajamas, kodėl tai įvardinat papildomu darbu?
P.S. O jei visgi yra tokiu, kurios turi blaivu mastyma ir moka dirbti, turi kantrybes bei noro , rasykit man i lina686@super.lt ir as jums smulkiai viska ispasakosiu, jei tik rimtai ziurite i si darba. Veliau man tik padekosite
po tokios įžangos turėjo sekti kažkas panašaus. Blaivų mąstymą turintys žmogai Jums nerašys
QUOTE(justukas @ 2008 03 30, 14:44)
Mielos moterys, sita jusu diskusija yra tikrai beprasmiska. Atleiskite, bet tai tikrai tiesa.
Tinklinis marketingas yra nereali galimybe tobuleti visapusiskai, o apie uzdarbi tai net gincytis neverta.
"tobulėti visapusiškai"

mes su Jumis skirtingai suprantam žodį "tobulėti". Na ir kaip, Tamsta, tobulėjat? Aplinkiniams aiškindamas kokia nereali yra, pvz, Amway pasta?
Nera daugiau pasaulyje nei vienos tokios verslo sakos su tokiomis galimybemis kokias siulo tinklinis marketingas.
nėra tokios verslo šakos, kur žmonės su tokiu užsidegimu pudrintų smegenis.
Taigi kas sako, kad tai apgavystes ir t.t. , atleiskite uz tiesmukiskuma ir nemandaguma, bet jus tikrai nusisnekate. Man dabar yra 20 metu as tinkliniame marketinge dirbu 1.5 metu, nors apie ji zinau jau 8 metus. Taigi dabar po 1.5 metu as pilnai galiu gyventi kaip tik sirdis geidzia. As uzsidirbu viskam. Turiu organizacijas keliose pasaulio salyse ir toliau sekmingai kuriu komanda, nei vienas nelieka nuskriaustas ar apgautas. As nekalbu apie 1 tukst ar 5 tukst atlyginimus, tai daug didesnes sumos. Taigi tinklinis marketingas tikrai yra puiki galimybe keisti gyvenima.
"kompanijos", "verslas", "organizacijos"

ar ne per gražūs pavadinimai sistemai: "pudrinu smegenis--> parduodu---> tu pudrini smegenis--->tu parduodi.."
Jei vistiek netikite arba norite prisijungti prie mano komandos parasykite man, su mielu noru padesiu visiems. P.S. dirbu kompanijoje, kurio marketingo planas dabar pripazintas geriausiu pasaulyje, tokiu dideliu atlyginimu nemoka nei viena korporacija. Yra galimybe vystyti versla 190 pasaulio saliu. Laukiu norinciu prisijungti. Aciu.
skaičiau skaičiau ir galvojau, negi nebus pasiūlymo prisijungti